Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Masina mea BMW Seria 3

Reply

Thread Tools
Old 05-06-09, 10:04   #61
WolfTown

Stage 5

WolfTown's Avatar

Default Re: E36 - proiect in decurs

o intrebare cu surub:

merita pus bara stabilizatoare? sau doar in cazuri extreme gen se craceste de roti si alte lucru....
WolfTown is offline   Reply With Quote
Old 05-06-09, 10:06   #62
BMnWA

Stage 5

BMnWA's Avatar

Quote:
Originally Posted by WolfTown View Post
o intrebare cu surub:

merita pus bara stabilizatoare? sau doar in cazuri extreme gen se craceste de roti si alte lucru....
merita.. te ajuta putin si arata bine si nici nu e o investitie mare.
BMnWA is offline   Reply With Quote
Old 05-06-09, 10:09   #63
WolfTown

Stage 5

WolfTown's Avatar

de aratat stiu ca arata super beton am vazut ieri pe golfu vecinului in timp ce isi spala motoru si da un aspect chiar foarte placut... dar ma gandeam la utilitatea ei pt ca nu stiu exact la ce ajuta

E36 - 13-MIG - un vis devenit realitate 320i

E36 - Florida- un motan tare nervos 328i - vandut

"One day man will look back and say I gave birth to the 20th century"
Jack the Ripper
Old 05-06-09, 11:25   #64
e36adigolan
BMW Driver

Stage 5

e36adigolan's Avatar

e matza frumosa... nu te mai luat tu ma barosane dupa toata lumea niste ploape daca pui ii shimba privirea o face mai dura.. acuma bine inteles daca.ti place te sal si ai grija de mantza!!!
e36adigolan is offline   Reply With Quote
Old 06-06-09, 01:21   #65
BMnWA

Stage 5

BMnWA's Avatar

Quote:
Originally Posted by e36adigolan View Post
e matza frumosa... nu te mai luat tu ma barosane dupa toata lumea niste ploape daca pui ii shimba privirea o face mai dura.. acuma bine inteles daca.ti place te sal si ai grija de mantza!!!
ma cam batea gandul de pleoape dar am uitat de ele.. ) mai am si altele pe cap, acuma cu venirea verii am trecut pe motor si asta imi ocupa aproape tot timpul liber.
Old 06-06-09, 01:22   #66
BMnWA

Stage 5

BMnWA's Avatar

Quote:
de aratat stiu ca arata super beton am vazut ieri pe golfu vecinului in timp ce isi spala motoru si da un aspect chiar foarte placut... dar ma gandeam la utilitatea ei pt ca nu stiu exact la ce ajuta
pe scurt tine masina mai bine pe drum.
Old 06-06-09, 09:53   #67
DAN18bt

Stage 3

Quote:
Originally Posted by BMnWA View Post
sincer nu prea am treab,as vrea sa o schimb , am planurile facute , astept ocazia. Ce ma deranjeaza e remarca ta jignitoare de la care nu cred ca are rost continui discutia pe tema asta. Nu sufar cu masina deloc,dar lipsa de respect ma deranjeaza.
Man nu am vrut sa jignesc pe nimeni! Cum mi as perminte? Iar remarca mea tine strict de botul masinii! BMW-ul a iesit din fabrica cu un look agresiv! Al tau arata ciudat! Parca plange! Iar narile par a fi puse invers! Plm dak tie iti place ce treaba am eu... M am referit strict la cateva poze vazute pe un forum! Pe tine nu te cunosc! Asa ca nu ai de ce sa o iei in nume de rau!
Old 06-06-09, 11:47   #68
Wilgax

Stage 5

Wilgax's Avatar

Salut!Am urmarit in scurt inceputul proiectului tau si..................BAGA FORTZA ca iese bine!Singura remarca si nu vreau sa sune a remarca jignitoare este aceea ca pentru jantele ce le ai pe ea........daca is de ///M sau replica ///M....consider ca s-ar fi pretat un pachet ///M.Oricum este remarca mea.Masina in rest arata bine.Spor la tunat in continuare!

