16-01-09, 00:25
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [DAEWOO] [FORD] [2 Roti] [Opel]
|
Re: E92 - 320xD
Quote:
Originally Posted by weedboy
marfa rau interiorul....sa dai pe acolo cu ce trebuie ca sa-l pastrezi....si apropo scuze de intrebare,dar 320xd nu trebuia sa aibe doua tobe una pe stanga una pe dreapta?
|
nu, din cate stiu 335i si 335d are 2 iesiri , pe stanga si dreapta :P.
oricum , masina e superba , s-o stapanesti sanatos si fara incidente :P
ai planuri cu ea ?
|
|
|
16-01-09, 08:38
|
|
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by Lymbutza
Felicitari de achizitie si sa te bucuri de masina pe cat mai mult posibil fara nici un fel de incidente . Ai facut o alegere foarte buna (daca as avea bani si eu mas gandii serios la un 320xD) ! Bafta !
|
Multumesc! Mai mult de 2-3 ani nu o voi tine si sper sa NU patesc cu ea asa cum am patit cu Golf-ul.
Quote:
Originally Posted by Car Lover
acum am vazut...masina ta e90 nu e92
|
Ai dreptate, e o maaaare diferenta. Daca n-as fi fost insurat, e92 luam. Asa insa... ma multumesc cu e90. Avand in vedere eroarea mea initiala, rog un moderator sa modifice titlul topic-ului.
Pentru cei care m-au intrebat daca am planuri cu ea:
Planurile se rezuma la: a merge cat mai repede cu ea la munte (ca sa vad cum se comporta xDrive), a cumpara scaun pentru bebe si inca vreo cateva accesorii.
Devenind insa serios, va spun ca am liniste in casa cu sotia, asa ca nu vad de ce m-as apuca de tuning.
Quote:
Originally Posted by weedboy
marfa rau interiorul....sa dai pe acolo cu ce trebuie ca sa-l pastrezi....
|
Chiar sunt curios: ce ar trebui sa folosesc pentru a pastra interiorul in conditii cat mai bune? Pielea asta deschisa se murdareste repede, iar la spalatorii foarte rar gasesc oameni care stiu ce au de facut.
Last edited by Gabi; 18-01-09 at 10:34.
|
|
|
16-01-09, 17:11
|
|
Banned
Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by Reality Check
Chiar sunt curios: ce ar trebui sa folosesc pentru a pastra interiorul in conditii cat mai bune? Pielea asta deschisa se murdareste repede, iar la spalatorii foarte rar gasesc oameni care stiu ce au de facut.
|
ESTE LA BMW in reprez un fel de spray/spuma .. cleaning foam .. sau de genul ii spune.... eu o folosesc desi am piele neagra .. si face minuni .... bafta ... ai o masina ft frumoasa
|
|
|
17-01-09, 10:23
|
|
Stage 5
|
tot la bavaria am vazut si eu foarte multe produse pt intretinerea interiorului da o fuga pana acolo si vezi ce si cum
|
|
|
18-01-09, 03:48
|
|
Stage 5
|
Nici macar un styling ?
|
|
|
18-01-09, 10:28
|
|
Stage 2
|
cj90rzv si weedboy, multumesc pentru sugestii.
Quote:
Originally Posted by quze
Nici macar un styling ?
|
Crede-ma ca ma tenteaza. Asa, de amorul artei, ce ai recomanda?
Last edited by Gabi; 18-01-09 at 10:35.
|
|
|
18-01-09, 10:49
|
|
Stage 4
|
Re: E90 - 320xD
Daca tot doresti niste idei uite cateva: Niste pleoape, niste faruri cu angel eyes mai smechere...eventual un mic eleron pe portbagaj, ar da mult mai bine cu alte jenti, tinand cont ca este o masine de familie nu trebuie un tuning exagerat, poate as mai lucra un pic la suspensie dar nu foarte mult, poate putin modificate spoiler fata, spate, ar fi cateva... e doar o idee... numai bine!
Ca idee ti-am pus o poza cum ar arata cu kit de la rieger, si cum ar da si cu eleronul de pe portbagaj...
Last edited by narko_rules; 18-01-09 at 10:56.
|
|
|
18-01-09, 11:53
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [Moderators] [Design Team] [Virtual Tuning] [BMW]
|
Quote:
Originally Posted by narko_rules
niste faruri cu angel eyes mai smechere..
|
A lui nu sunt smechere?
Niste jante mai mari pentru vara, da. Ceva mai elegant si rezistent gen Style 162.
|
|
|
18-01-09, 12:35
|
|
Banned
Stage 4
|
in opinia mea cea mai rapida schimbare de look .. si cu relativ putini bani .. sunt niste jante pe 17 {sau 18 daca nu tii mila de ea} si sa ii vopsesti narile negre ... si desigur .. daca vrei geamuri fumurii... eu zic ca ar schimba look-ul masini destul de mult .. oricum e superba asa cum e ea .... sa ne spui si noua ce ai decis
|
|
|
18-01-09, 14:58
|
|
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by narko_rules
Daca tot doresti niste idei uite cateva: Niste pleoape, niste faruri cu angel eyes mai smechere...eventual un mic eleron pe portbagaj, ar da mult mai bine cu alte jenti, tinand cont ca este o masine de familie nu trebuie un tuning exagerat, poate as mai lucra un pic la suspensie dar nu foarte mult, poate putin modificate spoiler fata, spate, ar fi cateva... e doar o idee... numai bine!
