25-12-09, 17:16
|
|
Stage 5
Member of: [VW] [SEAT]
|
Re: Execut geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări
SALUT , M-AR INTERESA SI PE MINE UN FAR DE CEATA PT SEAT CORDOBA/IBIZA MODEL 2000 . UITE NISTE POZE CA SA-TI FACI O IDEE . CEL DIN STANDA (PARTEA SOFERULUI ) ESTE CRAPAT SI MI-AR TREBUI DOAR STICLA . MERSI .
CRACIUN FERICIT !!!
25-12-09, 20:09
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [NoSpeedLimit Romania Club] [Oltcit] [4Rally] [BMW] [FOTO]
|
Re: Execut geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări
Un set de faruri de e36 clare, chiar fără acele linii care le au ele de fabrică se poate ? Şi dacă da, la ce preţ? Aştept PM, mulţumesc
|
|
26-12-09, 00:53
|
|
Stage 5
Member of: [VW] [PEUGEOT] [Old School Cars]
|
Pentru proiectoarele de la un Passat B5.5 poti face ceva? Poti schimba sticla? Pe unul il am spart. Cat m-ar costa? Trebuie sa-ti trimit proiectoarele?
|
|
|
26-12-09, 07:25
|
|
Stage 5
Member of: [Opel] [DACIA]
|
Stopuri transparente pentru o Astra F din 93 poti face?... La ce pret!?
|
|
|
26-12-09, 11:05
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by nutzuXXL
SALUT , M-AR INTERESA SI PE MINE UN FAR DE CEATA PT SEAT CORDOBA/IBIZA MODEL 2000 . UITE NISTE POZE CA SA-TI FACI O IDEE . CEL DIN STANDA (PARTEA SOFERULUI ) ESTE CRAPAT SI MI-AR TREBUI DOAR STICLA . MERSI .
CRACIUN FERICIT !!!
|
Salut
Se poate face dar trebuie sa-mi trimiti halogenul in consecinta sa pot executa lucrarea . Pret 35- 40 Ron maxim daca e vorba doar de geamul de protectie .
Stima !
Quote:
Originally Posted by bodyspeed
Un set de faruri de e36 clare, chiar fără acele linii care le au ele de fabrică se poate ? Şi dacă da, la ce preţ? Aştept PM, mulţumesc
|
Ai Pm !
200 Setul dar am nevoie de ambele faruri si de ambele semnale sa pot executa lucrarea !
Stima !
Quote:
Originally Posted by Aaronnel^
Pentru proiectoarele de la un Passat B5.5 poti face ceva? Poti schimba sticla? Pe unul il am spart. Cat m-ar costa? Trebuie sa-ti trimit proiectoarele?
|
Se poate face dar am nevoie de halogene ! Pret pe langa 50 Ron
Stima !
Quote:
Originally Posted by CocoT 28
Stopuri transparente pentru o Astra F din 93 poti face?... La ce pret!?
|
Salut , se poate face .
Pret set 250 Ron, dar am nevoie de stopuri sa pot executa lucrarea.
Stima !
Va doresc tuturor Sarbatori Fericite si sa avem parte de un An Nou mai fericit si mai productiv !
|
|
|
04-01-10, 18:15
|
|
Stage 5
|
La Multi Ani !
Up^^ cu produsele pentru daciute
Intre timp :
- Far Jeep + reconditionare carcasa
- 2 Semnale Jeep reconditionate carcasele + vopsite + geamuri tranp. mate si becuri portocalii
- Halogen Seat
|
|
|
05-01-10, 02:23
|
|
Stage 4
|
stopuri pt 1300 albe si semnalizari fatza 1300 tot albe la ce pret aveti?
|
|
|
05-01-10, 20:22
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Mandeologul
stopuri pt 1300 albe si semnalizari fatza 1300 tot albe la ce pret aveti?
|
Salut !
Rasfoieste te rog topicul si vei gasii preturile .
Stima !
|
|
|
05-01-10, 21:09
|
|
Dacia Driver
Stage 3
Member of: [DACIA]
|
da semnalizari pt 1310 in bara nu faci....am tot intrebat dar fara un raspuns
|
|
|
07-01-10, 00:44
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Canim Danut
da semnalizari pt 1310 in bara nu faci....am tot intrebat dar fara un raspuns
|
Imi pare rau dar nu am matrita deci o pot face doar daca imi trimiti semnalele sau cumpar eu noi pe care sa le prelucrez conform cerintelor dvs. iar pret in jur de 60 ron setul.
Intre timp :
- Far Mitsubishi + reconditionare carcasa
- Semnale bara tot pentru Mitsubishi + reparat carcase
- Halogen Bmw
- Halogen Laguna
- Reconditionat int+ext faruri Passat 3BG ( Polish profesional ! )
Stima
Hadobas Peter / 0742036263
|
|
|
08-01-10, 09:23
|
|
Stage 5
Member of: [VW] [SEAT]
|
ieri am primit halogenul pt seat si l-am montat .
sunt foarte multumit de ce a realizat . arata ca nou . face lucruri de calitate foarte rapid si la preturi foarte bune . recomand cu caldura !!!
|
|
|
08-01-10, 16:07
|
|
Stage 5
|
Imi pare bine ca esti multumit de lucrare nutzuXXL !
Up cu produsele de daciute !
Intre timp :
- Reconditionat faruri Honda Civic ... enjoy !
|
|
|
08-01-10, 17:39
|
|
Dacia Driver
Stage 3
|
la 60 de lei setul mi`ar conveni.numai sa vrei tu sa mi le faci
|
|
|
08-01-10, 20:06
|
|
Stage 5
|
salut
m-ar interesa 2 sticle clare pt aceste faruri....dar daca s-ar putea sa fie lipite de semnalizatoare?? deci sa fie intruna faru cu semnalizatorul ma poti ajuta....si da-mi un PM cu pretul ms anticipat
|
|
|
08-01-10, 20:34
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Canim Danut
la 60 de lei setul mi`ar conveni.numai sa vrei tu sa mi le faci
|
Salut !
60 Ron e executia ! deci ori trimiti ori cumpar eu un set pe care sa le modific , 60 + cat o sa mai fie semnalele + transport si ramburs . in jur de 100 o sa ajung cred , nu sunt sigur daca iti cumpar eu semnalele .
Stima !
Quote:
Originally Posted by r3sp3c7
salut
m-ar interesa 2 sticle clare pt aceste faruri....dar daca s-ar putea sa fie lipite de semnalizatoare?? deci sa fie intruna faru cu semnalizatorul ma poti ajuta....si da-mi un PM cu pretul ms anticipat
|
Salut !
Se poate face numai ca trebuie sa discutam pe mess un pic in eventuala unei posibile colaborari !
Ai Pm !
|
|
|
|
|