Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Masina mea BMW Seria 3

Reply

Thread Tools
Old 20-04-10, 12:52   #421
eMH
2 Roti

Stage 5

eMH's Avatar

Member of:
[2 Roti]
[PEUGEOT]
Default Re: E36 - proiect in decurs

Foarte bine arată maşina. Am avut şi eu un E46, dar l-am vāndut. Crede-mă, vei fi foarte incāntat de el! Ar fi bine să faci si cu ăsta ce ai facut cu E36.

Să īl conduci cu plăcere, şi cāt mai mulţi kilometri fără probleme!
eMH is offline   Reply With Quote
Old 20-04-10, 16:42   #422
Gyo*TDS

Stage 5

Gyo*TDS's Avatar

nu`i rea noua achizitie ..
hai cu noul topic
Gyo*TDS is offline   Reply With Quote
Old 20-04-10, 16:43   #423
petryy

Stage 4

petryy's Avatar

sa ne dai si noua link-ul cu noul topic e46.. !
petryy is offline   Reply With Quote
Old 20-04-10, 17:06   #424
BMnWA

Stage 5

BMnWA's Avatar

Quote:
Originally Posted by mutzu View Post
Bară M am, Cd player oem, nu īmi chiar trebuie, mie frică că crapă mai devreme sau mai tārziu că are ceva ani, feţele de uşi am apucat să le īmbrac, proiectoare am negre, scaunele īmi trag cu ochiul, dar īţi pot da īn schimb 2 scaune de coupe tot recaro, gri pe margine vişiniu pe mijloc, fără īncălzire şi eventual o diferenţă, dacă te interesează şi rapid că mă aşteaptă tapiţerul, acum face bancheta
le dau doar cash sa pot finaliza ce am demarat pentru e46. Scaunele arata foarte bine.

Quote:
Originally Posted by eMH View Post
Foarte bine arată maşina. Am avut şi eu un E46, dar l-am vāndut. Crede-mă, vei fi foarte incāntat de el! Ar fi bine să faci si cu ăsta ce ai facut cu E36.

o sa fac si cu e46 , dar gandul tot la prima aventura ramane

Să īl conduci cu plăcere, şi cāt mai mulţi kilometri fără probleme!
msms

Quote:
Originally Posted by Gyo*TDS View Post
nu`i rea noua achizitie ..
hai cu noul topic
Quote:
Originally Posted by petryy View Post
sa ne dai si noua link-ul cu noul topic e46.. !
urmeaza :>
BMnWA is offline   Reply With Quote
Old 23-04-10, 09:40   #425
BMnWA

Stage 5

BMnWA's Avatar

am deschis un thred cu nou proiect , sa vedem daca reusesc sa scot ceva frumos..
https://forum.4tuning.ro/123-masina-m...ml#post3303153
Old 27-04-10, 00:44   #426
BMnWA

Stage 5

BMnWA's Avatar

felinele,alinandu-si ambele durerea ca a aparut altcineva in viata mea ))
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	DSC07850.JPG
Views:	357
Size:	1.39 MB
ID:	1442037  
Old 13-07-10, 17:18   #427
buldogu

Stage 5

buldogu's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[2 Roti]
[BMW]

pari incantat de e46-le tau...insa am avut cunostinte chiar si fratele meu care....au fost complet dezamagiti....fratele meu a avut 325 e36 din 97 apoi a trecut la e46 325 berlina din 98....nu vreau sa iti zic cate probleme a avut cu motorul si cate sonde lamda a schimbat...apoi a luat e36 3.2.0 touring din 98....e complet SATISFACUT de masinuta aia...apoi un prieten a avut e46 320 din 2001..la fel probleme peste probleme...de la motor, pana la articulatie(tot ce iti trece prin cap) acum de vreo luna are un e36 318 is cabrio din 96 parca...la fel ca si lu fratimiu nu i-a venit sa creada ce IMENSA diferenta intre e46 si e36...din cele auzite e46 merita sa ai doar daca ai ceva peste 2001-2002..adica face lifturile. ele par a fi cele mai bune...pe parcurs ai sa vezi ca se adeveresc cele zise de mine...mult mai fiabila e36, iar motoarele 1.8, 2.0 si 2.5 nu se compara cu cele de e36 (la durabilitate ma refer si la cum merg) bafta, sa ai grija mare de ea

Last edited by buldogu; 13-07-10 at 17:21.
buldogu is offline   Reply With Quote
Old 13-07-10, 17:35   #428
BMnWA

