Quote:
Originally Posted by ady0scorpion
frumusica matza! jantele le stiu am pus si eu mana pe ele cand erau la polisat (asta daca le-ai cumparat din bucuresti), cred ca iti ating grav ca am si eu unele la fel 9.5 j spate si dupa ce am umflat aripile tot imi atinge cu vreo 4 oameni in masina,trebuie sa ii iau suspesine sport sa numai se lase atata.zi-mi si mie te rog ce dimensiuni au cauciucurile tale si daca tie ti se stinge vreodata condensatorul ca am si eu unul la fel si nu mi se stinge niciodata!bafta in continuare cu proiectul!
|
Salut,
Sunt jantele de care zici tu.Am refacut`o pe cea care avea probleme.De atins nu ating grav asta poate si din cauza ca masina acum este dezechipata.
La intrebarea legata de condensator,nu stiu ce sa`ti raspund..eu l`am avut montat in spatele subwoofer`ului.
Pe spate am telescoape de E46 cu arc sport.Daca o sa`mi atinga dupa ce o sa evazez aripile,o sa schimb suspensia cu una mai rigida.
Dimensiunea cauciucurilor este 235/40 ZR/17 fata-spate..Pe fata o sa las 225/45 ZR/17 si pe spate cand o sa fac rost probabil o sa am 245 sau 255.
Multumesc.
Quote:
Originally Posted by sprinter
Dupa cum arata 215 sau 225 / 40 ... tie iti atinge ca ai talonu la cauciuc prea mare... daca ai merge pe gume mai mici nu ti ar mai atinge fara discutii... si probabil difera si et ul jantelor..
Foarte interesanta masina, vreau sa te intreb pe fata ce folie ai (ce opacitate are) ... la obc la tastatura ai pus led uri? Stopurile sunt cumva depo?
Bafta in continuare cu proiectul!
|
Salut,
Partea cu folia ,ma depaseste..am ales la vremea respectiva o folie (neomologata) care sa dea bine in contrast cu,culoarea masinii..masina alba fara folie seamana cu un acvariu.
La OBC am pus led`uri..cu ocazia asta aduc multumiri lui Dragos (Cupra) de la Relco Tuning..
Stopurile sunt cele de la fabrica.
Multumesc pt urare si iti doresc o zi buna.