24-12-09, 02:34
|
|
NoSpeedLimit Romania Club Member
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club]
|
Re: E36 - 320i Coupe
felicitari pentru acest frumos proiect care a decurs asa cum ti-ai dorit tu.La capitolul interior sa stii ca ai de sters calumea la el de acum incolo, albul este foarte pretentios....spun asta din propie experienta, am si eu tot interior alb si facut tot de aceasi persoana care ti la facut tie.Ai grija de ia si fara incidente neplacute.
|
27-12-09, 04:18
|
|
Stage 5
Member of: [AUDI] [RENAULT]
|
salutare,imi place sa stau noapte pe 4 tuning sa vad ce proiecte au mai avut altii si cand gasesc cate unu destul de interesant ma uit la el mai atent insa sa sti ca proiectul ,,nu'' a fost atat de interesant doar ca am citit rand cu rand,felicitarile mele si ai creat ceva frumos.
ca majoritatea imi spun si eu parerea desi poate nu este importanta,masina este super belea si poate avem ocazia anul asta sa o vadem pe la un evenimentl.dupa cum toate proiectele de suces ca al tau au foarte multe plusuri sincer din punctul meu de vedere nu se potriveste volanul ar da mai bine un momo.felicitari ptr pisicul asta este chiar frumos desi nu sunt fan bmw chiar imi place
|
|
|
27-12-09, 13:16
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
Quote:
Originally Posted by ClaudyuNSL
felicitari pentru acest frumos proiect care a decurs asa cum ti-ai dorit tu.La capitolul interior sa stii ca ai de sters calumea la el de acum incolo, albul este foarte pretentios....spun asta din propie experienta, am si eu tot interior alb si facut tot de aceasi persoana care ti la facut tie.Ai grija de ia si fara incidente neplacute.
|
Salut,
Multumesc pt felicitari.In ce priveste interiorul,luasem in calcul de la inceput partea cu stersu` ) Chiar este pretentios..
O zi buna iti doresc si toate cele bune.
|
|
|
27-12-09, 13:27
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by gabitza121
salutare,imi place sa stau noapte pe 4 tuning sa vad ce proiecte au mai avut altii si cand gasesc cate unu destul de interesant ma uit la el mai atent insa sa sti ca proiectul ,,nu'' a fost atat de interesant doar ca am citit rand cu rand,felicitarile mele si ai creat ceva frumos.
ca majoritatea imi spun si eu parerea desi poate nu este importanta,masina este super belea si poate avem ocazia anul asta sa o vadem pe la un evenimentl.dupa cum toate proiectele de suces ca al tau au foarte multe plusuri sincer din punctul meu de vedere nu se potriveste volanul ar da mai bine un momo.felicitari ptr pisicul asta este chiar frumos desi nu sunt fan bmw chiar imi place
|
Salut,
Volanul il am pe masina de cand era alba,schimbarea volanului este pe ultimul loc..Cand ai facut remarca de mai sus ca nu se potriveste cu masina,mi`am dat seama ca ai urmarit pana la cel mai mic detaliu acest topic.Putini au fost cei care au zis ca nu se potriveste volanu` (si eu am sesizat asta).O sa schimb volanu`(cred ca este ultimul lucru din lista de modificari)Ai un ochi format si ma bucura remarca ta.Felicitarile venite din partea unora care nu sunt fan Bmw,imi dau incredere in ceea ce fac.MULTUMESC si o zi buna iti doresc.
|
|
|
27-12-09, 13:40
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [NoSpeedLimit Romania Club] [Oltcit] [4Rally] [BMW] [FOTO]
|
Foarte frumos, de VIS e puţin spus că e real şi acum e īn faţa ta in "carne şi oase", felicitări pentru munca depusă ,am rasfoit şi citit etapele ca să arate aşa superb.., deşi prima data nu prea mi-a plăcut plafonul alb, acum cu interiorul hmm arata de acolo , bandourile puteau fi de M şi tot la fel vopsite, sau puteau şi deloc ..şi astupate. dar a fost decizia ta şi arata foarte bine maşina.,
Baftă pe mai departe, spor la treabă văd ca ai, şi aştept să o vad live .