Stage 5

BMnWA's Avatar

Quote:
Originally Posted by buldogu View Post
pari incantat de e46-le tau...insa am avut cunostinte chiar si fratele meu care....au fost complet dezamagiti....fratele meu a avut 325 e36 din 97 apoi a trecut la e46 325 berlina din 98....nu vreau sa iti zic cate probleme a avut cu motorul si cate sonde lamda a schimbat...apoi a luat e36 3.2.0 touring din 98....e complet SATISFACUT de masinuta aia...apoi un prieten a avut e46 320 din 2001..la fel probleme peste probleme...de la motor, pana la articulatie(tot ce iti trece prin cap) acum de vreo luna are un e36 318 is cabrio din 96 parca...la fel ca si lu fratimiu nu i-a venit sa creada ce IMENSA diferenta intre e46 si e36...din cele auzite e46 merita sa ai doar daca ai ceva peste 2001-2002..adica face lifturile. ele par a fi cele mai bune...pe parcurs ai sa vezi ca se adeveresc cele zise de mine...mult mai fiabila e36, iar motoarele 1.8, 2.0 si 2.5 nu se compara cu cele de e36 (la durabilitate ma refer si la cum merg) bafta, sa ai grija mare de ea
prietene sa stii ca iti dau dreptate.. am scris de mult ori cat tanjesc dupa un coupe e36 , asta ce l-am luat a fost o ocazie.. Pana acuma nu am avut probleme , cu toate ca toata ziua ii folosesc in limita capacitatile. E mai fiabil e36 pentru ca e mai simplu si mai logic.Chiar daca nu ar fi mai fiabil tot sunt de 2-3 chiar 4 ori mai ieftine piesele la el decat la un e46. Cu prima ocazie la care mi se ofer un coupe nu il voi refuza , nu de alta dar am 4 e36 aproape complete la dezmembrat si am siguranta ca am pe ce pune mana daca e cazul. Al meu este 2001 catre spre sfarsit , chiar si manerele la usa se ridica la fel ca la facelift.. Adevarul e ca sunt multumit ca are un consum foarte bun si in acelasi timp are si caii care nu sunt deloc adormiti.
Inca mai am e36-le si am si 2 motoare de 2.8 , daca vreau sa o duc in extrema nu ma costa decat 250 euro sa urc sus motorul
Old 16-07-10, 14:20   #429
BebyTm

Stock

BebyTm's Avatar

De ce nu ii dai alta culoare?Sau eventual in 2 culori ...Care iti plac tie culoare tare jos mai slaba sus mi se pare ca arata ok...Cat de curand vreau sa ma apuc si eu sa bag banuti in a mea tot un E36
BebyTm is offline   Reply With Quote
Old 16-07-10, 16:48   #430
BMnWA

Stage 5

BMnWA's Avatar

Quote:
Originally Posted by BebyTm View Post
De ce nu ii dai alta culoare?Sau eventual in 2 culori ...Care iti plac tie culoare tare jos mai slaba sus mi se pare ca arata ok...Cat de curand vreau sa ma apuc si eu sa bag banuti in a mea tot un E36
mie imi place mult culoarea asta si 2 culori nu arata bine decat daca o faci la perfectie. Partea proasta e ca am incetat sa mai fac ceva la masina de cand am luat e46-le. Am 4 e36 la dezmembrat daca te intereseaza ceva am aproape orice.
Old 16-07-10, 16:51   #431
BebyTm

Stock

BebyTm's Avatar

Quote:
Originally Posted by BMnWA View Post
mie imi place mult culoarea asta si 2 culori nu arata bine decat daca o faci la perfectie. Partea proasta e ca am incetat sa mai fac ceva la masina de cand am luat e46-le. Am 4 e36 la dezmembrat daca te intereseaza ceva am aproape orice.

Avand in vedere ca esti din alba iulia mersi da fac rost din tm ...
Old 16-07-10, 16:55   #432
BMnWA

Stage 5

BMnWA's Avatar

Quote:
Originally Posted by BebyTm View Post
Avand in vedere ca esti din alba iulia mersi da fac rost din tm ...
am trimis piese si jante in toata tara si constanta si bucuresti si timisoara.. Toti aveau dezmembrari sau ceva sursa de piese second in orasul lor , dar tot au cumparat oamenii. Poate e pretul mai bun..cine stie
Old 16-07-10, 17:34   #433
BebyTm

Stock

BebyTm's Avatar

Quote:
Originally Posted by BMnWA View Post
am trimis piese si jante in toata tara si constanta si bucuresti si timisoara.. Toti aveau dezmembrari sau ceva sursa de piese second in orasul lor , dar tot au cumparat oamenii. Poate e pretul mai bun..cine stie
Daca o sa fie nevoie fii sigur ca voi apela la tine si mersi pt oferta
Old 16-07-10, 22:52   #434
Nicht_Fur_Kinder

Stage 1

Salut.Pacat ca ai dat pisicuta pe un E46.Am si eu un 318i adus de un an in tara an fab '95 si sincer ma impac super bine cu el.Ca motorizare e numai buna, ma refer fata de un 1.6 care e mic si trage cred ceva mai greu caroseria.Mi se par mult mai practice modelele E36 decat E46.Cel putin la al tau schimbai motorul cu un 2.0 si era perfect.In fine.Sa stapanesti sanatos noua achizitie si la cat mai mult tuning(de calitate).
Nicht_Fur_Kinder is offline   Reply With Quote
Old 17-07-10, 02:00   #435
BMnWA

Stage 5

BMnWA's Avatar

Quote:
Originally Posted by Nicht_Fur_Kinder View Post
Salut.Pacat ca ai dat pisicuta pe un E46.Am si eu un 318i adus de un an in tara an fab '95 si sincer ma impac super bine cu el.Ca motorizare e numai buna, ma refer fata de un 1.6 care e mic si trage cred ceva mai greu caroseria.Mi se par mult mai practice modelele E36 decat E46.Cel putin la al tau schimbai motorul cu un 2.0 si era perfect.In fine.Sa stapanesti sanatos noua achizitie si la cat mai mult tuning(de calitate).
da si nu.. dar nu,pentru ca nu am ce sa ii bag de vina,sunt multumit de motor in special,daca nu era ceva motor in 6 atunci sigur nu aveam acuma e46. Cate putin din fiecare,masina mi-a completat in mare parte nevoile. Stiu ce zici dar nu cred ca ai refuza un e46 care sa stea in banii care ti-ar fi stat e36-le (cel putin in cazul meu) .
- Copyright 2024 4Tuning -