Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Masina mea BMW Seria 3

Reply

Thread Tools
Old 30-06-09, 11:18   #106
e36adigolan
BMW Driver

Stage 5

e36adigolan's Avatar

Default Re: E36 - proiect in decurs

nu pot sa pun si yo in spate tetiesre???????? u ce mai faci barosane..
e36adigolan is offline   Reply With Quote
Old 30-06-09, 11:23   #107
BMnWA

Stage 5

BMnWA's Avatar

Quote:
Originally Posted by e36adigolan View Post
nu pot sa pun si yo in spate tetiesre???????? u ce mai faci barosane..
ba da , eu nu am avut de fabrica a trebuit sa gauresc in spate sa le pot pune. Ce sa fac ,tot cu treaba.. ma dispera vremea asta de cacao nu nici vara nici iarna , e asa numa naspa sa nu poti face nimica . Ce ai mai lucrat la masina , ce ai mai gasit sa pui pe ea ?
BMnWA is offline   Reply With Quote
Old 30-06-09, 11:42   #108
e36adigolan
BMW Driver

Stage 5

e36adigolan's Avatar

Wink Re: E36 - proiect in decurs

Quote:
Originally Posted by BMnWA View Post
ba da , eu nu am avut de fabrica a trebuit sa gauresc in spate sa le pot pune. Ce sa fac ,tot cu treaba.. ma dispera vremea asta de cacao nu nici vara nici iarna , e asa numa naspa sa nu poti face nimica . Ce ai mai lucrat la masina , ce ai mai gasit sa pui pe ea ?
ce sa mai iau boss pragurile ma chinui sa le schimb k ale mele ierau facute cu kit.. dabia am pus unu ierau prinse cu niturii si nu mi.au ajuns clemele... sa fac rost de cleme sa.l pun si pe stangul... si sunt bucuros k am reusit sa.mi leg farurile bine.. atata tot..
Old 30-06-09, 11:45   #109
BMnWA

Stage 5

BMnWA's Avatar

Quote:
ce sa mai iau boss pragurile ma chinui sa le schimb k ale mele ierau facute cu kit.. dabia am pus unu ierau prinse cu niturii si nu mi.au ajuns clemele... sa fac rost de cleme sa.l pun si pe stangul... si sunt bucuros k am reusit sa.mi leg farurile bine.. atata tot..
foarte bine.. acuma sunt pe punctul de a lua niste suspensii reglabile sport, astept saptamana asta daca iasa combinatia.
Old 30-06-09, 11:48   #110
e36adigolan
BMW Driver

Stage 5

e36adigolan's Avatar

Cool Re: E36 - proiect in decurs

Quote:
foarte bine.. acuma sunt pe punctul de a lua niste suspensii reglabile sport, astept saptamana asta daca iasa combinatia.
trebuie sa iasa.. k sa pun terierele in spate dau gauri ceva sau are? ca nuci la mine nu are in spate!!!
Old 30-06-09, 11:49   #111
BMnWA

Stage 5

BMnWA's Avatar

Quote:
trebuie sa iasa.. k sa pun terierele in spate dau gauri ceva sau are? ca nuci la mine nu are in spate!!!
eu nu am avut gaurile , dar aveam prinderile in care sa intre tetierele in spate. Uita-te sa vezi ce combinatii ai pe acolo ca nu e nimica complicat .
Old 30-06-09, 11:50   #112
e36adigolan
BMW Driver

Stage 5

e36adigolan's Avatar

Quote:
eu nu am avut gaurile , dar aveam prinderile in care sa intre tetierele in spate. Uita-te sa vezi ce combinatii ai pe acolo ca nu e nimica complicat .
bine bosule acuma sa fac rost si yo de ele... ai idee cat ma duce inscrierea in tara la un 320,94?
Old 30-06-09, 11:52   #113
WolfTown

