schitzele facute de mine pentru hks...:d.....o parere ceva....evazarile nu vor fi asha.....jante de pe m6(are cineva idee daca se potrivesc??).....proiectul va incepe in primavara cu capota
prea mult rice si V.A.G. concept pe un bmw VECHI! OLD SCHOOL>
this is not THE way.
m-am saturat ca lumea sa scoata motive gen: frateee,eu vreau sa fac ceva UNIC.m-am plictisit de x si y si z.fac ceva UNICAT.
dar NU frumos. faceti ceva frumos!
educati-va gusturile in materie de design. VA ROG!
romania duce mare lipsa in materia asta.si se inspira numai din locuri proaste.
unic sau extravagant,sau super shiny sau slbz...nu inseaman frumos.
mai finutz,dar cu gust are un efect de 3143124x mai mare.pt cineva care are ochi.
dar pe voi nu va intereseaza sa impresionati ochiul care stie.doar sa impresionati masa de oameni care cand aud turbo zic k e nos,si cand vad multe culori,si croame gata e mega tare,si e FNF,si are evacuare si filtru si fugeeeee,si moama 116 cai....moamaaaa...ce de cai...fuge grav rau.si uite ala ce tare eeeeeeeee,e evazat,si are crom la oglinzi,la aripi,si la antenutzeeeee.si 2 stickere cu 4tuning si unu cu gigi's custom tunign ricer,k nu mai e la moda nike,si boss si borla si riegger.
acum ne facem evacuare la Pilot k suna mai misto.e mai tare,mai super tuning.doar k e borla,la aceiasi calitate proasta de romania,la un pret si mai mare decat la ei....
traim in romania si asta....chiar ne ocupa tot timpul....