Go Back   Forum 4Tuning > www.4tuning.ro > ARHIVA > Arhiva evenimente > 4TuningDAYS 2010

Closed Thread

Thread Tools
Old 15-03-10, 22:44   #46
alexutzu
4 Speed Squad Member

Stage 5

alexutzu's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]
Default Re: Accident drift

acum am facut si eu rost de un laptop si am reusit sa intru un pic pe net. abia acum am vazut si eu ce s-a spus la tv despre mine
sincer nu aveam de gand deloc sa postez pe aici dar ce s-a spus la protv nu ma poate lasa sa stau chiar asa indiferent.
de unde stiu ei unde am fost eu in momentul impactului?? ori au dat cu presupusul ori cineva i-a informat!! ceea ce in ambele cazuri este gresita informatia...
eu in momentul acela eram fix in dreptul geamului lui alex (baiatul cu corolla), ajunsesem acolo fix de 2 secunde apoi s-a intamplat nefericitul eveniment. fapt ce poate fi confirmat de foarte multe persoane care erau acolo. nicidecum nu ma aflam intre garduri asa cum s-a spus la televizor.

nu vreau sa acuz aici pe nimeni, nu sunt genul sa imi spal rufele in public, problema mea este a mea si atat si o voi rezolva cum pot.

nu vreau decat sa le multumesc foarte mult la toti prietenii mei care s-au dovedit a fi niste prieteni adevarati si mi-au fost aproape cand am avut nevoie de ei, doar ei au reusit sa imi ridice moralul zilele asta. vreau sa ii multumesc din nou lui traian (SOW) care a sarit peste masini si a venit la mine de m-a ridicat din balta de apa.

azi a venit si gabi pe la mine si mi-a spus cat de rau ii pare, sincer il cred , nimeni nu isi dorea sa fie intr-o astfel de situatie, cu atat mai mult eu.

va multumesc la toti pentru urarile de bine

ps: cred ca asta a fost primul si totodata ultimul post al meu pe acest subiect. SPER SA NU FIE STERS SAU MODIFICAT
as mai avea cate ceva de zis dar ma abtin, dupa cum am spus si mai devreme nu sunt genul sa imi spun of-ul in public

Daca ai ceva de zis, zi cu voce tare. Daca vrei sa taci, taci sa auzi numai tu.

alexutzu is offline  
Old 15-03-10, 23:07   #47
MARIORAR

Stage 2

MARIORAR's Avatar

Insanatosire grabnica!!!
Acuma cred ca se poate inchide topicul!
MARIORAR is offline  
Old 16-03-10, 00:27   #48
69WRX

Stage 5

69WRX's Avatar

Member of:
[Opel]
[2 Roti]

trebuie inchis si sterse toate posturile si lasate doar primul, cel al lui Gabi_323 si al lui alexutu, daca intra cineva sa citeasca sa inteleaga care e treaba si sa nu mai comenteze aiurea.

Iti doresc multa sanatate, insanatosire grabnica si recuperare usoara

Iubiţi-vă BMW-urile vechi, că altele la fel nu se mai fabrică !!!

NU exista viata dupa kitul de M de la BMW !!!
69WRX is offline  
Closed Thread

- Copyright 2024 4Tuning -