Ca idee ti-am pus o poza cum ar arata cu kit de la rieger, si cum ar da si cu eleronul de pe portbagaj...
|
0. Sunt total pe langa atunci cand vine vorba de chestiuni tehnice, asa ca va rog sa nu ma judecati prea aspru cand voi pune intrebari "de copil mic".
1. Nu vad de ce-as schimba farurile, imi plac foarte mult cele pe care le are.
2. Eleron... are "fundul" destul de mare deja. Ar ajuta la ceva?
3. Suspensia? De ce sa fie modificata? Ce castig? Ce pierd?
4. Spoilerele fata/spate putin modificate? Cu ce scop?
5. La schimbarea jantelor m-am gandit si eu. Planul este sa pastrez jantele de 16 pentru cauciurile de iarna, iar pentru cele de vara sa pun de 17.
|
|
|
18-01-09, 15:04
|
|
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by cj90rzv
in opinia mea cea mai rapida schimbare de look .. si cu relativ putini bani .. sunt niste jante pe 17 {sau 18 daca nu tii mila de ea} si sa ii vopsesti narile negre ... si desigur .. daca vrei geamuri fumurii... eu zic ca ar schimba look-ul masini destul de mult .. oricum e superba asa cum e ea .... sa ne spui si noua ce ai decis
|
Chiar ma uitam ieri la ea, narile vor ramane asa cum sunt, nu mi-ar placea negre (asta nu vrea sa spuna ca negre ar fi urate, ci doar ca nu mi-ar placea mie; e doar o chestiune de gust).
In privinta jantelor, am spus mai sus. Ca tot ai pomenit de jante de 18, care ar fi problema cu ele?
Geamuri fumurii? Hmm... cred ca sunt cam prea linistit pentru greamuri fumurii.
|
|
|
18-01-09, 15:04
|
|
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by xxdadixx
Niste jante mai mari pentru vara, da. Ceva mai elegant si rezistent gen Style 162.
|
Frumoase jantele din imaginile prezentate de tine.
|
|
|
18-01-09, 15:05
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [DAEWOO] [FORD] [2 Roti] [Opel]
|
Quote:
0. Sunt total pe langa atunci cand vine vorba de chestiuni tehnice, asa ca va rog sa nu ma judecati prea aspru cand voi pune intrebari "de copil mic".
1. Nu vad de ce-as schimba farurile, imi plac foarte mult cele pe care le are.
2. Eleron... are "fundul" destul de mare deja. Ar ajuta la ceva?
3. Suspensia? De ce sa fie modificata? Ce castig? Ce pierd?
4. Spoilerele fata/spate putin modificate? Cu ce scop?
5. La schimbarea jantelor m-am gandit si eu. Planul este sa pastrez jantele de 16 pentru cauciurile de iarna, iar pentru cele de vara sa pun de 17.
|
1. nu le schimba... arata foarte bine astea si sunt si de calitate
2. eleron , doar de aspect , ar da ok cu unul in genul celui de M
3. suspensia ... nu are rost sa o schimbi ... ca nu cred ca ai luat masina pentru alergat ... ai luat-o pentru confort si sa te duca dintr-un loc in altul, nu are rost sa strici confortul pentru look.
4. spoilere doar pentru aspect ....
5. 17 " cred ca sunt cele mai potrivite pentru drumurile noastre ...
singura chestie care as face-o la masina ... ar fi folia pe geamuri ...
|
|
|
18-01-09, 15:51
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [Moderators] [Design Team] [Virtual Tuning] [BMW]
|
Quote:
Chiar ma uitam ieri la ea, narile vor ramane asa cum sunt, nu mi-ar placea negre (asta nu vrea sa spuna ca negre ar fi urate, ci doar ca nu mi-ar placea mie; e doar o chestiune de gust).
|
Grilele tale cromate ar fi mers de minune cu crom in jurul geamurilor, la fel ca bmw-ul din imaginile puse de mine. Costa prea mult sau de ce nu ai ales optiunea?
Last edited by xxdadixx; 18-01-09 at 15:55.
|
|
|
18-01-09, 21:11
|
|
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by xxdadixx
Grilele tale cromate ar fi mers de minune cu crom in jurul geamurilor, la fel ca bmw-ul din imaginile puse de mine. Costa prea mult sau de ce nu ai ales optiunea?
|
E adevarat, se potrivesc foarte bine. Am explicat in mesajul de prezentare al masinii de ce masina este asa: n-am vrut sa asteptam pentru o masina "configurata" dupa bunul plac, am luat una care era pe stoc.
|
|
|
|
|