![]() |
E36 - 320i...
9 Attachment(s)
salutare tuturor...sa va prezint si eu pisicutza...BMW e36...motor 2000 benzina 150 calutzi,an '92,245000 km nu stiu daca s reali sau nu.Masina a fost adusa din Germania in aprilie anul trecut si cum taxa din Romania era cat masina si n-am vrut sa renunt la ea,am inmatriculat-o la bulgari:D.Are ceva probleme cu tabla dar vor fi remediate.Trebuiesc schimbate debitmetrul si intinzatoarele cu tot cu curele ca se aude un fasait.In rest masina se prezinta impecabil...sunt multumit de ea si am ceva planuri cu ea:D.Masina este a mamei mele dar eu ma ocup de ea...Asadar...cate poze cu masina...
|
Re: BMW e36 320i...
O sa revin si cu ceva poze mai noi...
|
320i astea sunt bune,mi se pare ca ai motor m42 pe el ,fa niste poze cu motoru sa vad:)si culoarea nu e cumva boston green metalic?
|
nu stiu cum se numeste culoarea:D dar tare as vrea sa-i aflu codul ca dupa ce ii fac tabla vreau sa o vopsesc....aceeasi culoare:D poze cu motorul o sa-i fac:D
|
codu la vopsea il ai la sub capota pe langa baterie pe acolo
|
Quote:
este m50 b20 motorul codul si denumirea vopselei se afla pe oala stanga fata a masinii . ar trebui sa fie un abtipild negru pe care sa scrie ceva de genul " Boston Grun Metallic " si un cod scris mai mic . Salut |
bostongrun metallic e culoarea
|
Quote:
|
Quote:
|
nu mai rade bmwaldo ca am zis si eu,de unde era sa stiu,nu am vazut niciodata pisica 320i tocmai de aia iam si zis sa faca poze:)
|
Quote:
|
am avut doua pisici 316 si aveau bateria in fata langa oala stanga,da la 320i o fi in spate ca si la 325i e30 al meu tot in spate e
|
da:D asa mi s-a spus ca la BMW,la motoarele de la 2000 in sus bateria e in spate:D
|
salut.Frumoasa pisicutza.S-o stapanesti sanatos,fara incidente si asteptam noutati de la tine in privinta ei,atat poze cat si filmulete!Indiferent ca este a mamei.ce-l ce o ingrijeste e stapanu ei!la fel e si la mine...e masina familiei dar eu am grija de ea asa ca......o consider ca fiind a mea!Bafta!
|
Re: E36 - 320i...
Asa e:D am o masina personala......dar eu fiind fan BMW...am grija mai mult de ceea ce mi place...sper sa-mi iau si eu un bmw curand...pana atunci am grija de pisicutza asta:D Bafta si tie:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:28. |
- Copyright 2026 4Tuning