Quote:
Originally Posted by BMnWA
Am nevoie de niste sfaturi pentru un 2.0 12v gen:
1. Ce slabiciuni are(senzori,garnituri,pompe,delcou,debimetru etc)
2. Imi oscileaza la relantiu , din ce cauza? De tras trage bine in rest.
3. In bord uneori mi se aprinde CHECK dar sus pe bc nu arata nici o eroare si nici pe tester.
4. Se potriveste radiatorul de 324d ?
5. Are rost sa schimb (nu am scurgeri de ulei pe motor)
- garnitura capac chuloasa
- garnitura chiuloasa
- suruburi chiuloasa(cap torx)
- garnituri galeria admisie
- garnituri evacuare
- semeringuri supape
- semering ax cu came
|
Dupa o experienta de vreo 3 ani cu M20 iti pot da urmatoarele sfaturi :
1.Simeringuri de vibrochen , mai ales cel din spate catre cutie , a fost boala la mine . Daca iti bagi nasu in debitmetru o sa ai surprize neplacute de asemenea . Da jos baia de ulei daca ai posibilitatea si curata pompa de ulei . Va avea o viata linistita
2. 100% debitmetru . Cauta unu nedesfacut pe la dezembrari , am schimbat si eu vreo 3 pana am prins unu bun
3.nu stiu , nu imi mergea check-ul
4.se potriveste
5.garnitura capac culbutori nu prea are rost , doar daca curge si face mizerie , garnitura chiulasa nu ai de ce atata timp cat merge bine , suruburi de obicei se schimba dupa ce faci RK , nu cred ca e cazul , garnituri galerie de admisie DA , schimbale , poate e ciupita una si trage aer fals , de acolo posibil si relantiu prost , la evacuare , daca nu se aude ca scapa nu are rost ca e chin pe acolo , mai rupi un surub , etc , urat acolo , simeringuri supape vezi daca nu da fum pe deccelerare nu are rost sa dai jos chiulasa pt atata , trebe garnitura chiulasa dupaia , facut plan , etc . Las-o sa se incalzeasca , si da cateva ture cu ea intr-a 2a pana prin 6000 si ia picioru brusc din gaz si las-o in frana de motor .Cand se inchide clapeta se face vacum si daca is duse simeringurile de la supape , trage aer pe acolo , ulei si atunci da cu fum albastru pe toba . Daca nu da in frana de motor tare e ok , lasale asa . Simering ax cu came , doar daca curge pe acolo .
Motoare ca M20 nu prea o sa mai existe . Omor cat suporta saracele si cum se comporta nu le egaleaza nimeni . BAfta si daca mai ai orice intrebare ,am sa iti raspund .