Quote:
sunt tare curios u ce masina ai>?????RaZieL999
|
De ceva timp are o masina care costa cam de 17 ori mai mult decat Dacia Break pe care o avea.
Nu va mai faceti probleme pe seama asta.
Quote:
unu dintre motivele majore care am ales acest club este acela ca lumea NU SUFERA de ea (ca la alte cluburi)
|
Da-mi exemplu de un club unde lumea sufera de ea. De pomenesti ca o sa spui de Insomnia. Daca spui ca aia sufera o sa iau un smecta ca sa nu ma cac pe mine de ras.
Quote:
asa si daca am dacie ce???
|
Daca erai in club cand eram noi (eu si inca mai multi) ai fi vazut ca era o problema ca ai Dacie. Asta era parerea lui Silviu si Cristi aka Luca. Ei nu vroiau in club Dacii si masini nemodificate. Culmea ca nici ei nu aveau masinile modificate. Adica le aveau dupa cum spuneau ei. (Luca avea pleoape, in rest nu-mi aduc aminte iar Silviu avea sistem audio schimbat (nu te gandi la nu stiu ce sistem, avea cas schimbat si poate boxele) ). Ei (cel putin cat am stat in club) au vrut mereu sa fie ca Insomnia. S-a dovedit si se dovedeste in continuare ca nu au cum sa faca acest lucru tocmai din cauza ca nu se pricep si nu vor ajutor. Problemele clubului nu sunt numarul membrilor sau calitatea lor. Silviu si acuma are pe lista membrilor tot felul de oameni care nu au nici o treaba cu, clubul sau care nu sunt deloc interesati de fenomen. Cand el gresea cu ceva si eu ii spuneam sau faceam topic ca sa stie si restul clubului situatia el o masca stergand totul. El nici pana in ziua de astazi nu ar recunoaste niste chestii pe care le-a facut. Este adevarat ca el cu toate ca spunea multe si facea extrem de putine macar se zbatea. Luca in schimb are un metru de prostie inaltime si este un adevarat smeker. Ala este cel mai fals om de pe planeta. Daca se intalneste cu mine vreodata o sa-si ia castane peste ceafa pt fiecare rahat pe care l-a spus despre mine. Cu asta vreau sa inchei aceasta telenovela.
Una peste alta in ultimul timp clubul a facut treaba buna. A inceput sa dea din coada.