![]() |
E36 - 320i Coupe
7 Attachment(s)
Cam asta este istoria(``istoria in poze) de cand a `pasit` pe strazile din Romania.Incepand de maine,masina o sa suporte `mici modificari`.
|
Re: BMW E36-320i Coupe
e superba dragos/provenzano ti-o lauda :D bafta cu masina :D e frumoasa:D
|
2 Attachment(s)
Era si timpul sa o vedem prezentata aici. Succes cu proiectul. Urc doua poze daca nu superi de cand te-au surprins blitz-urile AXDesign :)
|
Quote:
|
Quote:
De curand masina a primit ``incaltari``.Inca nu le`am montat pt ca nu`i gata exteriorul. |
Quote:
|
Frumoasa masina ! sa o stapanesti sanatos si fara incidente.:D
|
Quote:
Si tu sa o stapanesti sanatos pe a ta si fara incidente negative. O zi buna iti doresc.:D:D |
Re: E36 - 320i Coupe
Duminica viitoare sper ca masina sa fie gata.Inca de acum aduc multumiri celor care sunt implicati in proiect..
|
belea.....mi-a facut placere merg in "paralel" cu getaxu langa ea.....
sa o stapanesti sanatos...si poate la anu ne mai tragem ...de sireturi........:)) |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Mentionez ca si mie mi`a facut placere sa stam paralel..(o perioada)..=))..pana data viitoare,mult succes iti doresc..am auzit numai lucruri frumoase despre tine..
|
Quote:
am fost la voi o singura data dar vreau sa spun ca mi-a facut mare placere si sinteti niste baietii de nota 20...caterinca maxima...toata lumea de treaba... bafta si salutari la toti baietii din valcea.......;) |
Quote:
|
Quote:
bafta......... |
| All times are GMT +2. The time now is 00:27. |
- Copyright 2026 4Tuning