Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Racing Syndicate] [VW]
Bah Mutzule ia spune-ne a cui e Golanu' al tau sau al parintzilor tai???
Daca e al lor nici o problema te intzlegem.. !!!!
Dar daca e al tau..... atunci ne pare foarte rau ptr tine.... este \"Family Wagon\" sau totusi nu Wagon dar Car sigur e!!!!
Daca e al lor nici o problema te intzlegem.. !!!!
Dar daca e al tau..... atunci ne pare foarte rau ptr tine.... este \"Family Wagon\" sau totusi nu Wagon dar Car sigur e!!!!
B 68 VLD daca vrei sa compari renou cu ferrari poti pentru ca la formula 1 renou le da clasa la toti anul acesta,si cum loganu este facut de reno de ce nu ar fi bun
Cel mai mult ma streseaza la Dacia ca au oprit productia de Solenza ca sa bage oamenilor pe gat Logan. Am auzit pe mai multi care au vrut sa isi ia Solenza si pana la urma si-au luat Logan (vorbesc de leasing). Si eu am vrut sa-mi iau Solenza dar mi s-a spus ca s-a oprit productia din cauza cererii mari de Logan ( ). Nu am momentan banii, dar as alege de o mie de ori mai repede o masina straina second-hand. Ii inteleg pe cei care isi iau Logan in leasing, dar cei care au banii in mana raman un mister. PAREREA MEA
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Racing Syndicate] [VW]
Re:
Quote:
Originally Posted by \"dacicu\"
B 68 VLD daca vrei sa compari renou cu ferrari poti pentru ca la formula 1 renou le da clasa la toti anul acesta,si cum loganu este facut de reno de ce nu ar fi bun
E doar o eroare. Pun pariu ca tot Ferrari ia campionatul.
P.S: Logan o fi el facut in numele Renault-ului, dar tot dacie e in esentza. Stii cum e cu lupul si naravul
si care a zis ca nu si-ar da fiatu pe logan pai fiatu ii cea mai proasta masina straina.si te iau cu mine cu loganu sa vezi ca mere peste 6000 de ture cand vrei tu.
www.mobile.de intrati pe adresa asta si cautati dacia sa vedeti cu cat se vinde un logan in germania.pana la 13000 de euro.oare nemti de prosti il iau
Loganul ala are multe in plus fata ce cel de 8000 de la noi. Are GPL, restul nu le inteleg, dar daca ai compara cateva anunturi ai vedea ca sunt in plus. Daca stie careva germana sa ne dea o mana de ajutor. Oricum e clar ca este mai dotat pt ca nu este nimeni prost sa dea 13.000 pe un logan de 8000 (mai ales germanii). Sunt atatea masini care au optionale ce nu ajung la noi in tara, chestia asta tine de piata. Gandeste-te cine din Romania ar da pe un logan 13000 euro? In Germania, Renault aduce si alte variante deoarece oamenii isi permit mai multe acolo (e logic zic eu)
Dacicu nu trebuie sa o iei personal, fiecare are dreptul la o parere si tine si de gusturi. Nu ne putem pronunta la cat de buna e sau proasta pt ca abia a aparut. Se va vedea clar in 2-3 ani.(acum e fiecare:mie imi merge bine; mie nu etc) Mie personal nu imi place logan la aspect, fundul e prea patratos si alte chestii. La restul nu ma pronunt pt ca nu am condus-o.