Go Back   Forum 4Tuning > www.4tuning.ro > ARHIVA > Arhiva evenimente > 4TuningDAYS 2010

Reply
 
Thread Tools
Old 15-03-10, 14:12   #181
JFk_Florin

Stage 3
 
JFk_Florin's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 98
Default Re: Pareri

[QUOTE=morpheusmaster;3185092]Lasa ma ca mie imi pace la nebunie, serios! Deci Tico, Corsa, Punto, Lupo, Polo...le zic pe toate mai putin pe aia care e. Tu iti dai seama ce inseamna asta??? MISSION ACOMPLISHED! E prea tare! Doar politistu care ma oprit cand am iesit cu masina la spalat si soferul dp TIRu cu care am aduso (care stia italia bine, implicit masinile italiene) au ghicit din prima ce e. It's fun...serios. Eu nu'i blamez si nici nu le raspund urat...e normal. Ma intrebau ce masina e si cand era stock si fara sigla apai acum )[/QUOTE

Fiat-ul tau mi s-a parut ce-a mai frumoasa masina under construction si mai frumoasa decat alte masini prezente,felicitari si iti doresc multa putere de munca sa reusesti sa ajunga la final cum iti doresti tu si la final o sa fie si mai frumoasa.

On:Evenimentul sincer nu a fost foarte reusit dupa cum s-a mai spus din cauza locului stramt,a fost mai bine in trecut cand au fost in hala din spate unde pute-ai sa faci poze mai bine si nu te loveai permant de alte persoane,poate pe viitor se va reveni la un loc dreptunghiular in defavoarea celui rotund.La drift n-am reusit sa ajung sa vad si imi pare rau deoarece vroiam sa-l vad pe santos cu ursul lui indopat de steroizi dar cum santos filmeaza tot ce poate face astept un film reusit din partea lui.
JFk_Florin is offline   Reply With Quote
Old 15-03-10, 14:27   #182
energie

Stage 3
 
energie's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 127
Default Re: Pareri

Quote:
Originally Posted by lupalb View Post
Uita-te cateva pagini mai in urma (asta in cazul in care nu s-a gasit vreun moderator la fel de "zelos" ca si gardianu` sa stearga postu`) ca am scris eu ce s-a intamplat.
ziceai ca ai un film cu chestia cu sprayul, daca poti sa il pui undeva anuntane si pe noi... si sa speram ca o sa se ia masuri privind cu acest eveniment, eu zic ca evenimentul a fost si bun si rau dar nu ma bag in detalii, eu tin totusi sa ii felicit pe organizatori si cu bune si cu rele...
energie is offline   Reply With Quote
Old 15-03-10, 15:01   #183
J.D

Stage 5
 
J.D's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 917
Member of:
[Street Zone]
Default Re: Pareri

Un eveniment mare, mult prea mare pentru actualii organizatori...cred ca pe viitor ar fi bine sa angajeze niste firme specializate in organizarea de evenimente...la acest nivel, organizarea dupa ureche nu mai merge.
1. Senzatia mea este ca nimeni de la 4tuning nu cauta masinile bune ca sa le invite la un asemnea eveniment, ci mai repede, stau si asteapta masinile respective sa vina la ei.
2. Aranjarea standurilor a fost iarasi la intamplare...fiecare cum a vrut, cum a venit...segetelele de pe jos din Ikeea, nu sunt puse la misto. Acesta ar fi fost un motiv pentru aglomeratia foarte mare, dar in acelasi timp mai erau 2 etaje din toata cupola care au stat neocupate...
3. Lipsa legitimatiilor pentru expozanti e o dovada de lipsa de bun simt si respect pentru timpul si banii omuletilor care aduc masinile acolo DOAR DIN BUNA VOINTA LOR si ATAT. Tin sa reamintesc ca deobicei, respectul si bunul simt nu costa bani. Lipsa lor insa costa...au fost mai multi expozanti care au fost nevoiti sa isi lateasca singuri biletele pentru a intra sa isi ridice masinile expuse.
4. Driftul a fost pentru aproximativ 50 de oameni, cati puteau sa stea pe margine...cand au fost tribune acum un an, cred ca a fost mai ok. Un mare plus pentru traseul de la drift.

