In primul rand multumesc de intelegere tuturor clientiilor 4tuning care au lucrari la mine pentru deplasarea timpului de predare a lucrariilor cu 1 saptamana din cauza sanatatii.
salut imi poti face sticlele la farurile astea ele sunt de sticla si sunt sparte si nu gasesc is cam rare masinilie in romania si vreu sa la faci din plexi cum faci tu si daca se poate ms si un pretz???
|
Salut,
mai mult ca sigur ca se te pot ajuta dar singura problema e ca sincer ... nu am facut pentru acel model de masina inca nimic deci nu stiu sa dau pret.
Daca imi poti da mai multe poze cu farurile reale (demontate) in cauza cu niste dimensiuni (Lxlxh) sa-mi pot face o idee cat de cat.
Numai bine.
Am discutat astazi la telefon in legatura realizarea unor geamuri din plexi pt proiectoare mercedes e-clase w210 an 2001 .Va pun pozele cu proiectoarele dupa cum am vorbit.
Am realizat o schita pt a 2 lucrare. O sa va sun maine si o sa mai discutam.
Id mess Cosmin_tuning
|
Salut,
da imi aduc aminte de telefon si binenteles ca se poate face acele geamuri de proiector ( sunt acel model la care m-am gandit initial cand am discutat la telefon ) ca pret 80 setul.
Legat de acel vizor .. ramane sa discutam dupa ce primesc acel model de lemn.
Stima
Hadobas Peter
cele originale se ingalbenesc de numai trece lumina deloc
multumesc !
|
Salut,
farurile dvs se pot reconditiona la 100 lei setul.
Stima
Hadobas Peter
- Polish profesional pe geam faruri Audi A6
- Executat geam bord Skoda Octavia
- Executat geam semnal Iveco
- Executat o lucrare deosebita pentru un Mitsubishi Galant - set geamuri clare semnale si set geamuri clare la faruri.
- Polish profesional pe geam faruri Fiat Punto
Stima
Hadobas Peter