Sunt multe firme care fac subansamble de tuning pentru E30. Parerea mea e ca totusi E30-ul fiind o masina veche isi pastreaza mai bine valoarea daca i se monteaza piese de origine (ma refer aici la cele doua kituri). Exista 3 tipuri de aripi fata din care poti alege ca sa iti faci masina unica, daca consideri ca e o problema faptul ca mai poate opri un E30 la semafor care sa semene cu al tau. De asemenea Rieger Tuning a facut o serie de adaosuri pentru bara fata care in "bransa" sunt oarecum asociate cu piesele de origine. Daca iti faci un urs cu M-tech I sau M-Tech II si mai vezi inca unul ca al tau bucura-te ca nu esti singurul care apreciaza valoarea pura BMW.
Sunt firme de tuning mari care au accesorii pentru E30 (pori pune aici Rieger, Seidl tunig, Lumma,etc dj16xxs stie mai multe despre partea aceasta).
Sa nu uitam de monstrii sacri de la Alpina care au facut si ei cateva fuste de fata, praguri si monumentalele jante.
Inca odata repet este parerea mea si nu vreau sa conving pe nimeni ca am dreptate cum de altfel nu vreau sa conving sau sa atrag pe cineva spre ceea ce cred eu pentru ca asa ar fi bine.
Multumesc.
www.EvolutionDetailing.ro - polish, reconditionari faruri, tratamente interioare si multe altele.