Go Back   Forum 4Tuning > Hobby & Pasiuni Comune > Cluburi > Cluburi > Alte cluburi > AfterDark Racing

Reply

Thread Tools
Old 05-05-05, 10:23   #16
piticu_fiat

Stock

Member of:
[AfterDark Racing]

Bah btw si-a luat cineva Logan si l-a luat la talpa. De la 5000 de ture ii dadea in cap aprinderea, mai avea umpic si ii cadea avansu in baie
Daca nu crezi lasa-l sa-ti conduca Laganu dupa ce faci rodaju nu cumva sa te pisi pe ea inainte de rodaj, in general daca ai Dacie tre sa te astepti la orice.
piticu_fiat is offline   Reply With Quote
Old 05-05-05, 10:34   #17
xxdadixx
BMW Driver

Stage 5

xxdadixx's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Design Team]
[Virtual Tuning]
[BMW]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"mutzu\"
Ai vrea tu sa ai computer de bord, consum instantaneu.. roti pe 15 din frabrica, tapiterie textil cu piele, proiectoare, si ce e cel mai important, 0 km..
Bah sa-ti vad masina peste 10 ani potzi sa o tzi si in garaj ca tot o sa rugineasca si cel mai important lucru daca o sa traga ca ZETEC-u meu inca 20 de ani de acu inainte. Am avut proiectoare de ceatza pe spoileru vexhi si o sa am cat de curand si in asta, copmputeru nu ma intereseaza ca oricum astea mint, aia nu0i piele ii musamao de pe fatza de masa. Oricum am mai multzi cai ca tine cu tot cu calculatoarele si imitatziile tale. BTW nu-mi trebuie rotzi pe 15 ca am pe 17. Las bah ca ti-o purec eu cand ne vedm
Old 05-05-05, 11:09   #18
B 68 VLD

Stage 5

Bai oameni buni haideti sa privim Logan-ul cum trebuie. Este o masina scumpa pt ceea ce ofera, urata, mai proasta ca Solenza si mai ales ca un Clio. Nu-si merita nici macar un leut din cat costa. Chiar si varianta cea mai scumpa mi se pare o porcarie. Loganul nu este un pas inainte ci unul inapoi. In banii de Logan versiunea cea mai ieftina se pot cumpara masini ca nu numai ca te tin foarte mult dar arata si bine, au si motoare pe masura si calitate etc. De ex: Opel Vectra A, Bmw Serie 3(pisicuta), Opel Calibra, Golf 3 . Pai oricare din masinile astea sunt foarte bune.

Din punctul meu de vedere cine isi cumpara Logan face o mare greseala. Este o masina care nu stie ce inseamna fiabilitate.
B 68 VLD is offline   Reply With Quote
Old 05-05-05, 11:22   #19
mutzu

Stage 5

mutzu's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"tristan\"
Quote:
Quote:
Originally Posted by \"xxdadixx\"
Ba da mah dar daca pui Fordu langa Logan aleg Fordu!
Ai vrea tu sa ai computer de bord, consum instantaneu.. roti pe 15 din frabrica, tapiterie textil cu piele, proiectoare, si ce e cel mai important, 0 km..
Deci sharap
+ ca nu ai ce sa comentezi, ca e dublu la pretz loganul ca fordul tau
Asa ca SHHHHT
DLS rulez

Mutzule ce ai alege? Loganul, AR-30-MAX sau AR-99-BMW ????
Acuma sa te vad!!!!!
Normal ca as alege Honda, sau BMW, dar .. in alea is constient ca in maxim 1 an tre sa schimb ceva..
In asta nu..
Ce vreau sa zic..
LOGAN, peste tot scrie ca e cea mai buna masina NOUA, raport pretz-calitate.
Nu e o masin sa faci tuning pe ea, nu e o masina sa o omori, e masina de mers lejer..
Si oricum, merge bine..
Acum fiecare cu parerea lui .
Old 05-05-05, 11:23   #20
mutzu

Stage 5

mutzu's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"xxdadixx\"
Quote:
Bah sa-ti vad masina peste 10 ani potzi sa o tzi si in garaj ca tot o sa rugineasca si cel mai important lucru daca o sa traga ca ZETEC-u meu inca 20 de ani de acu inainte. Am avut proiectoare de ceatza pe spoileru vexhi si o sa am cat de curand si in asta, copmputeru nu ma intereseaza ca oricum astea mint, aia nu0i piele ii musamao de pe fatza de masa. Oricum am mai multzi cai ca tine cu tot cu calculatoarele si imitatziile tale. BTW nu-mi trebuie rotzi pe 15 ca am pe 17. Las bah ca ti-o purec eu cand ne vedm
Daca o iei asa ca ma faci si nu stiu ce, si pe tine te faci un GOLF 1, sau GOLF 2 GTI..si inca multe masini mai vechi ca a ta.
mutzu is offline   Reply With Quote
Old 05-05-05, 11:40   #21
RCS.

