16-09-10, 12:05
|
|
Stage 5
Member of: [VW]
|
Re: Cafeneaua membrilor 4t din Focşani
Nu se scot cu polish .. oricare ar fi el ... el scoate cat de cat zgarieturile dar cele insesizabile ...
Carioca aia de care zici , am auzit ca e buna si din mai multe parti care au folosit pe masina proprie ...
Cu vopsitul asa si asa , ptr ca daca e prea veche masina iti dai seama ca nici vopseaua nu e noua si ma refer la luciu , culoare etc. ii va fi greu sau usor depinde de vopsitor sa iti nimereasca aceeasi culoare ...
Eu zic sa iei gaz lichid si dai cu carpa imbibata in gaz ,unde sunt zgarieturi ( daca a prins rugina sau a fost umed , ud ... ) si apoi markerul cu pricina !
Spor !
|
|
|
16-09-10, 16:29
|
|
Stage 4
|
eu am pus o intrebare banala dar tot o data importanta pentru ca toti ne dam cu capu de pereti cand vedem masina zgariata in parcare.asa ca nu vad motivu sa va contraziceti atata.eu am zis ca daca iau o carioca iau ceva ieftin sa nu dau 150 d lei la televizor si sa ma dau cu capu de toti peretii ca nu e bun.
|
16-09-10, 16:45
|
|
Stage 5
|
ba nu luati carioca deaia de la carefour k am patito miam facut o ***** pe masina de mai mare dragul x(X(X( si am fost leam zis la aia in carefour si au zis k nus de vina ei, ci firma producatoare, miam bagat si eu p..a si am plekt
16-09-10, 16:48
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by vn-08-nen
Nu se scot cu polish .. oricare ar fi el ... el scoate cat de cat zgarieturile dar cele insesizabile ...
Carioca aia de care zici , am auzit ca e buna si din mai multe parti care au folosit pe masina proprie ...
Cu vopsitul asa si asa , ptr ca daca e prea veche masina iti dai seama ca nici vopseaua nu e noua si ma refer la luciu , culoare etc. ii va fi greu sau usor depinde de vopsitor sa iti nimereasca aceeasi culoare ...
Eu zic sa iei gaz lichid si dai cu carpa imbibata in gaz ,unde sunt zgarieturi ( daca a prins rugina sau a fost umed , ud ... ) si apoi markerul cu pricina !
Spor !
|
nen daca nu ai incercat numai da sfaturii...si adumii si mie pe aia kre au dat cu carioca de la carefour si le-a iesit aia de la teleshoping nu face nici aia nimica
|
|
|
16-09-10, 16:48
|
|
Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by fisan
ba nu luati carioca deaia de la carefour k am patito miam facut o ***** pe masina de mai mare dragul x(X(X( si am fost leam zis la aia in carefour si au zis k nus de vina ei, ci firma producatoare, miam bagat si eu p..a si am plekt
|
ce a facut mai rau?poate sa sape si mai tare in vopsea?fii putin mai exact ca nu vreau sa f** masina de tot.ms
|
|
|
16-09-10, 16:52
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by detroit muscle
ce a facut mai rau?poate sa sape si mai tare in vopsea?fii putin mai exact ca nu vreau sa f** masina de tot.ms
|
deci ala este pe culori...mi-am luat negru metalizat pentru mine aveam o zgarietura f subtire de vreo 10cm am dat cu ala am zis k o astupa si nu o sa se mai vada k dau cu negru peste, de unde atata am dat si mi sa facut GRI si din carioca iese negru knd pui pe masina se vede GRI x(X(X(
|
|
|
16-09-10, 16:54
|
|
Stage 5
Member of: [Opel]
|
Nu poti da cu ea, curge ca draq din ea, aiurea, nush sa iti explic.
Ca sa curga vopsea trebuie sa apesi pe varf si cand zici ce draq are de nu curge odata te trezesti cu un suvoi de vopsea.....
Asta unu la mana si doi....nu nimeresti culoarea.