Stage 5

WolfTown's Avatar

fa cumva sa ramai cu numere straine daca poti pana la sfarsitu anului... am inteles ca din 2010 se plateste doar impozit fara taxa de poluare... asa ar fi vb cel putin baietii de la rar asa mi-au soptit taxa ii undeva pana in 1200 de euro plus 5 milioane cap coade imatricularea cu asigurare pe 6 luni cu tot

E36 - 13-MIG - un vis devenit realitate 320i

E36 - Florida- un motan tare nervos 328i - vandut

"One day man will look back and say I gave birth to the 20th century"
Jack the Ripper
WolfTown is offline   Reply With Quote
Old 30-06-09, 11:53   #114
BMnWA

Stage 5

BMnWA's Avatar

Quote:
bine bosule acuma sa fac rost si yo de ele... ai idee cat ma duce inscrierea in tara la un 320,94?
In ziua de azi nu mai e o problema sa iti cumperi o masina sa o aduci in tara, problema e sa o inmatriculezi , ajunge sa te coste mai mult decat masina.. Taxa ar fi 1320 euro .
Old 30-06-09, 11:58   #115
e36adigolan
BMW Driver

Stage 5

e36adigolan's Avatar

Quote:
Originally Posted by WolfTown View Post
fa cumva sa ramai cu numere straine daca poti pana la sfarsitu anului... am inteles ca din 2010 se plateste doar impozit fara taxa de poluare... asa ar fi vb cel putin baietii de la rar asa mi-au soptit taxa ii undeva pana in 1200 de euro plus 5 milioane cap coade imatricularea cu asigurare pe 6 luni cu tot
e ceva euro.. si lei aja am sa fac k oricum o am pe numele meu de spania.. dar pot sa fac rar si asigurare in tara ¿ si sho tin pe spania?
Old 30-06-09, 11:58   #116
WolfTown

Stage 5

WolfTown's Avatar

da asta se poate face din cate stiu eu ...
WolfTown is offline   Reply With Quote
Old 30-06-09, 12:00   #117
BMnWA

Stage 5

BMnWA's Avatar

Quote:
e ceva euro.. si lei aja am sa fac k oricum o am pe numele meu de spania.. dar pot sa fac rar si asigurare in tara ¿ si sho tin pe spania?
nu poti . oricum se face la 37 mii euro pentru taxa adica o sa iesi in jur de 1160 euro .
Old 30-06-09, 12:01   #118
e36adigolan
BMW Driver

Stage 5

e36adigolan's Avatar

Question Re: E36 - proiect in decurs

Quote:
Originally Posted by WolfTown View Post
da asta se poate face din cate stiu eu ...
ar fi perfect k sa nu ma duc pe fiecare an in spania la verivicare intelegi daca e asigurare o ia din banca dar verificarea e aiurea poti sa afli sau stie cineva!!!??
Old 30-06-09, 12:03   #119
BMnWA

Stage 5

BMnWA's Avatar

Quote:
ar fi perfect k sa nu ma duc pe fiecare an in spania la verivicare intelegi daca e asigurare o ia din banca dar verificarea e aiurea poti sa afli sau stie cineva!!!??
aici se face verificarea o data la 2 ani . daca vi aici o inmatriculezi pe RO si platesti toate taxele dupa aceea poti pleca dincolo si sta cat vrei tu , numai sa vi dupa 2 ani sa faci din nou inspectia .
Old 30-06-09, 12:06   #120
e36adigolan
BMW Driver

Stage 5

e36adigolan's Avatar

Quote:
aici se face verificarea o data la 2 ani . daca vi aici o inmatriculezi pe RO si platesti toate taxele dupa aceea poti pleca dincolo si sta cat vrei tu , numai sa vi dupa 2 ani sa faci din nou inspectia .
pai stiu tocmai asta zic daca.o am in regula pe spania am talonu nu procura intelegi am acte de spania.. voriam sa stiu daco tin tot pe spania.. pot sa fac vreificare in romania k sa nu mai ma intorc in spania boss..
- Copyright 2024 4Tuning -