Re: !!! Masina nemteasca la mana-doua VS. Dacia Logan !!!
fara sa fac risipa de posturi Loganul si -a dovedit fiabilitate, eu personal am cumparat Logan nou ca sa nu mi bat capul 4 ani sau 100000km am stat relax, mai stiu eu din aia care si au luat nemtesti si sunt in datorii pentru piese plus ca datorita consumului sunt soferi de weekend, fiecare isi ia ce doreste si ce-si permite masina e facuta sa mearga sa fie folosita nu o iau sa ma uit la ea, in cazul meu nu produc bani cu ea, e aproape strict utilizata pentru a merge nu pentru fitze impresii desi am cam facut de ras multe nemtesti, cica nu prea poti face tuning pe ea, gresitttt si inca destul de mult inclusiv motor, titlul postului e gresit de la inceput Loganul trebuie incadrat si comparat in categoria lui de masina, e ca si cum ai compara seria 7 de la BMW veche cu Logan, pai ce are una cu alta? clase total diferite, sau BMW 320, cilindree complet diferita, plus targetul de piata al Loganului, pai daca i puneau ESP, CLima, mai era NOU la pretul ala, plus ca aici se compara masini second cu eventual una noua, in fine eu il am de 5 ani am mers pe drumurile patriei am 74000km consum de 3.7l/100km pe autostrada viteza maxima 120km/h si nu am schimbat inca nimic asa ca eu sunt multumit, desi sunt medic momentan nu mi permit altceva si sincer nici nu mi trebuie mai incolo... poate ALTA CLASA, salutare colegi de forum, drumuri bune va doresc, salutari din ORadea.
|