![]() |
Road Runners
1 Attachment(s)
:lol:
Ca sa ne prezentam si noi ... Road Runners ... |
2 Attachment(s)
Cateva poze cu gasca!
|
:wink: La ora actuala suntem vre-o 20 de oameni ... mie lene acum sa ii enumar pe toti, dar i-as ruga sa se prezinte ei daca vor, iar ca masini:
Honda Civic Type R - akimoto Speedy 5 - Dacie 1400 break Jeff - Skoda Octavia 1.9 TDI Sebi{ - Renaul Megane (taxi :D: Tuning by primarie!!) Ova+Cioli17: BMW Ovi - cred Opel Astra Cox69 - BMW ursulet TM82NOS - Peugeot 206 combi One - Toyota Celica n0namee - momentan Seat Malaga si mai sunt niste baieti care nu intra ... |
mda, cam astia suntem, promitem poze mi clare si unde sa ne vedem toti klumea ( eu nu ma vad deloc) in curand.
|
Prezentare
Road Runners Timisoara Prima intalnire a avut loc pe 20 aprilie 2004. Au participat Jeff (Jeef , pt ca exact asa il cheama)-Octavia si nOnamee (Horia)-momentan Seat. Peste o saptamana , in 27 , am fost si eu , Speedy5 (Mihai)-momentan Dacie , la intalnirea din OMW.Apoi am inceput intalnirile o data (de doua ori ) pe saptamana. Ulteriror , s-au adaugat akimoto (Cristi)-Honda Civic Type R , sebi{ (Ghita)-Renault Megane , NOS (Zoli)-Peugeot 206 , Speedy (Raul)-adidasi (varsta) , Corse (Alex)-la fel ca Speedy , Uberman (Caius)-ca si primii doi , cioli17 (Alex)-din nou varsta , Scooter (Paul) , Ova (Ovidiu)-BMW 520 , Ovi (Ovidiu)-Opel Astra si PaulH (Paul) – baietii de la Oradea ,CrisRai (Cristi) , Miodrag (Miodrag) , florin_cars (Florin) + altii care mai vin ocazinal : One (One)-Toyota Celica , TM-90-HHH – Opel Kadet , Dracula (Cristi) – WV Passat , COX 69 (Endre)-BMW E30 324……… si-mi cer scuze celor carora i-am uitat. Prin iunie , am hotarat numele grupului : Road Runners Timisoara , urmand stickere , tricouri …etc. Am continuat intalnirile , si speram sa trecem in legalitate , pt. a putea organiza curse in Timisoara. Momentan , ne gasiti pe forum , mIRC (#4tuning) , mail [email protected] sau tel. 0740.050.104 (mail-ul sit tel. sunt ale mele) prin Dracula si bineinteles pe strazile din Timisoara. Urmeaza pagina de net cu tot ce trebuie , si o va tinem la current cu toate schimbarile care au loc. :twisted: |
:lol: si sa nu uitam Miha si Laura! n-are farmec fara! :twisted:
|
Bravo baieti , restekpa , atzi facut-o cu cap , atzi asteptat sa strangeti ceva lume, si dupa aia atzi dat de veste ca existati , congratz , asa e cel mai bine ... parerea mea... nu 2 oameni in club si usor usor sa urce... in fine inca o data congratz , si n vdm ... pe unde apucam (sper) :D buc , tim , cr , pe la mare :D cine stie... succes baieti :D
|
Re:
Quote:
Santose, mersi de felicitatiuni, lookin 4ward 2 meet u all sometime 8) |
bafta baieti!!! Va urez tot succesul din lume :wink: see u at the races guys :wink:
|
1 Attachment(s)
bafta in ce vreti sa faceti! cool name :lol:
PS: beep beep |
1 Attachment(s)
Hehehe... :lol:
|
SAPTAMANA VIITOARE SAU PESTE 2 SAPTAMANI, REPORTAJ DESPRE ROAD RUNNERS LA TVR TIMISOARA. PROPUNERILE LE SCRIETI AICI.
|
1 Attachment(s)
:lol: asta chiar l-am facut pentru un prieten cu un S3 :lol:
|
Asta a lu` ffocus e chiar marfa :lol:
|
multumim baieti, si da...cam aia era strategia, sa ne strangem si dupaia sa ne prezentam. sper sa ne intalnim toti in curand (cluburile)
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:08. |
- Copyright 2026 4Tuning