Prezentare
Road Runners Timisoara
Prima intalnire a avut loc pe 20 aprilie 2004.
Au participat Jeff (Jeef , pt ca exact asa il cheama)-Octavia si nOnamee (Horia)-momentan Seat. Peste o saptamana , in 27 , am fost si eu , Speedy5 (Mihai)-momentan Dacie , la intalnirea din OMW.Apoi am inceput intalnirile o data (de doua ori ) pe saptamana.
Ulteriror , s-au adaugat akimoto (Cristi)-Honda Civic Type R , sebi{ (Ghita)-Renault Megane , NOS (Zoli)-Peugeot 206 , Speedy (Raul)-adidasi (varsta) , Corse (Alex)-la fel ca Speedy , Uberman (Caius)-ca si primii doi , cioli17 (Alex)-din nou varsta , Scooter (Paul) , Ova (Ovidiu)-BMW 520 , Ovi (Ovidiu)-Opel Astra si PaulH (Paul) – baietii de la Oradea ,CrisRai (Cristi) , Miodrag (Miodrag) , florin_cars (Florin) + altii care mai vin ocazinal : One (One)-Toyota Celica , TM-90-HHH – Opel Kadet , Dracula (Cristi) – WV Passat , COX 69 (Endre)-BMW E30 324……… si-mi cer scuze celor carora i-am uitat.
Prin iunie , am hotarat numele grupului : Road Runners Timisoara , urmand stickere , tricouri …etc.
Am continuat intalnirile , si speram sa trecem in legalitate , pt. a putea organiza curse in Timisoara.
Momentan , ne gasiti pe forum , mIRC (#4tuning) , mail
speedy5@hotmail.com sau tel. 0740.050.104 (mail-ul sit tel. sunt ale mele) prin Dracula si bineinteles pe strazile din Timisoara.
Urmeaza pagina de net cu tot ce trebuie , si o va tinem la current cu toate schimbarile care au loc.