Mosu vine mai repede la cei rai anul asta ) i-am luat si niste pleoape sa vad cum ar arata,proiectoare clare sa mearga cu farurile.Daca nu o sa dea bine revin pe original, faruri ZKV cu lupa fara pleoape. Bara sper sa o vopsesc saptamana asta si sa o pun sus.. niste ornamente la interior dar nu am facut inca poza.. Inca mai sunt multe surprize :>
ia zis sa pui farurile ei normale cu astea zici ca este din alta era a timpului,
chiar nu imi plac farurile astea:-J deloc
uite inca o pisica frumoasa si na ce hal de faruri are O.R.I.B.I.L.E
momentan nu mi-e prea mare prioritate cu masina. Am fost in prag sa o dau si inca mai sunt..dar tot sa iau un e36 dar cu motor mai mare. Astea toate le iau din inertie ca am zis ca ii iau si sa-mi fac damblaua cu ea. Oricum cand iau alta le iau toate si le pun pe ea. As continua si cu asta sa ii schimb motorul dar vreau sa fie coupe si..nici nu vreau o lucratura proasta la schimb de motor,prefer sa iau ceva de fabrica decat un transplant made in ro.
am reusit sa pun jantele azi. Sunt modelul celor ce le-am avut in vara de M. Mi-au placut mult si nu m-am putut abtine sa nu le cumpar cand le-am vazut.Sunt pe 15" , ET 7.5 , Made in Germany.Ce le-ar lipsi ar fi niste distantiere de 20mm care le-ar da un aspect mai agresiv. Imi place modelul dar nu stiu cum da pe masina fiind de dimensiune mai mica.. Mi se pare ca arata putin shod dar..nu stiu.. voi ce ziceti ?
Frumos frumos.......avansezi mereu si frumos...bravo
sa revin cu ceva nou,din pachetul de surprize ce l-am promis.. am dat jos ornamentul de "aluminiu" de pe consola , am luat niste ornamente de.. 'carbon' . Obc-ul si-a facut aparitia intr-un final.. O nuca de M bonus pentru interior.. Manerul de la frana de mana l-am sustras de pe un e39..Mai am cateva accesorii dar nu am reusit sa le fac poza si nici nu zic nimica pana nu vin cu poze. :>
bara..sta si asteapta.. nu am avut timp sa ma ocup.. le-am cumparat toate sa stiu ca le am si pana le pun.. e un pas mai greu decat a fost sa le cumpar ) incet incet..