|
|
27-12-09, 13:42
|
|
Stage 5
|
|
|
|
27-12-09, 13:54
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by bodyspeed
Foarte frumos, de VIS e puţin spus că e real şi acum e īn faţa ta in "carne şi oase", felicitări pentru munca depusă ,am rasfoit şi citit etapele ca să arate aşa superb.., deşi prima data nu prea mi-a plăcut plafonul alb, acum cu interiorul hmm arata de acolo , bandourile puteau fi de M şi tot la fel vopsite, sau puteau şi deloc ..şi astupate. dar a fost decizia ta şi arata foarte bine maşina.,
Baftă pe mai departe, spor la treabă văd ca ai, şi aştept să o vad live .
|
Salut,
Ohoo...bine punctata faza cu bandourile..am incercat sa fac rost de ele si pretul pe care mi l`a cerut cineva a fost destul de piperat..Nu am vrut lipsa bandourilor de pe masina din dorinta de a nu incarca masina cu chit.
Nu am avut de ales la combinatia de culori albastru exterior,plafon alb..pentru ca,mocheta era albastra,fetele de usi albastre,bordul albastru si singura culoare la interior era albul in combinatie cu restu` interiorului.
Plafonul este alb perlat(doua nunate de perla/albastra/mov)
Multumesc pentru aprecieri si toate cele bune...sa ne vedem cu bine la primu` eveniment din 2010.
Era sa uit,imi plac jantele tale.
Last edited by ice_wysss; 27-12-09 at 14:18.
|
|
|
27-12-09, 14:31
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [BMW]
|
Vezi ca bandourile originale noi noute sunt in jur de 650 ron la mhs motors (bucuresti) sau augsburg.. asa ca nu prea sa merita sa dai 100E pe sh uri..
|
|
27-12-09, 14:52
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [NoSpeedLimit Romania Club] [Oltcit] [4Rally] [BMW] [FOTO]
|
Quote:
Originally Posted by ice_wysss
Era sa uit,imi plac jantele tale.
|
Mersi, mersi. o să treacă printr-o recondiţionare buza polish ar merita
Quote:
Originally Posted by ice_wysss
|
Păi nu spera că o să te duci, ci DUTEE..., ar fi frumos, o experinţa unică.
|
|
|
27-12-09, 16:36
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by bodyspeed
Mersi, mersi. o să treacă printr-o recondiţionare buza polish ar merita
Păi nu spera că o să te duci, ci DUTEE..., ar fi frumos, o experinţa unică.
|
Acolo trebuie sa te duci cu temele facute..Nu ma simt in momentu de fata atat de pregatit pt un asemenea festival..Daca va fi masina gata la 90 % din cat mi`am propus..sigur am sa bifez prezent..atmosfera este unica...
|
|
|
27-12-09, 20:48
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [4Rally] [Shadows Racing Team] [ALFA ROMEO]
|
De ce nu te duci ? ai ce arata. Cu ocazia asta poate gasesti ceva accesorii ce iti plac si la un pret bun. o vacanta dasta e bine meritata si ar fi pacat sa ratezi. Mult succesc dragule coleg in viitor si Sarbatori Fericite si Noul An sa iti aduca tot ce iti doresti mai mult, sa fie plin de realizari si indepliniri. Iti zic de acuma si aici ca stau cam prost cu creditul si nu cred ca mai apucam sa ne vedem anul asta.
|
|
|
27-12-09, 23:52
|
|
Stage 5
Member of: [VW] [Nissan]
|
printre putinele pisici care imi plac ... felicitari pentru ce ai scos din e36 si multa bafta in continuare . Ca un sfat , du`te in germania , daca ei te vor ... stiu ei ce stiu , nu ?
|
28-12-09, 14:51
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Cataaa_
printre putinele pisici care imi plac ... felicitari pentru ce ai scos din e36 si multa bafta in continuare . Ca un sfat , du`te in germania , daca ei te vor ... stiu ei ce stiu , nu ?
|
Salut,
Multumesc.Ai dreptate,stiu ei ce stiu..fac tot ce pot sa ajung la festival.
|
|
|
30-12-09, 01:25
|
|
Stage 5
Member of: [Opel]
|
Vai deci ce smecher e interiorul...Ma refer la lumini! Bafta cu proiectul! E mai mult decat frumoasa masina!
|
|
|
30-12-09, 01:38
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Hyundai] [Opel]
|
Hai că e prea pizdoasă maşina! S-o stăpāneşti sănătos şi fără incidente!
|
|
|
|
|