Mai sunt multe lucruri pe baza corora putem comenta. Au fost so foarte multe lucruri bune, mai bune ca in editiile precedente, insa concluzia mea ramane in continuare ca este un eveniment de o amploarea mult prea mare pentru organizarea actuala...chiar ar putea iesi ceva nu frumos, ceva EXTRAORDINAR din asa ceva...chiar ai putea pleca de la un astfel de eveniment cu senzatia ca ai platit prea putin pe bilet...deocamdata e invers.
__________________
Renault Megane II dci - KW V2 Coilovers, Custom RS bodykit, 18", Custom 2.7" Navi Mio H610, Custom center 7" Monitor Multimedia Interface, Custom "iDrive" system, Custom CarPC used as DSP, Custom SQ Audio System, etc...

Locul I - EMMA 4Tuning Action & Sound SQ Entry Unlimited
Locul III - CNCA 4Tuning Festival SQ Pasionati
Locul II - CNCA 4Tuning Action & Sound SQ Audiofili Unlimited


https://www.youtube.com/watch?v=CrBTyAXXhKs
J.D is offline   Reply With Quote
Old 15-03-10, 16:32   #184
aleks

General Supervisor

Stage 5
 
aleks's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 17,791
Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]
Default Re: Pareri

Le reamintesc celor care injura din rasputeri ca li se sterg posturile ca opiniile nefondate, extrem de agresive, rauvoitoare cu intentie precum si cele jignitoare in mod gratuit nu raman publice.
Dialogul pe 4tuning poate exista doar in limitele decentei si ale bunului simt, limbajul si ideile expuse trebuie sa fie normale, coerente si logice (daca s-ar putea sa fie si constructive ar fi perfect).
Toate parerile negative au fost lasate pentru a fi lecturate de catre oricine daca s-au incadrat in limitele normalului descris mai sus.
Cu tot respectul pentru cei care scriu aici trebuie sa intelegeti ca multele mii de cititori care nu sunt membri ai forumului si care ajung aici datorita evenimentului acesta si nu numai nu sunt obligati sa isi consume timpul citindu-va frustrarile si lacunele educationale, preferam 10 pareri negative de la oameni normali decat 100 de laturi varsate pe forum.
aleks is offline   Reply With Quote
Old 15-03-10, 16:45   #185
BabyBlue_EVO

Presedinte Evolution Crew

Stage 5
 
BabyBlue_EVO's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 504
Member of:
[Moderators]
[Evolution Crew]
Default Re: Pareri

Parerea mea in fiecare an parca e din ce in ce mai slab si biletul din ce in ce mai scump. Prietenii stiu de ce..... Din pacate in tara asta este inca efectul de turma.....

Nu o zic in nume de rau sau ca sunt eu mai viteaz dar chiar nu poti sa zici ca a fost show tuning cu acelasi masini de acum 1 sau 2 ani iar faza cu "domne stii cat am muncit eu la ea?" nu prea tine ca nu a zis nimeni ca nu ati muncit sau ca nu ati bagat bani dar daca e un show de frumusete anul asta si fata a muncit foarte mult sa faca un dans exotic (retineti a depus mult efort si bani sa invete) iar anul viitor face exact acelasi lucru la urmatorul show cum e? poti sa zici doamne ce mult a muncit fata sa faca acest show? SAU hai sa facem si altceva.... voi numai principiul bagat bani hai sa vedem cat timp putem sa zicem ca e tare fara sa mai schimbam nimic. Sunt show-uri in alte tari in care oameni simplii ca noi in fiecare an vin cu altceva nou..

Iar pentru Gratian ar trebui sa invete odata deoarece ar trebui sa evoluam in tuning ... parca asa zic eu .. .CALITATE nu CANTITATE ca asa poti sa suni la tiriac sa iti aduca el amg-uri si alte super masini si sa zici ca ai show "tuning"

Sa traiti bine
__________________
BabyBlue_EVO is offline   Reply With Quote
Old 15-03-10, 16:48   #186
Bogyciu

Stage 5
 
Bogyciu's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 2,580
Default Re: Pareri

