Quote:
Originally Posted by k.lada
Cat esti dispus sa dai pe 4 camasi Kolbenschmidt, NOI ? Am de facut un motor cu etansare pe inele de cupru, si setul Kolben ii pe cauciuc, doresc sa pastram pistoanele/segmentii si sa folosesc camasi romanesti cu etansare pe cupru. Daca esti dispus sa facem "afacerea" trebuie sa iei in calcul ca dureaza ~2 sapt pana soseste setul la mine (daca o sa il comand) .
|
Imi dai voie sa-ti dau un sfat?,nu te incurca sa folosesti 1/2set Kolbenschmidt ( pistoane,segmenti si bolturi ).pe camasi romanesti,deoarece,cea mai importanta piesa ,calea de rulare a pistonului,"camasa" are alta compozitie decat cea germana si cu toate ca ai pistoane,segmenti de calitate,s-ar putea sa-ti "manance"camasile,mai repede decat te astepti,mai repede fa-ti rost de un bloc.Eu m-am chinuit cateva luni sa schimb set 1.4 de uzina,etansare pe cupru pe unul pe cauciuc,sau sa-l vand cu 150 de lei si...nimic,iar acum cateva zile un amic mi-a cedat blocul lui de 1,4 cu etansare pe Cu,pe care sper sa-l montez pana vine frigul.