Surprize ........Surprize.:lo l:........Cum adica Luca Motorsport a plecat prin vecini sa faca softul?
Parca ziceau ca modifica masinii cap coada,iar acum merge la concurenta?
Surprize ........Surprize.:lo l:........Cum adica Luca Motorsport a plecat prin vecini sa faca softul?
Parca ziceau ca modifica masinii cap coada,iar acum merge la concurenta?
daca au folosit doar dyno este ok, daca nu, au primit o mare bulina neagra direct in frunte. chiar sunt curios care este adevarul?
Din cauza unor probleme tehnice la acel moment am apelat la Theo-Exelixis pentru furnizarea serviciul de dynamometru. Acele poze au fost facute de comun acord si din punctul meu de vedere nu atesta decat ca niste pasionati iubesc mult fiarele.
Ce este de remarcat - Theo a fost si este un partener de incredere care a deschis portile pentru noi avand un comportament de profesionist atat el cat si echipa lui, comportament care este de apreciat.
G.
...Bv nenea catalin...am vazut ceva...imagini...baietii se plang ca cica sunt sabotati...au uitata frana de mana trasa...le sare din viteze....ca nu isi explica....anumite fenomene..stranii) cum ar fi ursu...in 4 labe....sa fie asa zglobiu:P