Eu unul am facut 400km pana la Buc, am plecat de la 4.30 sa ajung devreme sa am timp sa vad tot ce e acolo, sa analizez, poate mai fur o idee ceva. Pe cat de nerabdator eram, pe atat de dezamagit am fost. nu stiu daca erau max 20 de masini care intradevar meritau (parerea mea) sa fie acolo. Ma gandesc doar atat, Megatronul, anuntat cu surle si trambite, ori cineva a fost f grabit sa o prezinte, ori asa arata toate produsele firmei respectife, avea un luft pe usa dreapta fata la imbinarea cu aripa de aproape 2cm. Era un Jaguar decapotabil, ce tuning avea masina? Poate noroiul sarit de la rotile din fata pe usi? Au adus masina la expo, era asa greu sa o curete macar? Muzica la standuri (duminica) cica era interzisa, abia te puteai intelege cu persoana de langa tine in unele locuri... sa mai zic ca se auzeau 10 melodii din 10 locuri diferite in acelasi timp? Si exemplele pot continua... Un singur aspect l-am apreciat, faptul ca au fost mai putine hostesse si am putut face poze la ceea ce ma intreresa de fapt.


Per total, am mai fost la 4 evenimente organizate de 4tuning pana acum, asta a fost utimul, de banii de gaz, intrare si gustarele imi faceam ceva frumos la masina...


Driftul a fost doar pt participanti (jos palaria in fata baietilor care au avut curajul sa intre acolo, au investit pana la ultimul ban in masini si au mai facut si show pe deasupra), spectatorii au fost f putini care s-au bucurat de spectacol.


Mult succes in continuare tuturor celor care isi modifica masinile, pacat ca nu exista evenimente in care sa le si prezinte. Usor usor banul ia locul pasiunii si asta s-a vazut din plin anul acesta. Organizatorii nu se mai gandesc la calitatea unui eveniment ci la cat de profitabla este afacerea... pacat!
Bogyciu is offline   Reply With Quote
Old 15-03-10, 16:59   #187
BabyBlue_EVO

Presedinte Evolution Crew

Stage 5
 
BabyBlue_EVO's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 504
Member of:
[Moderators]
[Evolution Crew]
Default Re: Pareri

Bine zis Bogyciu cu banii dar din pacate asta e situatia... Apropos de muzica anu trecut parca se bateau cu pumnii in piept ca se termina aberatia asta fiecare cu muzica lui data la maxim sa nu se mai inteleaga nimic... Masini pornite mai ales alea din juru lu patrascu cu trabucu cat papucu. Si mai erau si niste "oameni" care tot claxonau... nu inteleg care era faza sau aluzia probabil nu se uita nimeni la standul lor si au zis sa dea blana la claxoane ca poate asa fac ceva. Iar lista poaaate continua
BabyBlue_EVO is offline   Reply With Quote
Old 15-03-10, 17:03   #188
sageata
Mercedes Driver

Stage 5
 
sageata's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 1,491
Member of:
[VW]
[NoSpeedLimit Romania Club]
[MERCEDES]
Default Re: Pareri

problema e ca au pretentii si multi care nu au masini sau daca au, nu au ajuns la un anumit nivel de modificare. aici il sustin pe dan_eclipse4g63t. cand o sa ajungeti sa-i depasiti performantele atunci nu o sa mai comentati. in alta ordine de idei, d-le dan_eclipse, nu conteaza ce masina ai ci cum sa o valorifici. e cam singurul lucru pe care ti l-as reprosa. in rest ai zis bine. sunt de acord ca ai bagat o groaza de bani. la masinuta mea e mai ieftin cam orice dar ma straduiesc sa iasa ceva frumos. multa bafta in continuare. pt. restul care comenteaza aiurea incercati sa depasiti masinile de la NSL, Midnight, Anonymus etc. daca vreti tuning adevarat. spor la modificari!!
__________________
Dimensiunea maximă pentru o imagine în semnătură este de 500x100 pixeli. De aceea o fotografie cu motorul meu nu incape.

http://plmtuning.ro/
sageata is offline   Reply With Quote
Old 15-03-10, 17:09   #189
dan_eclipse4g63t

Stage 5
 
dan_eclipse4g63t's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 649
Member of:
[Mitsubishi]
Default Re: Pareri

Quote:
Originally Posted by BabyBlue_EVO View Post
Parerea mea in fiecare an parca e din ce in ce mai slab si biletul din ce in ce mai scump. Prietenii stiu de ce..... Din pacate in tara asta este inca efectul de turma.....