........FORTZA BMW.........
Wilgax is offline   Reply With Quote
Old 07-06-09, 03:33   #69
BMnWA

Stage 5

BMnWA's Avatar

Quote:
Originally Posted by DAN18bt View Post
Man nu am vrut sa jignesc pe nimeni! Cum mi as perminte? Iar remarca mea tine strict de botul masinii! BMW-ul a iesit din fabrica cu un look agresiv! Al tau arata ciudat! Parca plange! Iar narile par a fi puse invers! Plm dak tie iti place ce treaba am eu... M am referit strict la cateva poze vazute pe un forum! Pe tine nu te cunosc! Asa ca nu ai de ce sa o iei in nume de rau!
bara asta am avut sa o pun pe masina si nu am mai stat sa caut alta. De la aratat ciudat pana la fata de prostanac e o mare diferenta. Nu mai conteaza oricum , mersi de aprecieri.
Old 07-06-09, 03:35   #70
BMnWA

Stage 5

BMnWA's Avatar

Quote:
Originally Posted by Wilgax View Post
Salut!Am urmarit in scurt inceputul proiectului tau si..................BAGA FORTZA ca iese bine!Singura remarca si nu vreau sa sune a remarca jignitoare este aceea ca pentru jantele ce le ai pe ea........daca is de ///M sau replica ///M....consider ca s-ar fi pretat un pachet ///M.Oricum este remarca mea.Masina in rest arata bine.Spor la tunat in continuare!

........FORTZA BMW.........

sincer nu stiu daca s-au facut replica dupa jentile astea,dar oricum sunt originale. Te cred,si mie mi-ar placea un M liniar.. sa vad de bara, pe spate ma rezolv in 2 sapt si pe fata inca nu am gasit . Oglinzile mi-au venit de 4 zile .. si ar mai trebui si bandouri. Dar vin ele..
Old 07-06-09, 16:08   #71
WolfTown

Stage 5

WolfTown's Avatar

fratilor care vreo idee nebuna ce merita mai mult cumparat faruri cu angel eye din fabrica(daca da cu sau fara semnalizare incorporata) sau montat kitu de angel eye pe farurile stock? si sa nu ziceti pretu ca de ala am observat si eu ca diferenta este HUGE dela 250 de lei kitu la 883.19 modelu care imi place pe fond negru de la fk automotive
Old 07-06-09, 18:05   #72
Wilgax

Stage 5

Wilgax's Avatar

La jante stiu ca sunt care is de ///M si mai sunt cele care seamana cu cele de ///M da nu scrie pe ele..si stii unde scrie pe janta asta nici nu mai zic.Si ma gandeam.Mna oricum.......bafta in continuare in ceea ce ti-ai propus sa faci din matza si sa ne tii la curent cu noutatile

............ceva in genu sa-ti iasa cu un pachet ///M.Respect!
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	117065483_2.jpg
Views:	261
Size:	86.2 KB
ID:	953613   Click image for larger version

Name:	117065483_3.jpg
Views:	331
Size:	109.2 KB
ID:	953614   Click image for larger version

Name:	117065483_4.jpg
Views:	233
Size:	104.9 KB
ID:	953615  

Wilgax is offline   Reply With Quote
Old 08-06-09, 15:11   #73
BMnWA

Stage 5

BMnWA's Avatar

Quote:
fratilor care vreo idee nebuna ce merita mai mult cumparat faruri cu angel eye din fabrica(daca da cu sau fara semnalizare incorporata) sau montat kitu de angel eye pe farurile stock? si sa nu ziceti pretu ca de ala am observat si eu ca diferenta este HUGE dela 250 de lei kitu la 883.19 modelu care imi place pe fond negru de la fk automotive
eu am modelul asta cu angel si semnal incorporat, dar eu iti recomand sincer sa pui un kit angel cu 200 lei pe farurile ei si cu 2.8 mil un kit xenon si atunci garantat o sa ai cu 5 milioane niste faruri de senzatie. parerea mea..
Old 08-06-09, 16:06   #74
WolfTown

Stage 5

WolfTown's Avatar

Quote:
Originally Posted by BMnWA View Post
eu am modelul asta cu angel si semnal incorporat, dar eu iti recomand sincer sa pui un kit angel cu 200 lei pe farurile ei si cu 2.8 mil un kit xenon si atunci garantat o sa ai cu 5 milioane niste faruri de senzatie. parerea mea..
ai idee de pe unde as gasi unul la banii care ziceai?
Old 08-06-09, 16:53   #75
roGan

Stage 5

roGan's Avatar

Wink Re: E36 - proiect in decurs

Quote:
parerea mea proprie si personala este sa-ti pui angel eyes pe farurile ei pt. ca dau mult mai bine decat cele din magazine... sincer, mie mi s pare urate farurile... si iesi mai bine la pret daca ti le montezi u... uite iti atasez o poza sa vezi cum vin angel eyes-uri puse pe farurile ei din fabrica. bine eu am si pleoape puse, si da, dau mult mai bine cu pleoape puse.
Quote:
o intrebare cu surub:

sincer nu! pentru ca nu ai 200+ cp ca sa te tina mai bine pe curbe, si nu vad dc ai pune bara stabilizatoare dak motorul tau e stock... doar pt aspect? poate vecinul tau cu golfu are si el ceva modificari pe ici pe colo la motor :-p. Numai bine!
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	04062009846.jpg
Views:	266
Size:	362.7 KB
ID:	955329