Go Back   Forum 4Tuning > Curse > PROVOCARI

PROVOCARI Locul in care puteti lansa provocari

Reply

Thread Tools
Old 12-02-08, 09:00   #181
Claudiu_Vcc

Stage 2

Claudiu_Vcc's Avatar

Member of:
[VW]
Default Re: caut logan!!!! =))

Salut ma dau eu cu tine dk te mai intereseaza logan 16.16v
Claudiu_Vcc is offline   Reply With Quote
Old 12-02-08, 09:14   #182
Claudiu_Vcc

Stage 2

Claudiu_Vcc's Avatar

Member of:
[VW]

E brek masina masa proprie 1300 kg astept raspuns.
Old 12-02-08, 09:51   #183
emperor5k

Stage 2

Cool Re: caut logan!!!! =))

numi plac daciile...da io da loganu la afla cu sau fara chip rau d tot. e suficient sa intrii pe orice site sa te convingi. alfa aia degeaba are 1200kg si 120cp ca tot in 10.6 ia suta.loganu are parka 10.2 stock.am presupus ca alfa e noua si are toti caii la locu lor.,, alfa aia e buna de scos la plimbare nu de dus la liniute
emperor5k is offline   Reply With Quote
Old 12-02-08, 12:28   #184
b01uxd

Stage 5

b01uxd's Avatar

Member of:
[Oltcit]
[SEAT]
[Unknown Racers]

Quote:
Originally Posted by emperor5k View Post
numi plac daciile...da io da loganu la afla cu sau fara chip rau d tot. e suficient sa intrii pe orice site sa te convingi. alfa aia degeaba are 1200kg si 120cp ca tot in 10.6 ia suta.loganu are parka 10.2 stock.am presupus ca alfa e noua si are toti caii la locu lor.,, alfa aia e buna de scos la plimbare nu de dus la liniute
dak asa zici u , io sunt foarte curios c sar intampla p strada oricum alfa mea are 104000 de km oricum e in stare mult mai buna ca orice logan cu 0 km:P

B01UXD-Oltcit 1.3 air cooled boxer engine runin' on nitro
B02UXD-Seat Leon 1m (EX) 1.6 16v gone but not forgotten
B02UXD - Honda Civic EJ6 Black Widow b18T
B03UXD-AlfaRomeo 147 (EX) bella donna
B03UXD-Honda Civic EG3 (EX) Red Rocket b20 VTEC
B03UXD-AlfaRomeo Giulietta 2.0 JTDM Snow White
B100UXD-Dacia Logan 2 Prestige DCI daily mule
B101UXD-Oltcit Club 11 RM New old school
B102UXD-Seat Leon Cupra R 1m (EX) Red Pig
B103UXD-Seat Leon Cupra 1p Stage 2+ White Comet
b01uxd is offline   Reply With Quote
Old 19-02-08, 10:30   #185
Anggell

Stage 3

Thumbs down Re: caut logan!!!! =))

Quote:
Originally Posted by emperor5k View Post
Am zis doar ca nu mai intervin pe topikul asta de "cunoscatori" dar cand vad asemenea ineptii imi vine sa-mi cumpar Logan...
Tu in viata reala mergi cu RATB-ul si noaptea tarziu te dai la liniutze pe orice site , nu?
Tinere ciumpalac, alfa aia face marea majoritate a masinilor cu motor 1.6 aspirat fabricat in aceeasi perioada cu ea. Doar 1.6-le astea mai noi sa aiba sanse...Repet Loganu 16V si-o ia grav si de la Leon...si de la majoritatea masinilor din clasa ei cu motor 1.6 si 100cp cu tot ce declara Dacia la ei pe site...
Btw, fii mai atent la toate site-urile ca momentan nu prea stii sa te exprimi in limba Romana, da nu ma mira la ce pachet de cunostinte detii in materie de masini...

Last edited by Anggell; 19-02-08 at 10:34.
Anggell is offline   Reply With Quote
Old 19-02-08, 13:48   #186
pHlow
4Tuning International Member

Stage 5

pHlow's Avatar

Member of:
[4Tuning International]

omu a fost provocat,si de un break.. nu vad rostul discutiilor,pana acum cauta nerabdator logan...
pHlow is offline   Reply With Quote
Old 19-02-08, 14:49   #187
Claudiu_Vcc

Stage 2

Claudiu_Vcc's Avatar

Member of:
[VW]
Angry Re: caut logan!!!! =))

