| PROVOCARI Locul in care puteti lansa provocari |
|
View Poll Results: Va reusi Ono sa`l bata pe Sebi ?
|
|
DA
|

|
18 |
40.91% |
|
NU
|

|
16 |
36.36% |
|
RAMANE DE VAZUT
|

|
10 |
22.73% |
19-10-05, 00:02
|
|
|
Observator 4tuning
 Stage 5
Member of: [Observator 4tuning] [VW] [Honda] [Street Zone]
|
Ono vs. Sebi - lupta pt locul 1 in ro
doua masini identice (la baza) ...Subaru Impreza WRX STI .... amandoua au o lista impresionanta de modificari....dar...oare care va reusi sa castige....?  ramane de vazut...astept pareri...si legale  .....
|
|
|
19-10-05, 00:35
|
|
Stage 3
Member of: [Crazy Drivers]
|
personal n-am nimik cu Sebi ,sa'i dea Dumnezeu sanatate ,dar urmarind cateva discutii de pe forum nu am putut sa nu observ aroganta de care da dovada in unele situatii .Am votat pentru Ono dar sper sa castige cel mai bun .
PEACE !!!
|
|
|
19-10-05, 00:38
|
|
|
BMW Driver
 Stage 5
Member of: [BMW] [Anonymous Motorsport ] [FOTO] [PARTICIPANT CURSE]
|
te referi la .. cursa .. 400 metrii etc, adica liniutza , nu ? nu la altceva ...
ono n-are sanse momentan in fatza lui seby , repet , momentan , so ...
votez seby
|
|
|
19-10-05, 10:29
|
|
 Stage 5
|
Hai sa nu fim ridicoli!!!!!
Facem un versus despre niste masini pe care nu le stim deloc, doar ca sa discutam de ele???
Cereti datele tehnice si faceti polemici pe marginea lor, eventual comparati componente de tuning instalate pe masini, nu asa... \"seby\" suna mai bine decat \"ono\", sau invers, deci o aleg p'asta sau p'ailallta.
E forum despre masini, nu despre surprize \"Turbo\"!!!
|
|
|
19-10-05, 17:34
|
|
 Stage 5
|
Re:
Quote:
|
Originally Posted by \"omuliber\"
Hai sa nu fim ridicoli!!!!!
Facem un versus despre niste masini pe care nu le stim deloc, doar ca sa discutam de ele???
Cereti datele tehnice si faceti polemici pe marginea lor, eventual comparati componente de tuning instalate pe masini, nu asa... \"seby\" suna mai bine decat \"ono\", sau invers, deci o aleg p'asta sau p'ailallta.
E forum despre masini, nu despre surprize \"Turbo\"!!!
|
Asta este dovada ca exista pe aici si oameni lucizi
|
|
|
19-10-05, 20:51
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE]
|
Deocamdata Sebastian are cea mai tare masina din ro, nu cred ca-l poate bate cineva p orice distanta, dupa cate stiu el are motor de 2200 cc si multe piese racing + turbo f mare.
Mie tre sa-mi vina un motor de 2500cc, alt turbo, injectoare, electronica, si f multe alte componente racing.
Ramane de vazut, oricum, or sa fie doua rachete la start iar cursa pe care o vom face o sa fie f interesanta si normal ca imi doresc f mult sa o castig.
|
|
|
19-10-05, 21:03
|
|
 Stage 5
|
Eu nu sunt secretos ca Sebi  si daca vreti sa va zic ce tre sa-mi vina va zic. (Ca sa-l bag in boala pe Sebi si sa-i intre frica in oase)  :P
|
|
|
19-10-05, 22:27
|
|
Presedinte AfterDark Racing
 Stage 5
Member of: [Moderators] [AfterDark Racing] [PARTICIPANT CURSE] [Honda]
|
Re:
Quote:
|
Originally Posted by \"ono\"
Eu nu sunt secretos ca Sebi  si daca vreti sa va zic ce tre sa-mi vina va zic. (Ca sa-l bag in boala pe Sebi si sa-i intre frica in oase)  :P
|