Din datele problemei ti-am zis ai doua varinate:
Vopsesti tot elementul sau bagi cu varful unei scobitori in vopsea si apoi dai in gaura, dupa o perioada polish si cam asta e....
|
|
|
16-09-10, 16:58
|
|
Stage 4
|
am dat de proba pe bicicleta si dupa ce s-a uscat am dat cu dela de spalat geamurile ca sa spal surplusul de vopsea dupa margine si vad ca se tine bine.acum tinand cont si te sfaturile voastre chiar nu stiu ce sa fac.ma bate gandu sa incerc pe prag jos de tot sa vad cum sta.oricum poate mai vin si altii cu idei si vad poate o scot la capat cu ceva mai ieftin.ms si asa imi place sa fie forumul.cand cineva intreaba ceva sa i se raspunda frumos.nu cu fitze sau mai stiu eu ce mistocarii.ms
|
|
|
16-09-10, 18:05
|
|
Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
Quote:
eu am pus o intrebare banala dar tot o data importanta pentru ca toti ne dam cu capu de pereti cand vedem masina zgariata in parcare.asa ca nu vad motivu sa va contraziceti atata.eu am zis ca daca iau o carioca iau ceva ieftin sa nu dau 150 d lei la televizor si sa ma dau cu capu de toti peretii ca nu e bun.
|
si ti sa raspuns..nu folosi carioca...ori polish sa vezi daca iese daca nu fa cum a zis uskt cu o scobitoare..alte variante nu ai(ieftine)
|
|
|
17-09-10, 08:22
|
|
Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by johnsonxxl
si ti sa raspuns..nu folosi carioca...ori polish sa vezi daca iese daca nu fa cum a zis uskt cu o scobitoare..alte variante nu ai(ieftine)
|
ce am scris eu era pentru voi care de la o simpla intreare incepeti cu tot felu de afirmatii care deranjeaza pe altu si de la astea se duc la certuri.si cei care se cred diferiti se stiu
|
|
|
17-09-10, 09:29
|
|
Stage 5
|
Quote:
am dat de proba pe bicicleta si dupa ce s-a uscat am dat cu dela de spalat geamurile ca sa spal surplusul de vopsea dupa margine si vad ca se tine bine.acum tinand cont si te sfaturile voastre chiar nu stiu ce sa fac.ma bate gandu sa incerc pe prag jos de tot sa vad cum sta.oricum poate mai vin si altii cu idei si vad poate o scot la capat cu ceva mai ieftin.ms si asa imi place sa fie forumul.cand cineva intreaba ceva sa i se raspunda frumos.nu cu fitze sau mai stiu eu ce mistocarii.ms
|
daca dai doar vopsea, fara lac n-o sa-ti tina (asa am patit eu la logan ,dupa 2-3 spalari cu presiune s-a luat si i-am tras o folie peste )
daca zgarietura n-a patruns in stratul de vopsea, poti incerca un spray cu lac si apoi polish
daca a patruns si a ajuns la tabla...e nasol
|
|
|
17-09-10, 16:35
|
|
Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by tek_tm3
daca dai doar vopsea, fara lac n-o sa-ti tina (asa am patit eu la logan ,dupa 2-3 spalari cu presiune s-a luat si i-am tras o folie peste )
daca zgarietura n-a patruns in stratul de vopsea, poti incerca un spray cu lac si apoi polish
daca a patruns si a ajuns la tabla...e nasol
|
aham ms mult.asa imi place sa se vorbeasca fara cearta...
|
|
|
21-09-10, 13:43
|
|
Stage 5
Member of: [RENAULT]
|
reconditionari jante (foarte putin zgiriate,doar una are buza frecata maxim 2 mm adincime) cu vopsit in ce culoare vreau face careva repede bine si ieftin?
|
|
|
21-09-10, 14:29
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by mikinina
reconditionari jante (foarte putin zgiriate,doar una are buza frecata maxim 2 mm adincime) cu vopsit in ce culoare vreau face careva repede bine si ieftin?
|
repede si ieftin (acum depinde de timp care il are)
sa te convingi de jante vopsite de el, vezi mai multe masini in oras: focusu meu, seat cordoba 21 lau, scoda XZY, astra H UOY si etc
0742189592 IONUT
|
|
|
21-09-10, 14:35
|
|
Stage 5
Member of: [RENAULT]
|
am vorbit,multumesc.