Quote:
Originally Posted by Anggell View Post
Am zis doar ca nu mai intervin pe topikul asta de "cunoscatori" dar cand vad asemenea ineptii imi vine sa-mi cumpar Logan...
Tu in viata reala mergi cu RATB-ul si noaptea tarziu te dai la liniutze pe orice site , nu?
Tinere ciumpalac, alfa aia face marea majoritate a masinilor cu motor 1.6 aspirat fabricat in aceeasi perioada cu ea. Doar 1.6-le astea mai noi sa aiba sanse...Repet Loganu 16V si-o ia grav si de la Leon...si de la majoritatea masinilor din clasa ei cu motor 1.6 si 100cp cu tot ce declara Dacia la ei pe site...
Btw, fii mai atent la toate site-urile ca momentan nu prea stii sa te exprimi in limba Romana, da nu ma mira la ce pachet de cunostinte detii in materie de masini...
Domnule Taran tu nu ai ce face decat sa vorbesti aiurea, sa te aflii si tu in treaba sa fi si tu "cunoscator", tu ai macar o masina cu care sa te misti sa nu mirosi transpiratia altora prin RATB. Si CIUMPALAC esti tu cu ..... nu mai te baga unde nu stii despre ce e vorba.
Old 19-02-08, 14:52   #188
Claudiu_Vcc

Stage 2

Claudiu_Vcc's Avatar

Member of:
[VW]

Quote:
Originally Posted by Anggell View Post
Tu nu te uiti la numele userului tau "Anggel", tu esti cumva pe invers si vrei sa agati pe cineva pe aici?
Old 19-02-08, 15:09   #189
Calimero2003

Stage 5

Calimero2003's Avatar

Mda ... aseara am vazut cum trage un Logan 1.6 16v .... eu zic ca-ti rupe curu la Alfa aia si sunt aproape convins ca nici Leonul nu are sanse (desi am si eu un Leon --- oarecum sunt fan Leon).And btw omu are acuma un logan la dispozitie sa incerce ... ce mai asteapta? ... mie mi-a soptit o randunica ca deja l-au incins cateva Loganuri ..... se pare ca acuma se trage de cur inapoi....
"This thing is serious.
"This thing is fucking sonofabitch.
Calimero2003 is offline   Reply With Quote
Old 19-02-08, 17:43   #190
b01uxd

Stage 5

b01uxd's Avatar

Member of:
[Oltcit]
[SEAT]
[Unknown Racers]

Quote:
Originally Posted by Calimero2003 View Post
Mda ... aseara am vazut cum trage un Logan 1.6 16v .... eu zic ca-ti rupe curu la Alfa aia si sunt aproape convins ca nici Leonul nu are sanse (desi am si eu un Leon --- oarecum sunt fan Leon).And btw omu are acuma un logan la dispozitie sa incerce ... ce mai asteapta? ... mie mi-a soptit o randunica ca deja l-au incins cateva Loganuri ..... se pare ca acuma se trage de cur inapoi....
io zic sa te mai interesezi intreabal p baiatu cu breaku c am facut , cati oameni eram in masina.....chestii dastea, oricum mam convins ca da loganul trage bine, dar nu de ajuns de bine incat sa ma faca
Old 19-02-08, 18:26   #191
pHlow
4Tuning International Member

Stage 5

pHlow's Avatar

Member of:
[4Tuning International]

scuze de OT,dar cu ce te-ai dat cu el? cu alfa sau cu leonul?
pHlow is offline   Reply With Quote
Old 19-02-08, 19:17   #192
Anggell

Stage 3

doar cunoscatori pe aici. Claudiu, nici tu nu stii sa scrii in limba romana(ati facut 1-4 impreuna?)...un moderator ar trebui sa fie sesizat.
Calimero, Alfa il face pe Leon, cum adica esti aproape convins?
Anggell is offline   Reply With Quote
Old 19-02-08, 21:15   #193
b01uxd

Stage 5

b01uxd's Avatar

Member of:
[Oltcit]
[SEAT]
[Unknown Racers]

Quote:
Originally Posted by pHlow View Post
scuze de OT,dar cu ce te-ai dat cu el? cu alfa sau cu leonul?
cu alfa, leonu nu era incaltat la momentul acela, nici acu nu este.....estimez ca mar face dak mas da cu leonu cu o masina maxim, adik loganu la vitezele 1 si 2 statea bine de tot langa alfa, in fine eram 3 in masina si ei erau 2 in logan, dar sa tinut bine....cu toate astea cand reusesc sa pun caciucuri noi la leon astept un logan 16v..........si nu ma laud ca am facut o masina de 105 cai dar mai noua cu una de 120 de cai dar cu 104000km....oricum consider ca a fost destul de bun loganu desi nu ma asteptam.......in fond e motor renault deci dacia nare legatura:P
Old 19-02-08, 22:17   #194
L3on

Stage 4

loganul era break ?
L3on is offline   Reply With Quote
Old 20-02-08, 00:09   #195
b01uxd

Stage 5

b01uxd's Avatar

Member of: