Go Back   Forum 4Tuning > Curse > PROVOCARI

PROVOCARI Locul in care puteti lansa provocari

View Poll Results: Cine a invins ?
Ono 14 35.00%
Tudose 26 65.00%
Voters: 40. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools
Old 27-01-06, 00:46   #1
andreitentean

Stage 5

andreitentean's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
Default STi vs STi / Tudose vs Ono -- s-a intamplat !!!

ultima mare provocare s-a consumat astaseara.
cine credeti ca a castigat ?
andreitentean is offline   Reply With Quote
Old 27-01-06, 01:00   #2
ono41

Stage 5

ono41's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]

Nu trebuia sa faci alt topic, Tudose a castigat detasat in seara asta si il felicit.
Intrebare: Am schimbat pompa de benzina si am pus NOS, masina mea merge acum f prost in comparatie cu a lui Tudose, de ce? Am pus ceva gresit sau care e cauza?
Old 27-01-06, 02:27   #3
ono41

Stage 5

ono41's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]

Inca o intrebare:Am schimbat pompa de benzina cu una mai buna si am pus NOS. Inainte de aceste doua preparari facea presiune 1.6 in turbo, acum face 1.1 cateodata 1.3 iar viteza finala 230kmh inainte 270kmh. DE CE?.
ono41 is offline   Reply With Quote
Old 27-01-06, 03:00   #4
sandumrs

Stage 5

Bai Ono ce i-ai facut frate ca inainte manca pamantul sub ea.

Am si eu intrebare, voi Subaristii nu va ajutati intre voi? Andrei nu te poate ajuta cu un mecanic bun? Parerea mea e ca toate aceste modificari trebuie sa ti le faca cineva care numai cu asta se ocupa si cunoaste meserie.

Adu-o pe linia de plutire ca masina e delicioasa. Noroc man si numai de bine sper sa ti-o faci cum trebuie.
Old 27-01-06, 08:06   #5
SEBASTIAN

Stage 5

SEBASTIAN's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"sandumrs\"
Bai Ono ce i-ai facut frate ca inainte manca pamantul sub ea.

Am si eu intrebare, voi Subaristii nu va ajutati intre voi? Andrei nu te poate ajuta cu un mecanic bun? Parerea mea e ca toate aceste modificari trebuie sa ti le faca cineva care numai cu asta se ocupa si cunoaste meserie.

Adu-o pe linia de plutire ca masina e delicioasa. Noroc man si numai de bine sper sa ti-o faci cum trebuie.
In general da, dar mai sunt si exceptii!
SEBASTIAN is offline   Reply With Quote
Old 27-01-06, 10:47   #6
TUDOSE ALX

Stage 2

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"ono\"
Inca o intrebare:Am schimbat pompa de benzina cu una mai buna si am pus NOS. Inainte de aceste doua preparari facea presiune 1.6 in turbo, acum face 1.1 cateodata 1.3 iar viteza finala 230kmh inainte 270kmh. DE CE?.
Ce i-ai facut de facea 1.6 presiune ? , e foarte mult avand in vedere ca de fabrica face 0.9 .
TUDOSE ALX is offline   Reply With Quote
Old 27-01-06, 11:07   #7
sandumrs

Stage 5

Bai Ono nu cred ca e rusinos sa ceri ajutorul lu' Andrei in ceea ce priveste un mecanic competent sau a lui Tudose/Sebastian. Epacat sa bagi atatia bani si sa nu fie ok.

Aveti toti Subaru ar trebui sa va ajutati, sa va mariti clubul si sa-l faceti din ce in ce mai puternic. Pacat ca nu o faceti. Parerea mea si subliniez asta.
sandumrs is offline   Reply With Quote
Old 27-01-06, 13:20   #8
micutzu_mrc

Presedinte MR

Stage 5

micutzu_mrc's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Midnight Racers]

E de ras totul mai degraba sabotare decat ajutor ..........
micutzu_mrc is offline   Reply With Quote
Old 27-01-06, 14:47   #9
ERY

