oarecum dubios... sunt preturi ieftine doar la unele, dar daca te uiti la adidasi si camasi numai sunt asa ieftine... iar la intersport nici daca te rogi de aia nu-ti dau si ei macar 100 d mii reducere ... trebuie trebuie sa-i iau si ei ceva ca a facut un an de cand e pe mana mea...
si camasile sunt moca , 4-500 dar sunt facute pentru morandy style pe mine nu sta bine nici o camsa de acolo
DACA STITI PE CINEVA!!! AM URGENTA NEVOIE DE ASTEA!!!
CUMPAR:
-Compresor pt dublu clima pt 4 cilindri
-Conducte ac de la compresor incolo
-Radiatorul de ac
DACA STITI PE CINEVA!!! AM URGENTA NEVOIE DE ASTEA!!!
CUMPAR:
-Compresor pt dublu clima pt 4 cilindri
-Conducte ac de la compresor incolo
-Radiatorul de ac
am cumparat clima cu totu`, clima digitala cu 9 milioane... acuma mai ramane sa iau si instalatia electrica, e rupere de icre cu instalatia asta si cu montaju'! xcum sper ca pana la finele saptamanii viitoare sa fie montata pe masina...
am cumparat clima cu totu`, clima digitala cu 9 milioane... acuma mai ramane sa iau si instalatia electrica, e rupere de icre cu instalatia asta si cu montaju'! xcum sper ca pana la finele saptamanii viitoare sa fie montata pe masina...
ne cacam pe noi de cald ca n-am avut instalatia electrica pentru clima digitala... daca vrei iau eu mai multe evantaie...pauzele lungi si dese secretul marilor succese