eram sigur, ca n-o sa apuc sa pun eu primu poze xcum dak tot le-ai pus u primu sa zic si eu ceva: primele poze profesionale ale masinii mele foarte frumoase poze!
mc pt aprecieri! pai avand in vedere ca fac parte din clubul black widow, e normal nu, sa am numar personalizat Black Widow l-am primit de la mai inaltii clubului xcum m-a oprit politia si era sa-mi ia certificatu, 6 puncte si sa-mi dea o amenda de 5.4mil de`aia apar in unele cu bz 12 ulm si in altele cu black widow
bai costine ori il sunam si-i spunem ca momentan nu avem bani sa ne astepte macar vreo 4-5 zile... ori vindem ceva ca sa luam alea...
wolftown: am sa ma interesez unde au fost facute numerele
Astept o propunere indecenta cand te gandesti, ideea e ca de luni intru in bac asa ca ... nu prea o sa am timp de toate chestiile de genu.... asa ca tre sa gasim o solutie foarte foarte foarte buna...
Pai cand e sa schimb motoru o luna de zile nu mai stau pe acasa... si schimb setu de cauciucuri la saptamana (daca am noroc sa tina atat) sa vedem ce facem dupa ce scap de bac.... poate dam o tura prin cazino uri sa ne incercam talentele )