Deci eu citez de pe un fluturas pe care-l am si din ce am auzit....CURSA PENTRU AUTOMOBILE SI MOTOCICLETE DE STRADA!
AEROPORTUL ARAD - 23 APRILIE ORA 13:00
ETAPA DE DESCHIDERE:
23 APRILIE ORA 13
LA FIECARE ETAPA SE ANUNTA DATA ETAPEI URMATOARE
DATELE URMATOARELOR ETAPE SE VOR PUBLICA SI PRIN MASS-MEDIA.
BILET DE INTRARE: 100.000 LEI
TAXA DE PARTICIPARE 500.000 LEI
DESFASURAREA CONCURSULUI:
Concursul se desfasoara pe perechi,plecand cate doua autovehicule in paralel ,cu start de pe loc si sosire lansata,cu sistem de cronometrare pe baza de fotocelula.Prima parte a competitiei este destinata curselor libere:de la orele 13:00 pana la 15:00 orice participant inscris poate concura impotriva oricarui participant indiferent de categorie.Concurentii vor fii cronometrati la cursele libere ,iar in functie de aceste rezultate se califica sau nu la concursul pe categorii (cate cinci categorii pentru automobile respectiv motociclete).
Concursul pe categorii va incepe la orele 15:30 si se va desfasura in sistem eliminatoriu direct fiecare participant acumuland un punctaj corespunzator performantei realizate.
Castigatorii categoriilor vor fi premiati cu diplome si medalii la fiecare etapa de concurs iar la finalul celor 10 etape,dintre competitorii care au participat la cel putin sase etape ,se vor desemna pe baza punctelor acumulate castigatorii categoriilor pe anul 2005,care vor beneficia de premii valoroase.
INFO: 0742 140 384