18-05-09, 10:38
|
|
Banned
Stage 5
|
Re: E36 - bmw-ul meu D U R
|
|
|
18-05-09, 11:11
|
|
Stage 5
Member of: [BMW]
|
L-am vazut Live si intra`devar e frumoasa pisica, f ingrijita. Jantele sunt foarte ok ... si alarma e absolut necesara, pisicile noastre fac repede picioare, se fura in draci. Te astept sa vedem cum se aude muzica.
|
|
|
18-05-09, 14:36
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by ziemenz
L-am vazut Live si intra`devar e frumoasa pisica, f ingrijita. Jantele sunt foarte ok ... si alarma e absolut necesara, pisicile noastre fac repede picioare, se fura in draci. Te astept sa vedem cum se aude muzica.
|
oooo ia uite cine e p aici in weekend vin p acolo,sa iti vad jantele si sa iti arat muzica!sambata poate facem mare gratar
|
|
|
18-05-09, 15:36
|
|
Stage 5
|
cam asa as vrea sa o vopsesc...si astea ar fi jantele kre mi-ar place mie p ea BBS rs II.ce parere aveti?
|
|
|
18-05-09, 15:43
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [BMW]
|
Jantele sunt tari, albastru ala nu vine bine, mai bine daca vrei sa faci ceva subtil, o faci in 2 culori cu albastru care il ai acum pe masina, s ar vedea de 100 de ori mai bine, vopseste o doar negru intai, si pe urma daca nu ti place cum vine cu albastru asta care il ai acum, vopsesti si partea de jos...
|
|
18-05-09, 21:23
|
|
Stage 5
|
nici eu nu sunt sigur de albastrul acela,oricum asta un pic mai tarziu sa mai strang banii! postez kteva poze cu muzica!
|
|
|
19-05-09, 00:00
|
|
Banned
Stage 5
|
doar imi dau cu parerea... jentile ar fi o idee super ok.....culoarea.....fa-o albastra dak vrei ceva....sau potrocaliu lamborghini dar nu in 2 culori pare sorcova Bafta la modificat!
|
|
|
19-05-09, 01:13
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by E30_Power
doar imi dau cu parerea... jentile ar fi o idee super ok.....culoarea.....fa-o albastra dak vrei ceva....sau potrocaliu lamborghini dar nu in 2 culori pare sorcova Bafta la modificat!
|
nu cred ca ar parea sorcova in 2 culori!o sorcova are cel putin 5 culori!dak o vopsesc clar o fac in 2 culori dar acuma nu stiu daca e portrivit albastrul ala,oricum partea de sus sigur negra va fi!oricum ms de parere ,poate in viitor dak or sa fie mai multi k tn ,nu o sa o mai fac in 2 culori.BAFTA!
|
|
|
20-05-09, 10:27
|
|
Banned
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by ady0scorpion
nu cred ca ar parea sorcova in 2 culori!o sorcova are cel putin 5 culori!dak o vopsesc clar o fac in 2 culori dar acuma nu stiu daca e portrivit albastrul ala,oricum partea de sus sigur negra va fi!oricum ms de parere ,poate in viitor dak or sa fie mai multi k tn ,nu o sa o mai fac in 2 culori.BAFTA!
|
e la mine in buzau o pisica tot asa... negru+portocaliu... si chiar nu da bine asa, dar fiecare are o parere iar cel mai mult conteaza parerea proprietarului! Oricum masina este superba si foarte bine intretinuta! Multa bafta la modificari!
|
|
|
20-05-09, 15:18
|
|
Design Team Member
Stage 5
Member of: [Virtual Tuning] [Design Team]
|
Quote:
Originally Posted by E30_Power
e la mine in buzau o pisica tot asa... negru+portocaliu... si chiar nu da bine asa, dar fiecare are o parere iar cel mai mult conteaza parerea proprietarului! Oricum masina este superba si foarte bine intretinuta! Multa bafta la modificari!
|
daca te referi la pisica cabrio , ala e auriu cu negru , si vine destul de bine...
foarte frumoasa pisica ta , imi place la nebunie , foarte ingrijita , sa aveti grija unul de celalalt !
numai bine
kmo
|
|
|
21-05-09, 10:40
|
|
Banned
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by keemo
daca te referi la pisica cabrio , ala e auriu cu negru , si vine destul de bine...
foarte frumoasa pisica ta , imi place la nebunie , foarte ingrijita , sa aveti grija unul de celalalt !
numai bine
kmo
|
nu cea cabrio de pe unirii sau unde sta proprietarul...., aia este frumoasa... este una portocaliu si negru care da urat tare...Numai bine sper sa iti gasesti culoarea potrivita
|
|
|
02-06-09, 21:27
|
|
Stage 5
|
poze noi! am pus leduri la pozitii ,am echilibrat rotile si am vopsit etrierele!
|
|
|
04-06-09, 11:40
|
|
Banned
Stage 5
|
Smecherie!!! Superba
|
|
|
04-06-09, 16:37
|
|
Stage 5
|
VREAU OBC DE 18 BUTOANE!!!!si sper sa ii pun cat mai curand apoi o sa urmeze angel eyes sau xenon si apoi angel eyes sau xenon ) ms pentru comentarii!
|
|
|
04-06-09, 20:37
|
|
BMW Driver
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by ady0scorpion
pai oglinzile de ///M nu imi plac,parerea mea este ca nu au nici o treaba cu masina ,masina fiind patratoasa si oglinzile rotunde,daia nici nu mi-am pus...iar kt despre folie,nu stiu la care te referi...dak te referi la cea de pe geamuri o sa imi pun si pe lateral ca deocamdata am folie doar pe luneta iar dak te referi la folie de carbon pentru capota ,plafon si portbagaj nu mi-as pune.ma gandeam sa o vopsesc desi nu e nevoie!in 2 culori partea de sus negru si partea de jos albastru de la skoda RS sau ceva asemanator.uite ca atasez o poza cam cum as vrea sa arate.multumesc pt comentarii!
|
ma refeream la folie pe geamuri.. in fie fiecare cu gustul lui sti tu vb aia... dar yo unu oglinzile de M le vad bine puse pe e36.. dar cum am zis parerile sunt impartite barosane oricum are linie misto matza.. si bafta in con... nu mi se pare k nu au treaba cu maisna.. uita.te puitin la poze!
Last edited by e36adigolan; 04-06-09 at 20:58.
|
|
|
|
|