da frate oricum acum vreau sa-i fac tabla...o vopsea si dupa motoru si un mic tuning....nu vreau sa o fac sorcova...o fac asa.....cum ii sta bine unui bmw
merci dar nu.pe threadu asta apar poze numai cu masina ta!Cand voi deschide thread la cotoarba mea vei vedea singur pe 4tuning!MS oricum!Am sa pun o poza sa-l vezi cam cum arata numai sa-i fac!
da de ce sa-ti fie?...ai urs doar ce naiba.Chiar am sa fac o incursiune pe threadu tau sau n-ai noutati?
ba da am noutati o vand nu mai am cascavalul ca sa o termin....asta e ,dar astea putem sa vb pe threadul meu sa nu umplem baiatului aici cu discutii dale noastre
ba da am noutati o vand nu mai am cascavalul ca sa o termin....asta e ,dar astea putem sa vb pe threadul meu sa nu umplem baiatului aici cu discutii dale noastre
omule.......ai un stres cu ursu ala........ba il tiii cand te impusioneaza baietii ba il vinzi.Fa-l ca doar pe tine nu pt altu!Dai raspuns la asta si de asa vb pe threadu tau.73dy cerem scuze.daca ai ceva de zis intra pe threadu lui sa vezi si cu ce se mandreste omu!asta daca nu se supara nenea neamtzu care vad ca vrea sa supere lumea
omule.......ai un stres cu ursu ala........ba il tiii cand te impusioneaza baietii ba il vinzi.Fa-l ca doar pe tine nu pt altu!Dai raspuns la asta si de asa vb pe threadu tau.73dy cerem scuze.daca ai ceva de zis intra pe threadu lui sa vezi si cu ce se mandreste omu!asta daca nu se supara nenea neamtzu care vad ca vrea sa supere lumea
nu vreau sa supar pe nimeni dar vb mai devreme pe mess cu 73dy si sar putea sa cumpere el ursu meu ,cat de mandrit ma mandresc cu el ca am muncit cu drag la masina
auzi frate ca sa vezi ce combinatii fac ei intre ei?.......si tu frate ce faci cu matza i-o dai lui sau cum?Hai ca ar fi ceva neamtzule..sa faci ce faci si sa ajungi iar la matza!M-ar incanta tare de tot.Ultima piese de matza iesise beton de la tine din manutze sau mai bine zis incepea sa iasa pana te-ai suparat si-ai dat-o!