Quote:
Originally Posted by uskt2005
@uscatu iti garantez ca eu nu te orbesc cu farurile mele(chinezarii de astea cum le zici tu am) cu xenon de 55w pe scurta asa cum te orbeste orice alta masina cu 35w pe far fara lupa.
|
Adevarat ! Farurile cu lupa originale din fabrica nu orbesc. Poate farurile tale sunt intradevar mai bune dar in general, farurile aftermarket .. fie ele si cu lupa nu sunt asa "neorbitoare" ca cele de fabrica. Ia examplul prietenului nostru Franco.. Are faruri aftarmarket cu lupa .. Depo daca nu ma insel.. cu xenon bineinteles si nu prea il suport in spatele meu noaptea. Ma cam deranjeaza farurile lui. Pe cand cele ale lui Uscatu .. cu lupa din fabrica + xenon aftermarket nu ma deranjeaza absolut deloc.
Ti-am zis .. poate ale tale sunt mai calitative.. si bat bine...dar chinezariile raman chinezarii.
Acum, referitor la design..
NOUA NU NE PLAC !! Noi preferam accesoriile originale..ne place sa pastram imaginea curata de fabrica a masinii(clean look). Dar cum gusturile nu se discuta.. fiecare e liber sa-si dea cu parerea.. ca de aia belim toata ziua ochii pe acest forum.
Noroc !