Quote:
Originally Posted by gollum_
Seby am vazut 2 fise una inainte de schimb turbo si una dupa schimb turbo. Fisele arata ff bine legat si de unde intra turbo cum tine puterea/faze distributie etc masina chiar e facut bine ca software de motor si mecanica.
G.
|
George multumesc, dar nu trebuie sa dau nimanui explicatie, nu am de ce.
Sa recapitulez care este ideea topicului meu:
1.Cand vin in Romania vreau sa ma distrez, vin in concediu unde cheltui bani si timp liber, de aia vreau sa mi-l petrec frumos.
2.Daca vin si fac o provocare la un forum intreg inseamna ca nu ma pot da cu toti care vor, de aia am si scris ca sa limitam din start peste 500Cp.
3. Chiar daca masina are peste 500Cp si cursa mi se pare neinteresanta prefer sa ma dau cu ceva mai slab dar care imi face placere.......cand vor fi campionatele Romaniei de Drag si ma prezint la start nu imi pot alege concurenta, ma dau cu cine cade, dar in timpul liber fac ce vreau si cu cine vreau.
4.Cursele interesante pt mine sunt urmatoarele: masini foarte puternice,masini deosebite nu de duzina,masini frumoase care fac spectacol cand apar, baieti care sunt de treaba dar nu au masini suficient de puternice si curse din intamplare undeva prin oras......
Sunt mii de masini care intra in categoria asta si nu le pot alinia pe toate, ca idee numai cateva ex.:
George-Gollum,George-GTR,Andrei-Teantean,Bobimom,Ducu,Jeff,Ono binenteles,si multi alti care muncesc la masini cu lunile si succesele nu sunt tot timpul pe masura munci....
Ce m-ar incalzi pe mine o cursa cu un Forester???
O masina slaba,urata si stapanul fara caracter....
Nu mai ai pe cine sa bagi in fata Sebastian si incerci cu masinile mai slabe care le ai???
Ai o gramada de timp pana in primavara sa iti pui turbo din mana in masina, anul trecut ai spus ca intr-o luna e gata masina, anul ,asta nu ai avut timp.....nici la anul nu merge masina ta????
Pana atunci o zi buna si lasa-ma sa palavragesc cu prieteni toate prostiile fara cearta si discuti inutile din partea ta.