Frate imi trebuie doar 2 becuri de H3 de xenon. DOAR BECURILE !! Am avut instalatie H1 inainte, mi-am schimbat proiectoarele si acum imi trebuie 2 becuri H3 XENON!
Member of: [2 Roti] [Old School Cars] [DreamWorks Club] [Competitor CNCA] [BMW] [SKODA] [PARTICIPANT CURSE]
Re: Cafeneaua membrilor 4t din Focşani
Quote:
Originally Posted by VN23TDR
Frate imi trebuie doar 2 becuri de H3 de xenon. DOAR BECURILE !! Am avut instalatie H1 inainte, mi-am schimbat proiectoarele si acum imi trebuie 2 becuri H3 XENON!
am inteles...am vb cu baiatul...a zis ca pretul e undeva intre 80-100 lei bucata...e cam mult parerea mea, mai bn iti iei o instalatie te ajunge 3 si ai si garantie...
Nu pot frate Sunt la Ploiesti in delegatie.. si de acolo ma duc la Pitesti ca acolo sunt cerce.. e prea departe tulcea de Ploiesti si ar trebui sa vin singur... asa la Pitesti ma duc cu baietii de la Inferno Ploiesti
Nu pot frate Sunt la Ploiesti in delegatie.. si de acolo ma duc la Pitesti ca acolo sunt cerce.. e prea departe tulcea de Ploiesti si ar trebui sa vin singur... asa la Pitesti ma duc cu baietii de la Inferno Ploiesti
bine omu ne vdem noi cu alta ocazie.....glavana ce face ..el vine park