Pai vrem!!!
|
|
|
19-10-05, 22:59
|
|
 Stage 5
|
Re:
Quote:
|
Originally Posted by \"shadow\"
Quote:
|
|
Pai vrem!!! 
|
LOOOOL, ok, maine ma duc la Racingnick (ce-l care imi aduce piesele) si am sa-l rog sa-mi dea o lista cu ce am comandat.
P.S Sunt atat de multe incat am uitat ce am comandat
|
|
|
19-10-05, 23:00
|
|
 Stage 5
|
Re:
Quote:
|
Originally Posted by \"shadow\"
Quote:
|
|
Pai vrem!!! 
|
LOOOOL, ok, maine ma duc la Racingnick (ce-l care imi aduce piesele) si am sa-l rog sa-mi dea o lista cu ce am comandat.
P.S Sunt atat de multe incat am uitat ce trebuie sa-mi vina.
|
|
|
20-10-05, 00:41
|
|
 Stage 5
|
Imi dores sa-l bati pe Sebastian pentru ca esti o persoana cu un caracter mai placut decat al lui.Asta nu inseamna ca al lui ar fi rau,dar..............
"This thing is serious.
"This thing is fucking sonofabitch.
|
|
|
20-10-05, 01:19
|
|
 Stage 5
Member of: [Mitsubishi] [PARTICIPANT CURSE] [SUBARU]
|
Re: Ono vs. Sebi - lupta pt locul 1 in ro
Quote:
|
Originally Posted by \"blowwind\"
doua masini identice (la baza) ...Subaru Impreza WRX STI .... amandoua au o lista impresionanta de modificari....dar...oare care va reusi sa castige....?  ramane de vazut...astept pareri...si legale  .....
|
Pe mine nu ma intreaba nimeni nimic, vorbiti asa in numele meu, macar daca vrei sa-ti vand masina si cat vreau pe ea  , e spupid sa deschizi astfel de topicuri, poate ca eu nu vreau sa ma mai dau.
M-ai mai vazut pe mine pe strada sau sa ma dau sau ?
Cred ca atunci cand vorbesti de cineva e bine sa ai aceptul acelei persoane. In acest caz nu ai acordul meu si cer stergerea topicului, daca cineva are de spus ceva o poate face la provocari.
Am sa te rog sa-ti permiti sa deschizi astfel de topicuri pe bani si pe munca ta.
Nu agreez acest topic pentru ca o tema similara exista la provocari unde cine doreste e liber sa o faca.
Si o Dacia tunata cum trebuie ma poate face si asta nu e o gluma, este clar ca e posibil, e adevarat cu multi bani.
Motorul meu de 2.0 litri turbo poate fi intrecut de multe motoare iar al lui Andrei e la concurenta, foarte aproape si deasemenea nu prea departe si ONO.
Nu-l inteleg de ce se lasa antrenat in discutii initiate de altii pe aceasta tema.
Nu voi accepta o lupta decat atnci cand imi doresc si vreau asta iar ONO stie de cate ori mi-a spus sa ma dau cu el si nu am facut asta.
|
|
|
20-10-05, 01:21
|
|
 Stage 5
|
Re:
Quote:
|
Originally Posted by \"Calimero2003\"
Imi dores sa-l bati pe Sebastian pentru ca esti o persoana cu un caracter mai placut decat al lui.Asta nu inseamna ca al lui ar fi rau,dar..............
|
cand o sa pui tu bani pentru o masina ca asta o sa ma dau cu el special pt tine
|
|
|
20-10-05, 01:23
|
|
 Stage 5
|
Eu va spun o cursa mult mai reala si interesanta ONO vs TOM.
|
|
|
20-10-05, 01:43
|
|
 Stage 5
|
LOOOOOOOL
Stai Sebastian, nu trebuie sa iei foc asa, suntem oameni care iubesc aceasta pasiune si in afara de asta trebuie sa mai facem si putina caterinca, eu t respect f mult si APRECIEZ f mult ceea ce ai facut sti-ului tau.
P.S. Parerea mea e ca nu strica un pic de agitatie amicala pe forum.
|
|
|
|
|