Go Back   Forum 4Tuning > Hobby & Pasiuni Comune > Cluburi > Cluburi > Alte cluburi > AfterDark Racing

Reply

Thread Tools
Old 29-11-05, 19:37   #16
RaZieL999

Stock

Quote:
ce motor ai pe vectra???
2.0Dti
RaZieL999 is offline   Reply With Quote
Old 29-11-05, 20:57   #17
shadow

Presedinte AfterDark Racing

Stage 5

shadow's Avatar

Member of:
[Moderators]
[AfterDark Racing]
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"morghen\"
...ce atzi promis shi n-atzi facut ?

Pai sigle calumea, tricouri shi legalizarea....alteceva nu prea era de promis...ah..atzi promis ca nu va mai certatzi de la nimicuri cum facetzi acum.

OVER AND OUT !
Siglele sunt gata DE F MULT TIMP
Ati facut scandal pt ca nu sunt nr, cand au fost facut nu a mai prea vrut aproape NIMENI
Tricouri pot fii facute oricand dar costa!!!
Legalizarea, cand a fost vb de bani toti s-au dat loviti!!!
I rest my case!!!

P.S.: Certuri nu au mai fost de mult. Sa stii ca este o diferenta intrea a dezbate un subiect si a te certa. Ceea ce se intampla acum eu nu o vad ca o cearta!!!

Quote:
Originally Posted by \"RaZieL999\"
Quote:
ce motor ai pe vectra???
2.0Dti
Ar trebui sa faci o liniutza cu Luca!!!

shadow is offline   Reply With Quote
Old 29-11-05, 21:58   #18
Vyruss
AfterDark Racing Member

Stage 5

Vyruss's Avatar

Member of:
[AfterDark Racing]
[PARTICIPANT CURSE]
[2 Roti]
[DAEWOO]

Nu stiu daca mai are rost aceasta discutie lipsita de sens.
Aceasta organizare, asa cum este ea, cel putin pe mine nu ma deranjeaza, desi, desigur, este mult loc de mai bine.
Pacat ca unii oameni nu inteleg deecat ce vor. Din cate imi amintesc eu, niciodata nu au fost doar 2 dacii in club, cel putin decand sunt eu, si niciodata nu s-a pus problema ca cei cu dacii sa plece din club.

morghen, pe tine chiar nu te inteleg cee ai de comentat. Din cate imi amintesc eu, spre deosebire de cei din bucuresti, care macar au mai facut din cee au promis, tu esti mult sun ei, si aici ma refer, poate gresesc, dar chiar nu imi amintesc absolut nimik, in afara de promisiuni, precum site-ul, si atitudinea ta, mereu dornik de skandal, nimik prin care sa te rematci.

Vlad, spre deosebire de tine care ai totul, de la mama si tata, ceea ce au incercat cei din club sa faca a fost pe propriile puteri, si, tot ce imi amintesc eu despre tine, in afara masinii pe care o ai, care este mult prea frumoasa si buna pt ADR, este atitudinea ta fata dee toti ceilalti membrii ADR, care mereu ti-au fost inferiori.
Clubul a ajuns in stadiul in care este acum, si s-au inmultit daciile, exact cum ai ghicit, deoarece tu ne-ai parasit, dar sa sti ca nimeni nu prea ti-a dus dorul, si ne multumim cu daciile, oltciturile si trabanturile noastre.
Old 29-11-05, 22:01   #19
morghen

Stage 5

morghen's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Racing Syndicate]
[PORSCHE]

ceea ce vreau sa spun eu: dezorganizare neinformare shi plin de oameni la care le place sa dezbata...

later edit: vere eshti senil ? eu...dornic de scandal ? nu vezi ca eu asta va spun voua...ca altceva nu stitzi decat sa \"dezbatetzi\"
chiar shi acum...sari cu acuzatzia asta cum ca eu ash fi fost...dornic de scandal...haha

cu siteul...am shi inceput...defapt am shi inceput sa fac site shi la 4tuning...insa s-au bagat altzii pe felie shi cand am vazut ca se \"dezbate\" m-am lasat pagubash...deshi v-am dat portfolio-ul meu shi v-am zis...verilor ma pricep shi fac eu siteul...nu m-a mai bagat nimeni in seama.

Acum chiar ca gata...baietzi...bafta in continuare ! scuze daca v-am jignit cu ceva. ne vedem la semafor
morghen is offline   Reply With Quote
Old 29-11-05, 22:06   #20
shadow

Stage 5

shadow's Avatar

Member of:
[Moderators]
[AfterDark Racing]
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]

Nu inteleg d c mai are loc aceasta discutie, ceea ce a fost a fost, ceea ce se intampla in prezent asta e!!! Parerea mea ca acest club se indreapta intr-o directie buna, poate mai bine decat inainte!!!
Cei care au Dacii sunt in acest club pt ca impartasim o pasiune (masinile).
Eu am banii de unde ii am, radule, tu ai bani de unde ii ai, Vlad are bani de unde ii are, nu cred ca este relevant acest lucru; fiecare are bani de unde ii are si face ce vrea cu ei tocmai pt ca sunt BANI LOR si lucrul asta nu trebuie judecat niciodata!!!
Old 29-11-05, 22:09   #21
criss
Old School Cars