Nu o zic in nume de rau sau ca sunt eu mai viteaz dar chiar nu poti sa zici ca a fost show tuning cu acelasi masini de acum 1 sau 2 ani iar faza cu "domne stii cat am muncit eu la ea?" nu prea tine ca nu a zis nimeni ca nu ati muncit sau ca nu ati bagat bani dar daca e un show de frumusete anul asta si fata a muncit foarte mult sa faca un dans exotic (retineti a depus mult efort si bani sa invete) iar anul viitor face exact acelasi lucru la urmatorul show cum e? poti sa zici doamne ce mult a muncit fata sa faca acest show? SAU hai sa facem si altceva.... voi numai principiul bagat bani hai sa vedem cat timp putem sa zicem ca e tare fara sa mai schimbam nimic. Sunt show-uri in alte tari in care oameni simplii ca noi in fiecare an vin cu altceva nou..

Iar pentru Gratian ar trebui sa invete odata deoarece ar trebui sa evoluam in tuning ... parca asa zic eu .. .CALITATE nu CANTITATE ca asa poti sa suni la tiriac sa iti aduca el amg-uri si alte super masini si sa zici ca ai show "tuning"

Sa traiti bine
Ai fost aproape de adevar pana la un punct.tu stii cat se lucreaza la o masina ca sa o modifici?[si aici spun sa o modifici adevarat nu o vopsea si spoilere]cam 8 luni poate si 1 an chiar.fa si tu un calcul simplu si vezi ce timp iti mai ramane sa te bucuri de masina ca sa nu mai zic de bani nervi rabdare etc etc.
daca ra fii dupa tine,deja noi trebuie sa ne apucam sa le demontam si sa le modificam iar ca sa fie gata la toamna s-au la anul in functie de complexitatea lucrarii.Cam asa se vede treaba din interior prietene.este usor sa critici.Acum mi-as dorii sa ai sansa si banii sa faci si tu un proiect si sa ni-l prezinti la anul ,sa vezi si tu cum este.
dan_eclipse4g63t is offline   Reply With Quote
Old 15-03-10, 17:21   #190
dan_eclipse4g63t

Stage 5
 
dan_eclipse4g63t's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 649
Member of:
[Mitsubishi]
Default Re: Pareri

Quote:
Originally Posted by sageata View Post
problema e ca au pretentii si multi care nu au masini sau daca au, nu au ajuns la un anumit nivel de modificare. aici il sustin pe dan_eclipse4g63t. cand o sa ajungeti sa-i depasiti performantele atunci nu o sa mai comentati. in alta ordine de idei, d-le dan_eclipse, nu conteaza ce masina ai ci cum sa o valorifici. e cam singurul lucru pe care ti l-as reprosa. in rest ai zis bine. sunt de acord ca ai bagat o groaza de bani. la masinuta mea e mai ieftin cam orice dar ma straduiesc sa iasa ceva frumos. multa bafta in continuare. pt. restul care comenteaza aiurea incercati sa depasiti masinile de la NSL, Midnight, Anonymus etc. daca vreti tuning adevarat. spor la modificari!!
Multumesc pentru aprecieri,dar m-ai inteles gresit cu faza,ce masina .
Nici pe departe nu am vrut sa spun asta,respect pentru toti,indiferent de masina,dovada ca l-am felicitat pe baiatul cu trabantul albastru pentru ce a facut din el.am vrut sa spun ca una este sa faci o europeana deoarece se gasesc piese infinit mai usor pentru ele decat pentru o masina mai rara.Efortul este dublu s-au triplu chiar.Asta am vrut sa scot in evidenta.Acum sper ca m-am facut inteles.bafta si la mai multe proiecte.
dan_eclipse4g63t is offline   Reply With Quote
Old 15-03-10, 17:25   #191
KillerINC

Stage 5
 
KillerINC's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 3,212
Member of:
[Street 4 Cars]
[ALFA ROMEO]
[RENAULT]
Default Re: Pareri

Ce mi s-a parut ciudat a fost ca masinile modificate care au fost folosite si in promovarea evenimentului nu trebuia sa intre la jurizare cu restul masinilor din cluburi. Avand in vedere ca era facuta de MBM Tuning si a fost promovata de MBM , megatronul trebuia sa intre la DEMO car .

