Daca ar fi vorba sa imi aleg orice masina din lumea asta indiferent de bani si de fitze, mi-as face un 850i de prin 91 la comanda speciala, in 6 trepte. Dupa mine e cel mai frumos BMW din toate timpurile, si ID-ul meu spune cat de mult imi place
Am chiar un amic care are unul albastru automat, din Bistrita, are extrem de mare grija de ea. Momentan are una din chiulase fisurata si asteapta reparatii. Seria 8 e o masina fiabila si, intretinuta, poate sta multa vreme in afara service-ului. Dar in Romania, tzaranii ignora problemele, care se agraveaza si afecteaza si componente care erau OK. Iar daca ai luat un BMW E31 in stare proasta, ai cam sfeclit-o, devine o groapa de bani.
FeS, am cateva vesti proaste...
1. Dupa proiectul noului Cod Fiscal, ar trebui sa platesti cam 7000E pentru un 850.
2. LUC-ul galben cred ca e unul din cele mai prost intretinute 8uri din lume... A venit odata la Cluj la aeroport(unde a si avut accident), iar pe el era pus un motor de 3000/6!!! Daca asta nu e sacrilegiu, nu stiu ce e. L-am mai vazut apoi pe autovit, intr-o stare oribila, cu jante diferite, de e65 si de z3m.... Chiar nu merita asa ceva masina, altfel arata interesant (mai putin tobele).
3. La noi, cum zic si ceilalti, nu o sa gasesti 8uri in stare buna... amicul meu nu-l vinde pe al lui :P dar am vazut un anunt cu un 8 visiniu care arata foarte ingrijita, masina era de prin 92 sau 93, cerea 12900 pe ea, daca dai pe google cred ca mai gasesti poze. Anuntul insa nu mai e valabil...
Poti ori sa strangi din dinti, sa dai 7000E si atunci iti iei un CSi de dincolo (in Ro nu cred ca sint), ori iei unul de aici si iti pui deoparte cel putin 4-5000E ca sa il aduci intr-o stare tehnica buna, iar cu ocazia asta mai pui niste suspensii coborate, mai pui niste rollbaruri aftermarket etc. Personal insa imi place sa arate stock (chiar daca sub capota e un TT de 600cp:P) daca te intereseaza seria 8 poti afla o droaie de informatii pe
http://bimmer.roadfly.com/bmw/forums/e31/ e cam cea mai mare fantana de informatii despre 8 de pe tot netul. Numai bine