Quote:
Originally Posted by the_rifle
Bah esti nebun... ? O tombola cu premii nu faci ?
I-auzi... " Ai primit o oferta... "
Da, stateam in parcare la Hornbach si a venit unu' si mi-a zis ? Frate cat iti dau pe chedere ? A trebuit sa-i explic ca sunt primite cadou de la soacra-mea impreuna cu o frumoasa cravata cu dungi cu care sa ma spanzur elegant intr-un costum UNI si n-am cum sa i le dau...
Altada data eram la gradina botanica cu ala micu'... si cum statea asa , a venit o batranica . Era cu un maidanez in lesa si vazand ca am chedere bune m-a intrebat daca nu i le vand ei sa-si faca bretele .Avand wc turcesc sa se tina de bretele cand isi face treaba ca fiind batrana isi pierde echilibrul si mai calca in dânsul cateodata... Mi-a fost si mila de ea dar am refuzat-o politicos explicandu-i ca n-am cum sa-i dau pielea de pe cwie sa-si faca manta de ploaie...
Cumpar chedere intr-o stare cat mai bune sau impecabile ar fi fost cam de porc sa zici... Inteleg...
|
the_rifle presupun ca maidanezul iti semana leit. ai vreo problema cu faptul ca imi caut chedere si vreau sa le gasesc repede sau ai o problema ca pot dubla/tripla cea mai buna oferta de pe forum? daca esti poluat psihic nu inseamna ca trebuie sa-ti pasezi problemele personale si frustrarile. cat despre pielea cwoaielor tale, daca e suficienta pentru o manta de ploaie ai probleme serioase prietene. cu toata prietenia de care pot da dovada iti sugerez sa-ti pui viata la punct, sa-ti gasesti o prietena, si eventual un job. in felul asta nu o sa te mai plictisesti.