Sunt multe alte masini care ar fi trebuit sa plece cu o cupa de acolo dupa parerea mea , si sunt multe masini care au plecat cu mai multe cupe, desi nu meritau asta
__________________

KillerINC is offline   Reply With Quote
Old 15-03-10, 17:25   #192
dmo.mihai
VW Driver

Stage 5
 
dmo.mihai's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 1,999
Member of:
[VW]
Default Re: Pareri

sincer nu mi-a placut ca era cineva cu o goarna inauntru si din 3 in 3 minute si-o testa , si nu mi-a placut locul unde s-a tinut driftu`pentru ca nu era loc de vizionat...desi inteleg ca a fost loc mai mult pt participanti. per total a fost foarte bine.
acum sa va zic ce am patit cu micii de afara....m-am trezit de dimineata si o ora am pierdut-o la toaleta si am avut mari dureri de burta ... si imi dau seama ca asta nu este vina organizatorului...si sincer imi pare rau ca nu am sunat la opc cand am vazut micii nefacuti...
__________________
dmo.mihai is offline   Reply With Quote
Old 15-03-10, 17:36   #193
Robert Coca
Peugeot Driver

Stage 5
 
Robert Coca's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 2,062
Member of:
[4Rally]
[PEUGEOT]
Default Re: Pareri

Grija mare cu micii aia... Ca nu-i de gluma. Un amic incepuse sa latre (glumesc). Nici nu m-am atins de mancarea de acolo. Am preferat sa mananc un sandwich adus de acasa.
Robert Coca is offline   Reply With Quote
Old 15-03-10, 17:39   #194
sageata
Mercedes Driver

Stage 5
 
sageata's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 1,491
Member of:
[VW]
[NoSpeedLimit Romania Club]
[MERCEDES]
Default Re: Pareri

am muncit si s-a muncit la masina mea jumatate de an si tot mai am de facut multe la ea. am stricat trei bare ca sa ma opresc la una. am vrut sa fie altfel decat barele de bazar. asta nu intelegeti voi. ce tot ii trageti cu masini "under construction"? masina tot timpul va fi in constructie. tot timpul ai sa gasesti ceva pt. ea, altceva. nu mai aruncati cu noroi. eu n-am fost neaparat pt. eveniment sau premii, am fost sa ma simt bine, sa ma intalnesc cu colegii coforumisti, macar odata pe an, restul e pur comercial. nu faceti altceva decat sa descurajati proiectele si visele unora care poate abia incep si ei ceva. credeti ca un premiu ma incalzeste atat de tare? am cunoscut si m-am cunoscut cu o gramada de oameni datorita vointei mele de a face ceva, de a ajuta cu ceva. masina mea nu a fost trecuta cu vederea de multi. si nu a fost nevoie sa fiu pe podium ca sa ma cunoasca careva. am impartasit cu fiecare cate o idee. in concluzie, nu are rost sa ne mai agitam atat. cine a vrut sa inteleaga, bine, cine nu sa stea deoparte. pt. mine a fost un eveniment reusit si multumesc tuturor celor care ne-au vizitat standul si au apreciat sau nu efortul nostru. spor la modificari in continuare! RESPECT! cu drag, Sageata.
sageata is offline   Reply With Quote
Old 15-03-10, 17:39   #195
SpeedClass
Dacia Driver

Stage 5
 
SpeedClass's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 643
Member of:
[DACIA]
Default Re: Pareri

Mie mi-ati sters un post anterior,pus acum cateva ore,uitati-va si inapoi,la asta de exemplu,daca vreti sa faceti ceva,faceti corect.Nu vi se pare o jignire cand zice baiatul ala ca ati mintit poporul cu televizorul??adik haideti sa fim corecti,totusi...faceti cum vreti,din cauza topicurilor ca astea,cu oameni de genul... putini devin interesati sa le citeasca.Castigati ceva cu discriminarea??Sa-mi raspundeti pe PM si sa nu imi stergeti postul va rog,sa vada toata lumea ce am scris,si daca primesc pareri negative mai mult decat pozitive o sa-mi cer scuze k am postat,si nu o sa mai zic nimic.Las la aprecierea baietilor care intr-adevar au de-aface cu tuningul sa comenteze acest mesaj,si celor care inteleg scopul acestui post.Drumuri bune tuturor.
__________________
Daca vrei sa iti impaci si iubita si masina,sa te simti bine cu amandoua deodata,pune arcuri sport patului!!! )
SpeedClass is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -