Asteptand sa se randeze filmele de la timisoara,o parte din ele m-am gandit sa-mi spun si eu parerea despre evenimentul de la Timisoara.
Desigur intr-un stil aparte,respectiv lung si prost ptr cei ce vor sa citeasca.
A fost o saptamana groaznica,inainte de weekendu cu Timisoara.
Am muncit mult si dormit putin,intr-un final am reusit sa strang o echipa de care sunt mai mult decat mandru cu care am plecat la drum,respectiv : fratele meu de sange, si alti doi frati :P cRbL si Tweety RZW
Inarmati cu 2 camere video maricele si 4 camere mici de montat pe masina + une apareat photo am plecat la drum.
Desigur nedormind noaptea de joi spre vineri,asadar vineri la 8 dimineata eram pe bucuresti-pitesti pe autostrada,n-o lungesc mult ca n-are sens as putea sa pun poze dp parcursu excursiei da le tin ptr mine
Ajunsi la timisoara baietii faceau traseul si tot asa.
Ocazie cu care as vrea sa le multumesc celor care au ajutat la chestia asta
respectiv : oliver , sergiu (streetstyle22) , log tuning, baietilor de la shadow crew si as mai vrea sa-i multumesc cuiva mult de tot pentru cazare si restul, CAIUS care a avut e46ele cu UPS la numar
respectiv propietarul unei pisici superbe acum:
Asa,am plecat dp pista sa ne cazam,ne-am cazat,am fost UIMITI de amabilitatea oamenilor din timisoara,a fost extraordinar.
Sambata a fost o zi relativ trista dpmdv ,de fapt,din punct de vedere al filmarilor si tot asa,n-a iesit ce-am vrut sa iasa sau cel putin asa ne-a ramas impresia,uitandu-ne pe filme,se pare ca am filmat o tona de chestii tari
bla bla bla,am dormit foarte putin in fiecare noapte,incercand sa discutam sa vedem cum facem sa ne impartim cat mai bine indatoririle in asa fel incat sa nu ratam nimic.
Sambata din nou mi s-a parut ok si atat eventu
INSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
a venit ziua de duminica,n-am dormit decat 3 ore intre sambata si duminica, duminica la 10 eram la real in parcare
BUUUN
si de aici incepe nebunia,ne apucam noi sa filmam incet si usor,aveam toata strategia pusa la punct stiam cine cu ce si cum si cand filmeaza si a fost bomba ... ne-am descurcat perfect...
au inceput nebunii sa se dea de-a latu nebuneste si a inceput si comentatoru s-o arda frumos si deja treaba se infrumusetza la maxim.
Deja la finale si astea ,se vede pe video,eu unu,eram topit, ma simteam ca in rai,stateam prin v8uri si 2.5`uri turbo nebune care o ardeau de-a latu la modu nesimtit cu distante de 5 cm intre masini cat erau de-a latu si tot asa,am avut parte de depasiri,eu care vineri cand am vazut traseul ma gandeam si ma intrebam cum pielea mea or sa incapa cate 2 aici.
a fost magic,va zic sincer,particip de ceva timp la evenimente automobilistice organizate in cadru legal sau ... mai putin legal.
De mult nu am mai avut parte de un asa feeling placut,felu in care au mers baietii a fost monumental in p mea...
rotti care la romexpo scartzaia acum s-a dat intr-un mare fel , traian nu-l scapa pe tengu din bara lui spate sau fatza
e extraordinar ce se intampla
e un sport superb in continua si greu de oprit crestere
ce e mai frumos decat sa stai cu monstrii de sute de cai putere pe langa tine care intamplator sa se mai dea si de-a latu sa-ti fwta ochii aruncand bucati de cauciuc in tine si sa te satisfaca cu acel miros pe care n-ai cum sa-l uiti ?
a fost super,simteai competitia la 2 m de tine,competitie mai frumoasa decat la drift la noi n-am mai vazut nicaieri,desi toti vor sa castige si se bat ptr locu ala,toti sunt ca fratii,se ajuta,si tot asa...
e incredibil ce se intampla si ar fi frumos daca ar fi peste tot asa...
am vazut oameni care erau fericiti ca au fost depasiti,de ce ?
pentru ca a fost SPECTACOL
ne-au facut inimile sa bata MULT mai repede si mai TARE si atat a contat
nu a contat cine a castigat cum si cand,a contat ce-au simtit,si cate chestii noi au simtit, mi-a placut la maxim,s-au dat la limita limitelor si asta a facut evenimentul asta sa fie superb .
dupa event am stat si-am strans toate gardurile alea imputite,desi eram treaz de dimineata si dormisem putin si joi spre vineri nu dormisem deloc and so on ...
apoi la 1 noaptea am plecat spre bucuresti
am ajuns la 10 30 dimineata,era sa fac vreo 4 accidente din cauza oboselii
si cu toate astea stau marti seara si montez cu o deosebita placere ce-am filmat in weekendu asta, nu-mi pare rau de NIMIC,a fost incredibil de tare
scuze ca v-am plictisit
p.s: am scris scurt,mai erau o gramada de chestii pe care puteam sa le scriu da am zis sa fiu scurt si la obiect