Stage 5

RCS.'s Avatar

Oameni buni si dragi ,,tovarasi de club'' faceti-ma si pe mine sa inteleg de ce Loganul lui mutzu(dau ex pe mister mutzu ca el na...are logan!!) este mai slab sau nu este asa fiabil cum spuneti ,,domniile voastre'', in comparatie cu o masina ,,de mana a doua'' nemteasca !!! Dar vreau argumente nu ,,vorbe si simple speculatii (ca si la bursa !!!)'' ca asa pot sa zic si eu ca un M5 este mai slab decat un Mercedes AMG, desi nu am condus nici unul nici altul !!! Si mai ganditi-va si voi la ,,saracul mutzu'' care si-a luat Logan...pai e frumos sa il suparam pe ,,bunul si stimabilul nostru prieten'' cu Loganul asta ??? Asa ca, in concluzie si in consecinta, vreau argumente solide care sa-mi demonstreze mie si celorlalti de pe forum (in special lui Mutzu) ca loganul e mai slab ca o ,,nemtoaica terfelita de mana a doua'' !!!! Ganditi-va si la Mutzu ma ,,fratilor ca el are logan'' !!!
Old 05-05-05, 11:43   #22
mutzu

Stage 5

mutzu's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"RCS.\"
Oameni buni si dragi ,,tovarasi de club'' faceti-ma si pe mine sa inteleg de ce Loganul lui mutzu(dau ex pe mister mutzu ca el na...are logan!!) este mai slab sau nu este asa fiabil cum spuneti ,,domniile voastre'', in comparatie cu o masina ,,de mana a doua'' nemteasca !!! Dar vreau argumente nu ,,vorbe si simple speculatii (ca si la bursa !!!)'' ca asa pot sa zic si eu ca un M5 este mai slab decat un Mercedes AMG, desi nu am condus nici unul nici altul !!! Si mai ganditi-va si voi la ,,saracul mutzu'' care si-a luat Logan...pai e frumos sa il suparam pe ,,bunul si stimabilul nostru prieten'' cu Loganul asta ??? Asa ca, in concluzie si in consecinta, vreau argumente solide care sa-mi demonstreze mie si celorlalti de pe forum (in special lui Mutzu) ca loganul e mai slab ca o ,,nemtoaica terfelita de mana a doua'' !!!! Ganditi-va si la Mutzu ma ,,fratilor ca el are logan'' !!!
Fix pix, ma intereseaza pe mine parerile lor..
Parca eu fac cum zic ei
Old 05-05-05, 11:52   #23
RCS.

Stage 5

RCS.'s Avatar

Da Mutzule ,,fix pix'' dar pe mine sa ma lamureasca ,,de ce nu e bun Loganul'' si nu asa ca au auzit ei de la unul si de la altul ca masina nu-i buna...eu vreau in concret !! Sau mai bine zis cati dintre cei care ,,se aventureaza in a face afirmatii de spre Logan'' au si condus aceasta masina? Si nu 1 sau 2 km ci minim 10.000 km ca sa traga ei asemenea concluzii despre respectiva masina. Apropo daca vreti sa vedeti cat e de buna sau cat e de rea aceasta masina pe nume Logan intrati pe forumul Dacia si o sa vedeti ce si cum. Eu nu zic ca este ,,o masina ideala'' pt ca asa ceva nu Exista dar este un inceput pt Dacia care au plecat de la berlina 1300 si au ajuns la logan. Ce ne rezerva viitorul despre fiabilitatea acestei masini..,,om trai si om vedea'' !!!
RCS. is offline   Reply With Quote
Old 05-05-05, 11:57   #24
Jeff

Stage 5

Jeff's Avatar

Din pacate inca nu ne putem pronunta obiectiv. Peste 2-3 ani Logan isi va arata adevarata fatza, abia atunci vom putea da verdicte. Acu, e ca orice masina noua (putin mai romaneasca, e drept). Personal, la banii aia mi-as lua masina putin mai straina - patriotismul ma paraseste la capitolul asta
Old 05-05-05, 11:59   #25
razvan911

Stage 4

Member of:
[AfterDark Racing]
Default Re: !!! Masina nemteasca la mana-doua VS. Dacia Logan !!!

Quote:
Originally Posted by \"RCS.\"
Quote:
Originally Posted by \"razvan911\"
acum sa va vad
eu votez pt masina nemteasca
Auzi razvane dupa ,,umila mea gandire'' eu zic ca trebuie sa detaliezi mai bine de ce masina nemteasca si nu logan!!! Adica trebuie sa faci o ,,introspectie'' nu o analiza a vietii psihice proprii, nu la asta ma refer, ci o analiza mult mai ,,adanca'' si mai ,aprofundata'' cand spui ca ,,masina second-hand'' este mai buna ca Loganul. Trebuie sa ai in vedere multe elemente de comparatie cand spui ,,aia nemteasca de mana a doua'' e mai buna de cat un Logan. Stii cum e si cand vezi o gagica pe strada spui ca-i mai frumoasa ca a ta pt ca: are ,,airbag'', are ,,o privire angelica'', are un par lung si carliontat, are niste fese mortale samd !!! Asa ca daca vrei sa ma convingi pe mine si pe altii ca Loganul nu-i bun trebuie sa-ti argumentezi fffff bine afirmatia dar cu date si nu cu vorbe !!!
frate sa mor de am inteles ceva
orikum felicitari pentru vocabular
razvan911 is offline   Reply With Quote
Old 05-05-05, 12:02   #26
razvan911