Stage 5

criss's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Nissan]
[Old School Cars]
Default Re:

Quote:
ceea ce vreau sa spun eu:
tu spune numa la noi pe sectiune ....ca acolo tot numa 2puncte ''..'' postezi

hai morghen hai ...ca avem treaba ...
criss is offline   Reply With Quote
Old 29-11-05, 22:28   #22
B 68 VLD

Stage 5

Quote:
Eu am banii de unde ii am, radule, tu ai bani de unde ii ai, Vlad are bani de unde ii are, nu cred ca este relevant acest lucru; fiecare are bani de unde ii are si face ce vrea cu ei tocmai pt ca sunt BANI LOR si lucrul asta nu trebuie judecat niciodata!!!
Good point.

Quote:
Vlad, spre deosebire de tine care ai totul, de la mama si tata, ceea ce au incercat cei din club sa faca a fost pe propriile puteri, si, tot ce imi amintesc eu despre tine, in afara masinii pe care o ai, care este mult prea frumoasa si buna pt ADR, este atitudinea ta fata dee toti ceilalti membrii ADR, care mereu ti-au fost inferiori.
Clubul a ajuns in stadiul in care este acum, si s-au inmultit daciile, exact cum ai ghicit, deoarece tu ne-ai parasit, dar sa sti ca nimeni nu prea ti-a dus dorul, si ne multumim cu daciile, oltciturile si trabanturile noastre.
Da, iubitule, asa este, cum spui tu!

Asta chiar este ultimul meu post aici. Radule daca ai vreo treaba cu mine, suna-ma, ne intalnim si rezolvam. Eu am vrut sa rezolv mai de mult treaba dar Silviu a fost baiat bun si te-a scapat.
B 68 VLD is offline   Reply With Quote
Old 29-11-05, 22:35   #23
shadow

Stage 5

shadow's Avatar

Member of:
[Moderators]
[AfterDark Racing]
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]
Default Re:

Quote:
cu siteul...am shi inceput...defapt am shi inceput sa fac site shi la 4tuning...insa s-au bagat altzii pe felie shi cand am vazut ca se \"dezbate\" m-am lasat pagubash...deshi v-am dat portfolio-ul meu shi v-am zis...verilor ma pricep shi fac eu siteul...nu m-a mai bagat nimeni in seama.

Eu chiar nu am stiu ca tu vrei sa faci siteul, ai cuvantul meu ca daca stiam nu as fii ezitat sa iti cer ajutorul, dar....te-am rugat odata sa faci un banner cu ADR si nu mi-ai mai zis nimic probabil de asta s-a si intamplat ce s-a intamplat cu siteul.
Nu iti zic ca un reprosh, pur si simplu vreau sa se clarifice lucrurile!!!
Old 30-11-05, 01:00   #24
mutzu

Stage 5

mutzu's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"Vyruss\"
Nu stiu daca mai are rost aceasta discutie lipsita de sens.
Aceasta organizare, asa cum este ea, cel putin pe mine nu ma deranjeaza, desi, desigur, este mult loc de mai bine.
Pacat ca unii oameni nu inteleg deecat ce vor. Din cate imi amintesc eu, niciodata nu au fost doar 2 dacii in club, cel putin decand sunt eu, si niciodata nu s-a pus problema ca cei cu dacii sa plece din club.

morghen, pe tine chiar nu te inteleg cee ai de comentat. Din cate imi amintesc eu, spre deosebire de cei din bucuresti, care macar au mai facut din cee au promis, tu esti mult sun ei, si aici ma refer, poate gresesc, dar chiar nu imi amintesc absolut nimik, in afara de promisiuni, precum site-ul, si atitudinea ta, mereu dornik de skandal, nimik prin care sa te rematci.

Eu i-am simtit lipsa, si i-am dus dorul
mutzu is offline   Reply With Quote
Old 30-11-05, 01:15   #25
luca

Stage 5

luca's Avatar

Member of:
[2 Roti]

Pacat...
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	picture_028_197.jpg
Views:	90
Size:	155.8 KB
ID:	54819  
luca is offline   Reply With Quote
Old 30-11-05, 01:20   #26
mutzu

Stage 5

mutzu's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"luca\"
Pacat...
Tie sa nu-ti para rau ca tu nu te-ai ocupat deloc.
In 3 zile state in bucuresti, si 4 nopti, te-am vazut odata. 10 minute.
Si Vlad a stat cu noi, non-stop.
In fine, nu ma mai intereseaza.
Old 30-11-05, 09:14   #27
morghen

Stage 5

morghen's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Racing Syndicate]
[PORSCHE]

shadow vere...eshti de aur cand ne intalnim dau o bere

Asta este...din pacate asha s-a intamplat...sper sa mearga bine AfterDark-ul shi sa avem rivali pe cinste :P

Good Luck & Have Fun !
morghen is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -