Dragi colegi de forum, vreau sa fac si eu un mic anunt sa va cer si voua parerea, chiar daca este plauzibila si multi carora le-am povestit au fost de acord cu mine.
Haideti sa va povestesc: va mai amintiti de pozele facute de mine, f0cs si silver cu acel Golf MKIII rosu si un BMW E46 ? Adica aceste poze
GOLF +
BMW 1-a parte, BMW 2-a parte . F0cs dupa cum bine stiti face (facea) parte din NSL Bacau, si am decis amandoi sa colaboram cu ei, mai ales cu revista .... dar apoi cei care faceau revista s-au dovedit a fii total incapatanati si am decis sa ne retragem sa ne vedem de treaba noastra.
Pozele evident au fost facute pe gratis, n-am cerut nici-un franc !
Eih bine astazi de dimineata am primit un mesaj pe telefon in care-mi spunea sa ma uit pe site-ul NSL pentru ca in revista au aparut aceste poze fara semnatura noastra !
Eu eram plecat, am sosit acasa si am intrat pe site sa vad ce se intampla ...
Dupa putin timp am vazut si pozele cu revista, ghiciti..era adevarat. Pozele facute de noi, fotografiat de f0cs si silver si la sub 0 grade de-ti ingheta sangele-n tine, apoi prelucrate de mine si f0cs .... au aparut in revista NSL FARA a ne cere permisiunea, REEDITATE si cu sigla Noastra STEARSA !
Eu n-am facut altceva decat sa postez un mesaj prietenesc si matur la ei pe forum, la care nu am primit raspuns .... dar oricum am reusit sa intru in contact cu redactia, respectivul "miobrav". M-a sunat omul, si-a cerut scuze cu jumatate de gura pentru ca, auziti voi !, ei au primit pozele de la propietarii masinilor
El cu aceasta "scuza" mi-a dat de inteles ca poate face orice cu pozele noastre, dar eu ce am zis ? Nu am zis ca pozele au fost facute gratis? Asta nu inseamna ca noi nu am vandut pozele NIMANUI si sigla noastra era inca pe ele ? De cand incoa se furza pozele celorlalti, le stergem sigla si spunem ca sunt facute de noi ? Prin urmarea asta, eu l-am rugat frumos pe acest "miobrav" sa-si ceara macar scuze public...dar nu a facut-o...el tot o tine cu ideea lui ... si anume ca daca propietarii i-au dat pozele NOASTRE el poate face orice cu ele, insa cum am specificat, noi NU COLABORAM cu NSL si NU AM VANDUT NICIO POZA N I M A N U I ! NU NE-AM VANDUT SIGLA !!!
Acest miobrav ne spunea noua "sa fiti mandri ca pozele voastre au aparut in revista nsl"
... dar eu ma intreb, cu ce ma incalzeste pe mine ca au aparut pozele noastre cu sigla noastra stearsa...pe o revista atat de "TARE" si "MISTO" si "IREZISTIBILA"
Acum am primit BAN permanent pe forumul NSL, dar de ce? Intrati si voi la sectiunea NSL Piatra Neamt si spuneti-mi si voi daca eu am scris ceva gresit acolo sau daca am folosit un limbaj neadecvat (nick: Fabi).
Pana la urma sunt doar niste poze, nu mor fara ele...dar principiul este altul; daca ei sunt atat de bine organizati, de ce nu-si angajeaza un amarat de fotograf? De ce se c.... in munca altora fara pic de bun simt?
Mie imi este absolut SCARBA de persoane de genul si imi dau cuvantul de onoare ca-mi pare nespus de rau ca in clubul NSL sunt specimene de oameni ca redactia acestei reviste. Tot respectul din partea mea pentru Florica si ceilalti membri veritabili ai clubului care chiar MERITA sa poarte acel parasolar pe parbriz, nu personaje de genul care fac echipa de ras pentru ca ei nu sunt in stare sa faca niste poze.
Si ca sa inchid, ma intreb cum poate acest nene sa fie redactor cand el pe forum, de exemplu, in loc sa scrie "Lasa-ne" scrie "Lasane" ?
Pana si eu care am facut doar 3 clase de scoala in Romania, restul in afara, stiu sa scriu mai corect ca el, si nu sunt redactor.
Chiar nu ma asteptam la asa ceva din partea lor si credeti-ma, in numele echipei, nu avem nevoie de nicio despagubire, ci de omenire...sa vad si eu cu ochii mei ca cineva spune "imi pare rau" ..PUBLIC...si gata...imi va fi de ajuns.
Quote:
Art. 10.
a) dreptul de a decide sub ce nume va fi adusa opera la cunostinta publica;
b) dreptul de a pretinde respectarea integritatii operei si de a se opune oricarei modificari, precum si oricarei - atingeri aduse operei, daca prejudiciaza onoarea sau reputatia sa;
c) dreptul de a retracta opera, despagubind, daca este cazul, pe titularii drepturilor de utilizare, prejudiciati prin exercitarea retractarii.
|
In caz ca se va ajunge la FLAME topicul va fi inchis, scopul topicului este de a discuta ca oamenii faptele intamplate si de a asculta si parerea celorlalti.
Va multumesc, Fabian.