Stage 4

Member of:
[AfterDark Racing]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"B 68 VLD\"
Bai oameni buni haideti sa privim Logan-ul cum trebuie. Este o masina scumpa pt ceea ce ofera, urata, mai proasta ca Solenza si mai ales ca un Clio. Nu-si merita nici macar un leut din cat costa. Chiar si varianta cea mai scumpa mi se pare o porcarie. Loganul nu este un pas inainte ci unul inapoi. In banii de Logan versiunea cea mai ieftina se pot cumpara masini ca nu numai ca te tin foarte mult dar arata si bine, au si motoare pe masura si calitate etc. De ex: Opel Vectra A, Bmw Serie 3(pisicuta), Opel Calibra, Golf 3 . Pai oricare din masinile astea sunt foarte bune.

Din punctul meu de vedere cine isi cumpara Logan face o mare greseala. Este o masina care nu stie ce inseamna fiabilitate.

asa e
ai mare dreptate
razvan911 is offline   Reply With Quote
Old 05-05-05, 12:21   #27
B 68 VLD

Stage 5

Quote:
LOGAN, peste tot scrie ca e cea mai buna masina NOUA, raport pretz-calitate.
LOL

Quote:
dar pe mine sa ma lamureasca ,,de ce nu e bun Loganul'' si nu asa ca au auzit ei de la unul si de la altul ca masina nu-i buna...eu vreau in concret !! Sau mai bine zis cati dintre cei care ,,se aventureaza in a face afirmatii de spre Logan'' au si condus aceasta masina?
Mie imi este frica sa o conduc. Cei care au mai mult sange in coaie sa o faca si sa ne spuna si noua cum este. Daca tu nu te iei si dupa ce spune lumea este grav. Daca ar fi acuma sa-ti cumperi Bmw, ai sti foarte bine ce masina este pt ca absolut toata lumea spune ca este exceptionala nu?! Daca ar fi sa-ti cumperi Logan, ti-ai lua tinand cont ca toata lumea spune ca este o basina?! Oricat de bun o fi el eu nu mi-as lua pt ca arata ca un tomberon. Punct. Si-a luat Horia de la noi din club si acuma vrea sa scape de el. Masina are cateva mii de km. El a luat-o de noua. Daca sunteti fani Dacia spuneti ca sa nu ne mai contrazicem. Daca mutzu isi cumpara Golan nu inseamna ca este o masina buna. Maine imi cumpar si eu o dacie din 90 si spun ca este super buna.

Quote:
Fix pix, ma intereseaza pe mine parerile lor..
Dar nici nu trebuie sa te intereseze. Daca tot nu te intereseaza nu stiu de ce post-ezi pe-aici. Lasa-ne pe noi sa ne contrazicem aicea. Ciudata mentalitate. In fine, fiecare gandeste cum doreste si nu trebuie sa ne certam.

Si ca sa fiti voi fericiti o sa spun inevitabilul: LOGANUL ESTE O MASINA FANTASTICA PT BANII RESPECTIVI. SFATUL MEU ESTE SA VA CUMPARATI CAT MAI REPEDE UNUL.

Old 05-05-05, 12:27   #28
B 68 VLD

Stage 5

Si apropo cum **** mea sa compari dacia golan cu masinile nemtesti?! Asta este chiar caterinca rau de tot. Maine poimaine o sa comparati renault-ul cu Ferrari, Porsche, Lamborghini.

M-am saturat de oamenii care daca au masina firma x automat firma aia este super tare sau masina. Ce draq oameni buni sunteti copii sa ganditi asa?!

Eu am Daewoo(super firma > Bmw ) Nubira ( super ultra uber model) !

Sunteti gen fanii inflacarati cu Bmw-ul. Cand ii aud: \"Bmw-ul nu se strica niciodata\" ma bufneste rasul.
Old 05-05-05, 12:29   #29
B 68 VLD

Stage 5

Am mers cu un prieten cu Logan-ul care avea in jur de 3000km si i se auzea motoru' de parca avea 200.000km si era super alergat. Plastice interioare ieftine. Mai da-l draq de Golan.

Poate mutzu o sa aibe noroc si o sa-i mearga bine.
Old 05-05-05, 12:30   #30
mutzu

Stage 5

mutzu's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"B 68 VLD\"
Sunteti gen fanii inflacarati cu Bmw-ul. Cand ii aud: \"Bmw-ul nu se strica niciodata\" ma bufneste rasul.
Nuuuuuu...
Deaia toate le vad pe margine cu capota deschisa
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -