Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Piese BMW de vanzare

Reply

Thread Tools
Old 27-10-12, 21:17   #1
p3rv3r5ul

Stage 5

p3rv3r5ul's Avatar

Exclamation ofer CEL MAI BUN PRET - chedere e36

cum zice si titlul, ofer cel mai bun pret pentru chedere usi si geamurile spate. masina este un e36 coupe. ai primit o oferta pe chederele tale? daca sunt absolut impecabile, ITI DAU DUBLU!!!!
p3rv3r5ul is offline   Reply With Quote
Old 28-10-12, 01:02   #2
the_rifle

Stage 5

Member of:
[BMW]
Default Re: ofer CEL MAI BUN PRET - chedere e36

Bah esti nebun... ? O tombola cu premii nu faci ?

I-auzi... " Ai primit o oferta... "
Da, stateam in parcare la Hornbach si a venit unu' si mi-a zis ? Frate cat iti dau pe chedere ? A trebuit sa-i explic ca sunt primite cadou de la soacra-mea impreuna cu o frumoasa cravata cu dungi cu care sa ma spanzur elegant intr-un costum UNI si n-am cum sa i le dau...

Altada data eram la gradina botanica cu ala micu'... si cum statea asa , a venit o batranica . Era cu un maidanez in lesa si vazand ca am chedere bune m-a intrebat daca nu i le vand ei sa-si faca bretele .Avand wc turcesc sa se tina de bretele cand isi face treaba ca fiind batrana isi pierde echilibrul si mai calca in dânsul cateodata... Mi-a fost si mila de ea dar am refuzat-o politicos explicandu-i ca n-am cum sa-i dau pielea de pe cwie sa-si faca manta de ploaie...

Cumpar chedere intr-o stare cat mai bune sau impecabile ar fi fost cam de porc sa zici... Inteleg...

Last edited by the_rifle; 28-10-12 at 01:26.
the_rifle is offline   Reply With Quote
Old 28-10-12, 01:39   #3
zpzpzpo

Stage 5

ma intrebam cat mai dureaza pana o sa l iei la pwla,iara ca a venit si raspunsul...
zpzpzpo is offline   Reply With Quote
Old 28-10-12, 01:39   #4
turbo600

Stage 5

turbo600's Avatar

Genial...ca de obicei!

turbo600 is offline   Reply With Quote
Old 28-10-12, 02:08   #5
the_rifle

Stage 5

Member of:
[BMW]

daaaa... pai cum... Sunt ȘUGUBẮȚ rau pana m-o calca unu' pe cap...
the_rifle is offline   Reply With Quote
Old 28-10-12, 06:32   #6
sharkylete
BMW Driver

Stage 5

sharkylete's Avatar

Member of:
[BMW]
Exclamation Re: ofer CEL MAI BUN PRET - chedere e36

Vorba aia : "Sunt prea sarac sa cumpar ceva ieftin!"
sharkylete is offline   Reply With Quote
Old 28-10-12, 09:45   #7
p3rv3r5ul

Stage 5

p3rv3r5ul's Avatar

Quote:
Originally Posted by the_rifle View Post
Bah esti nebun... ? O tombola cu premii nu faci ?

I-auzi... " Ai primit o oferta... "
Da, stateam in parcare la Hornbach si a venit unu' si mi-a zis ? Frate cat iti dau pe chedere ? A trebuit sa-i explic ca sunt primite cadou de la soacra-mea impreuna cu o frumoasa cravata cu dungi cu care sa ma spanzur elegant intr-un costum UNI si n-am cum sa i le dau...

Altada data eram la gradina botanica cu ala micu'... si cum statea asa , a venit o batranica . Era cu un maidanez in lesa si vazand ca am chedere bune m-a intrebat daca nu i le vand ei sa-si faca bretele .Avand wc turcesc sa se tina de bretele cand isi face treaba ca fiind batrana isi pierde echilibrul si mai calca in dânsul cateodata... Mi-a fost si mila de ea dar am refuzat-o politicos explicandu-i ca n-am cum sa-i dau pielea de pe cwie sa-si faca manta de ploaie...

Cumpar chedere intr-o stare cat mai bune sau impecabile ar fi fost cam de porc sa zici... Inteleg...
the_rifle presupun ca maidanezul iti semana leit. ai vreo problema cu faptul ca imi caut chedere si vreau sa le gasesc repede sau ai o problema ca pot dubla/tripla cea mai buna oferta de pe forum? daca esti poluat psihic nu inseamna ca trebuie sa-ti pasezi problemele personale si frustrarile. cat despre pielea cwoaielor tale, daca e suficienta pentru o manta de ploaie ai probleme serioase prietene. cu toata prietenia de care pot da dovada iti sugerez sa-ti pui viata la punct, sa-ti gasesti o prietena, si eventual un job. in felul asta nu o sa te mai plictisesti.
Old 28-10-12, 09:47   #8
p3rv3r5ul

Stage 5

p3rv3r5ul's Avatar

Exclamation Re: ofer CEL MAI BUN PRET - chedere e36

Quote:
Originally Posted by p3rv3r5ul View Post
cum zice si titlul, ofer cel mai bun pret pentru chedere usi si geamurile spate. masina este un e36 coupe. ai primit o oferta pe chederele tale? daca sunt absolut impecabile, ITI DAU DUBLU!!!!

UPDATE!

TRIPLEZ cel mai bun pret de pe forum!
Old 29-10-12, 19:06   #9
p3rv3r5ul

Stage 5

p3rv3r5ul's Avatar

Gasit. Cumparat. INCHIS!
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -