![]() |
ofer CEL MAI BUN PRET - chedere e36
cum zice si titlul, ofer cel mai bun pret pentru chedere usi si geamurile spate. masina este un e36 coupe. ai primit o oferta pe chederele tale? daca sunt absolut impecabile, ITI DAU DUBLU!!!!
|
Re: ofer CEL MAI BUN PRET - chedere e36
Bah esti nebun... ? O tombola cu premii nu faci ?
I-auzi... " Ai primit o oferta... " Da, stateam in parcare la Hornbach si a venit unu' si mi-a zis ? Frate cat iti dau pe chedere ? A trebuit sa-i explic ca sunt primite cadou de la soacra-mea impreuna cu o frumoasa cravata cu dungi cu care sa ma spanzur elegant intr-un costum UNI si n-am cum sa i le dau... Altada data eram la gradina botanica cu ala micu'... si cum statea asa , a venit o batranica . Era cu un maidanez in lesa si vazand ca am chedere bune m-a intrebat daca nu i le vand ei sa-si faca bretele .Avand wc turcesc sa se tina de bretele cand isi face treaba ca fiind batrana isi pierde echilibrul si mai calca in dânsul cateodata... Mi-a fost si mila de ea dar am refuzat-o politicos explicandu-i ca n-am cum sa-i dau pielea de pe cwie sa-si faca manta de ploaie... Cumpar chedere intr-o stare cat mai bune sau impecabile ar fi fost cam de porc sa zici... Inteleg... |
ma intrebam cat mai dureaza pana o sa l iei la pwla,iara ca a venit si raspunsul...:lol:
|
Genial...ca de obicei!
:idea: |
daaaa... pai cum... Sunt ȘUGUBẮȚ rau pana m-o calca unu' pe cap... :lol:
|
Vorba aia : "Sunt prea sarac sa cumpar ceva ieftin!" :D
|
Quote: