felicitari tie,dar mai frumos decat mtech2 nu ai cum sa-l faci.poate doar in viziunea ta.daca nu ma crezi,cand o sa fie gata,incearca sa pui masina pe e30.de si sa vedem daca va fi acceptata.
oricum asta conteaza mai putin,important e ca din ce in ce mai multi au invatat ce e frumos la un urs,si nu mai fac "vitangtuning".
mane............crede-ma am idei destul de bune..........nu zic k nu-mi place mc tehnik 2 doar k toata lumea il are shi asta face mashina ta(ma refer in general la posesorii de ursuletz cu mc tehnik 1 sau 2)sa nu fie unik .......nuj...........poate am sa fac in photoshop unul sa vezi km ce ash vrea eu sa fac.........
NoLimitis, permite-mi sa nu fiu de acord cu tine, si sa fiu de acord cu skillz, de ce zic asta. Deja E30-ul e o masina care a iesit din productie de peste 10 ani, nu ai cum sa nu ai o masina unica, orice i-ai pune sau orice nu i-ai pune. Daca ai cumva norocul sa mai ai si unul din cele doua kituri, atunci esti si mai castigat. O masina veche e mult mai valoroasa atunci cand e pastrata cat mai aproape de ce a vrut producatorul sa fie. Daca (fiind posesori de E30) avem norocul ca uzina sa ne puna la dispozitie si unul sau in cazul asta doua kituri de tuning ar trebui sa fim fericiti si recunoascatori, ai un E30 cu M-Tech II esti la fel cu cel care e parcat langa tine.... dar totusi Altfel.