Posturile dumneavoastră trebuie să contină doar fotografii cu seria 5 e34 modificate, cāt mai de bun gust.
Atenţie: un e34 stock dar echipat cu jante, indiferent de model, nu se īncadrează la maşini modificate.
AM respect pt E30 cei care stiu denumirea de URS dar eu personal am ales stabila E34 serie 5, imi iubesc masinutza de ce sa mint insa pot spune ca nu accelereaza ca un urs dar e mai stabila mai incapatoare, da cercuri greu dar pt drift e una dintre cele mai bune, totusi pot sa spun ca E 34 M5 sau ALPINA B10 Biturbo sunt niste visuri grele pt cei impatimitzi ca mine si nu numai insa sper sa devenim si noi odata un clan mai mare dar sa fie doar de E34 nu conteaza serie de motor ce are pe MASINUTZA sa fim si noi ca cei care au URSI, sunt satul sa vad ca totzi aleg urs yar eu mi-am luat balena asta care spun eu merita mult mai mult decat un urs!!!
Se pare ca am fost perceput gresit .Eu am afirmat ca Nu da bine tuning-ul pe 34 nu ca sunt impotriva tuning-ului in general.In viziunea mea Nu da bine pe o limuzina dungile si plasa in spoiler.Parerea mea este ca asa ar trebui sa arate un E34 ....