Stage 5

ERY's Avatar

Member of:
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[Hyundai]
[AUDI]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"ono\"
Crezi ca o sa primesti un raspuns adecvat aici?....Cei mai multi de pe aici nu cred ca au avut ocazia sa ridice capota unui sti.......Sunt foarte putine persoane care stiu cu adevarat sa umble la o asemenea masina, dar sunt multi care stiu sa isi dea cu parerea...ca si mine de altfel .
Old 27-01-06, 16:30   #10
sandumrs

Stage 5

Cei ce-si dau cu parerea insa nu-s mereu rau intentionati, deci......
Old 27-01-06, 16:41   #11
andreitentean

Stage 5

andreitentean's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]

pt ONO : nu am deschis acest topic ca sa stie lumea cine a castigat. sti ca pe mine nu prea ma intereseaza de profani.
am deschis acest topic ca sa vad parerea userilor nu a celor care au vazut cursa. am deschis genul asta de topic si dupa cursa ta cu supra.

iar in legatura cu probleme tehnice nu stiu ce sa spun. nu stiu ce pompa ai pus, ce presiune face, ce debit, la ce voltaj ? sunt multe intrebari. ce jiglere ai folosit la nos atat la nitro cat si la benzina?
Old 27-01-06, 18:43   #12
SEBASTIAN

Stage 5

SEBASTIAN's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"micutzu_mrc\"
E de ras totul mai degraba sabotare decat ajutor ..........
Esti deplasat, nu cred ce spui!
Nici o data nu am spus cuiva sa faca o prostie la masina cum poti vorbi de sabotaj.
In ce-l priveste pe Daniel eu personal i-am propus sa-l ajut, dar Beneficiind de un mod de gandire ca al tau in speranta ca ma va face nu a acceptat, punand botul la tot felul de profani in ale Subarului.
Acum nu ma pot abtine sa nu mai dau cate un sfat dar pe cat posibil in tratez cu indiferenta, pentru ca un om care ti-a intors spatele cand i-ai intins o mana nu e pe placul meu. Oricine ar fi simtit lafel iar orgoliul costa scump mai ales cand e prostesc.
Te rog nu mai provoca discutii pe tema lui pentru ca nu-i place sa fie subiectul sau oaia neagra pe aici.
Masina merge a stat cu un Chayenne turbo la brat insa a lui Alex site ceva in plus.

Daca tu gandesti asa cu sabotaj, cu din astea nu vei ajunge prea departe.

Old 28-01-06, 01:15   #13
sandumrs

Stage 5

Stai linistit Sebastiane ca nu e vorba de sabotaj si cred ca nu era vorba ca daca-l ajutai te facea sau asa ceva.

E vorba ca e pacat ca ONO nu lasa mandria la o parte si ca nu incearca sa fie parte activa a clubului Subaru.

Am un respect deosebit si pentru Andrei Tentean si cred ca ar trebui sa-l ajutati pe ONO sa nu mai bage bani aiurea. Un mecanic bun, un tuner meserias ceva. Masina arata foarte bine si cred ca are potential, ii trebuie un mecanic bun si putina rabdare.
Old 28-01-06, 02:38   #14
STIprdr
Dream Squad Member

Stage 4

STIprdr's Avatar

Member of:
[Dream Squad]
[Honda]
Default n/a

si o cheie de 13
STIprdr is offline   Reply With Quote
Old 28-01-06, 08:45   #15
SEBASTIAN

Stage 5

SEBASTIAN's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"sandumrs\"
Stai linistit Sebastiane ca nu e vorba de sabotaj si cred ca nu era vorba ca daca-l ajutai te facea sau asa ceva.

E vorba ca e pacat ca ONO nu lasa mandria la o parte si ca nu incearca sa fie parte activa a clubului Subaru.

Am un respect deosebit si pentru Andrei Tentean si cred ca ar trebui sa-l ajutati pe ONO sa nu mai bage bani aiurea. Un mecanic bun, un tuner meserias ceva. Masina arata foarte bine si cred ca are potential, ii trebuie un mecanic bun si putina rabdare.
Eu stau f linistit si am de ce sa stau insa nu vezi cum unii sunt aberanti?
L-as fi ajutat, imi facea placere acum am repulsie doar la numele lui, e clar ca nu-l ajut, oricum vrea sa-si faca un club personal auto din cate am auzit.
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -