11-06-09, 13:41
|
|
Stage 5
|
re: Saab - discutii diverse
Salutare tuturor fanilor si posesorilor de Saab.
Si eu sunt un fan mare al marcii Saab si imi place la nebunie Saab 9-3 din 2003 si cel de astazi curand o sa am si eu un Saab in batatura si mi-am implinit visu sa zic asa.
Singuru lucru ce m-ar interesa cum e cu intretinerea, piesele adica daca se strica ceva, sunt enorm de scumpe sau sunt acceptabile, din cate mi-a zis cineva din Suedia care sta acolo ca n-ar fi scumpe, dar in Suedia e la mama lor si acolo sunt piese cum sunt cele de dacie la orice coltz de strada. Aici in Romania sper sa nu fie mai scumpe, intr-un caz nefericit se poate intampla sa se strice si ceva, ca la ce drumuri de tot rahatu avem nu ma astept la mai mult, asta as vrea sa stiu , ca sa stiu la ce ma pot astepta.
Cat despre fiabilitate sau calitate numai vorbesc, oricum Saab a avut astea intotdeauna, consumul este unul foarte bun pentru motoru 1.8turbo asa ca n-am nicio nemultumire la ceea ce as vrea sa-mi iau. Doar asta cu intretinerea ma intereseaza cam cum e. Vad ca mai sunt si posesori de Saab pe forumu asta nu e chiar asa de pustie tara fara Saab-uri ).
|
|
|
13-06-09, 18:27
|
|
Stage 5
|
Este si un fanclub oficial Saab (saab-romania.com) cu membri activi, intalniri periodice, etc.
Cat despre piese si intretinere, sa stii de la inceput ca nu-i pe gratis. Piesele nu-s tocmai ieftine, dar masinile sunt EXTREM de fiabile iar cheltuielile se amortizeaza cu vizite fff rare in service.
|
13-06-09, 21:46
|
|
Stage 5
|
Da multumesc, desi nu cred ca intrece Saab la intretinere un Renault sau Vw sunt mai scumpe din cauza ca piesele sunt import Suedia. Multe alte piese vin de la alti rahati si nu's bune de nimic. Oricum multumesc mult pentru informatie si despre site-ul celor de pe Club.
|
|
|
23-08-09, 14:57
|
|
Stage 5
|
Odata cu vanzarea catre Koenigsegg si lansarea noului 9-5, apare si noul SUV 9-4x, se preconizeaza si 9-2 si o noua serie 9-3, Saab revine la viata.
Daca vor respecta traditia care i-a facut atat de apreciati, tehnologia suedeza, designul original si atentia exhaustiva catre detalii, Saab va redeveni o marca de succes.
Nu putem decat sa speram.
Un Homo SAABiens.
|
|
|
17-09-09, 19:52
|
|
Stage 3
|
salut eu am un saab 93 aero 2005 si iti promit ca piesele sunt f ieftine mai ieftine ca la audi ...ideea e ca nu prea ai nevoie
eu de 2 ani nu am schimbat deca 2 brate care vin cu tot cu bucsi pe spate si au fost 550 lei amandoua de la reprezentanta.e o masina super
|
|
|
17-09-09, 20:22
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by timestoper
salut eu am un saab 93 aero 2005 si iti promit ca piesele sunt f ieftine mai ieftine ca la audi ...ideea e ca nu prea ai nevoie
eu de 2 ani nu am schimbat deca 2 brate care vin cu tot cu bucsi pe spate si au fost 550 lei amandoua de la reprezentanta.e o masina super
|
Multumesc pentru aceasta informatie ), am luat deja de mult, stiu ca este o masina super si n-am ce sa-i reprosez. Il iubesc!!!:*
|
|
|
13-10-09, 23:18
|
|
Stage 2
|
Azi am vz in curtea spitalului C.F.R.2 Bucuresti un model saab 9-3 , rosu ...era sa lesin langa el
Ceva de genu.....
|
|
|
14-10-09, 08:07
|
|
Stage 5
|
Da, sunt exemplare superbe din punct de vedere stilistic..
si chiar din punct de vedere mecanic foarte reusite si fiabile!
|
|
|
14-10-09, 16:42
|
|
Stage 5
Member of: [2 Roti]
|
SPECIAL PENTRU POSESORI DE SAAB!!!
Vă rog frumos cei care deţineţi o maşină Saab să fiţi cât mai activi pe thread. Şi vreau să vă văd câţi suntem în total.
Că am vorbit cu Aleks ( general supervisor ) că aş vrea să fac să apară Saab la Group Membership. Încă aştept nişte detalii de la el.
Vă rog să fiţi serioşi.. trebuie să fim câţiva la număr.. deci cât mai mulţi..
Şi totul e spre binele vostru.
|
|
|
26-10-09, 21:35
|
|
Stage 1
|
Uite ca ma alatur si eu! Am un 93 aero din 2002,205 cai din fabrica. Am modificat la el evacuarea - borla - si finala sebring, filtru aer sparco, bov forge, arcuri eibach si amortizoare bilstein upside-down, frane perforate fata-spate de la f1-racing. masina avand suspensii independente, am cautat sa puna la pamant cat mai mult din puterea initiala; avand in vedere ca are deja 8 ani, daca cu tot cu modificarile astea are tot 205 cai, eu sunt multumit! Oricum accelereaza undeva cam 6.6 pana la 100km/h si 255 pe a2...
|
|
|
26-10-09, 21:51
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by edyman26
Uite ca ma alatur si eu! Am un 93 aero din 2002,205 cai din fabrica. Am modificat la el evacuarea - borla - si finala sebring, filtru aer sparco, bov forge, arcuri eibach si amortizoare bilstein upside-down, frane perforate fata-spate de la f1-racing. masina avand suspensii independente, am cautat sa puna la pamant cat mai mult din puterea initiala; avand in vedere ca are deja 8 ani, daca cu tot cu modificarile astea are tot 205 cai, eu sunt multumit! Oricum accelereaza undeva cam 6.6 pana la 100km/h si 255 pe a2...
|
Frumos.. dacă poţi pune nişte pozee..
|
|
|
26-10-09, 22:17
|
|
Stage 2
|
Sincer am vazut multe Saab-uri...(cam rare ce-i drept) , dar asta e.
Nu stiu dc proprietarii nu ne pun si noua ceva poze sau nu sunt mai activi..., sincer SAAB mi se pare o masina Suuuper din toate punctele de vedere.
Personal as bagao la bataie cu Mercedes , Bmw...pe Audi il face de departe .. )
|
|
|
26-10-09, 22:59
|
|
Stage 2
|
Sal..pentru cine uitase cum arata un Saab
|
|
|
26-10-09, 23:01
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by casagrande
Sincer am vazut multe Saab-uri...(cam rare ce-i drept) , dar asta e.
Nu stiu dc proprietarii nu ne pun si noua ceva poze sau nu sunt mai activi..., sincer SAAB mi se pare o masina Suuuper din toate punctele de vedere.
Personal as bagao la bataie cu Mercedes , Bmw...pe Audi il face de departe .. )
|
Eu asta încerc să fac aici..
Quote:
Originally Posted by casagrande
Sal..pentru cine uitase cum arata un Saab
|
Frumoase poze.. o să pun şi eu cu achiziţia lui tata.
|
|
|
27-10-09, 13:05
|
|
Stage 1
|
As pune niste poze dar nu stiu cum!
|
|