| PROVOCARI Locul in care puteti lansa provocari |
08-01-08, 23:49
|
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Opel] [MERCEDES]
|
Re: caut logan!!!! =))
Quote:
Originally Posted by b01uxd
bai prietene, loganu participa la raliu pt ca e facut si in romania, dak esti cumva de aici probabil sti ca in anii anteriori se participa cu dacie sport, berlina, oltcit aro si alte ghene romanesti, nu ca ar fi fost super masini ci pt ca asta aveam noi aici si exista pasiunea pt viteza si competitie, dak tot ai un logan de ce nu vrei sa iesi cu el si sami dai peste nas cu asa zisele performante ale masinii tale, na zis nimeni ca nu e buna , da nu de curse....mai uitete si u la euro sport si afla dacolo ca ambele masini cu care am facut provocarea participa la wtcc asa ca .....cand o sa ajunga si loganu la wtcc, momentan face impresie la cupa dacia logan in juru casei poporului...
|
Se pare ca toata lumea sufera pe aici.
@b01uxd....Mosule,ghene sunt masinile alea care le detii pentru ca nu au nici cea mai mica legatura cu "liniutele" sau orice alta forma de sport cu motor.Spui de altii ca sufera de masini ieftine dar in realitate tu esti cel care sufera de "luciu" pe masina si atat,pentru ca in afara de faptul ca sunt noi acele masini nu prezinta nici cel mai mic interes aici...si asta poate la "bazar".
Iti doresc toate cele bune si fii mai rezervat in afirmatii pana nu ai ceva admisibil de comentat.
09-01-08, 00:21
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [RENAULT]
|
Quote:
pt ca deja incep sa prind boala p cei care au niste chestii ieftine si sufera cu ele si care ar face orice sa puna mana p un bmw macar si 316...
|
da' masinile tale sunt scumpe rau , nu ?
|
|
|
09-01-08, 10:52
|
|
|
Registered
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
Quote:
Originally Posted by 59AFA
da' masinile tale sunt scumpe rau , nu ? 
|
Avea vreun rost comentariul tau? Are vreun rost acest topic?
Se mai gaseste cate cineva sa se bage in seama.
In mod normal nu are cu ce sa se dea la o liniuta. Face loganul praf dar in afara de un 75 de cai altceva nu e in stare sa faca....
|
|
|
09-01-08, 18:00
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [RENAULT]
|
Quote:
Originally Posted by mpa
Avea vreun rost comentariul tau? Are vreun rost acest topic?
Se mai gaseste cate cineva sa se bage in seama.
In mod normal nu are cu ce sa se dea la o liniuta. Face loganul praf dar in afara de un 75 de cai altceva nu e in stare sa faca....
|
are rostul de a-l aduce cu picioarele pe pamant pe baietasul asta...
in rest sunt de acord cu tine , discutia nu prea are rost...
|
|
|
09-01-08, 18:44
|
|
 Stage 5
Member of: [Oltcit] [SEAT] [Unknown Racers]
|
Quote:
Originally Posted by 59AFA
are rostul de a-l aduce cu picioarele pe pamant pe baietasul asta...
in rest sunt de acord cu tine , discutia nu prea are rost...
|
sunt f de acord cu voi, DEMONSTRATIMI ceva odata!!!
|
|
|
09-01-08, 23:35
|
|
|
Registered
 Stage 5
|
Quote:
sunt f de acord cu voi, DEMONSTRATIMI ceva odata!!!
|
ce vrei sa iti demonstram?
|
|
|
10-01-08, 16:18
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by mpa
ce vrei sa iti demonstram?
|
ca ma face loganu , ce draq tot vreau io aici? vreau sa stau in paralel cu un logan si sal vad cum ma face p 400 de metri, p 800 de metri p 1000 de metri ...p ce distanta vrea posesoru....deci logan 1.6 16v(stock) vs leon 1.6 16v(stock) sau logan 1.6 16v(+chip, evacuare, filtru de aer, nos ....etc)vs alfa 147 1.6 16v t.spark
|
|
|
10-01-08, 17:05
|
|
 Stage 5
Member of: [Insomnia] [Honda] [SUBARU]
|
leonul cred pierde in fata loganului din cauza surplusului de greutate...si loganu are si o idee puterea mai mare
|
|
|
10-01-08, 19:13
|
|
|
Opel Driver
 Stage 5
Member of: [Opel]
|
stai linistit ca nu si-o ia leonul de la golan de 16v.
Ilie aka uxd ar mai trebui sa-ti pui la punct plecarile alea de la 5000-6000 de ture  care nu faceau altceva decat zgomot  si sa ajungi pe loc la 40km/h fara sa pleci.
 Come to the DDark side..... We have cookies!
|
|
|
10-01-08, 19:22
|
|
|
Registered
 Stage 5
|
Quote:
ca ma face loganu , ce draq tot vreau io aici? vreau sa stau in paralel cu un logan si sal vad cum ma face p 400 de metri, p 800 de metri p 1000 de metri ...p ce distanta vrea posesoru....deci logan 1.6 16v(stock) vs leon 1.6 16v(stock) sau logan 1.6 16v(+chip, evacuare, filtru de aer, nos ....etc)vs alfa 147 1.6 16v t.spark
|
Pai daca vrei sa te dai cu un logan... cauta pe strada....
Daca vrei sa continui discutiile inutile si penibile.... continua aici...
|
|
|
10-01-08, 19:25
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by B-10-YBR
stai linistit ca nu si-o ia leonul de la golan de 16v.
Ilie aka uxd ar mai trebui sa-ti pui la punct plecarile alea de la 5000-6000 de ture  care nu faceau altceva decat zgomot  si sa ajungi pe loc la 40km/h fara sa pleci.
|
auzi, da u de ce nu t dai cu astra cu mine? io cu leonu si u cu astra, parca scosesei si u ceva peste 100 cp...nu merita sa incercam?
|
|
|
10-01-08, 19:27
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by mpa
Pai daca vrei sa te dai cu un logan... cauta pe strada....
Daca vrei sa continui discutiile inutile si penibile.... continua aici...
|
p strada nu prea e lumea impatimita de logan, insa aici avem sustinatori si posesori de loganuri....aici trebuie sa gasesc p cineva ....
|
|
|
10-01-08, 19:29
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by zGb
leonul cred pierde in fata loganului din cauza surplusului de greutate...si loganu are si o idee puterea mai mare
|
leonu model 98 ... are 105 cp si loganu cica tot 105 deci puterea e la fel(nu e noul leon e ala vechi, 1260 kg, 77kw)
|
|
|
10-01-08, 19:31
|
|
 Stage 5
|
prietene...iti pierzi timpu aiurea pe forum...nu citesti tot! ci doar pe franturi...serios acum, am spus eu ca loganul "pe care l-am avut" era de raliuri? am spus ca era STOCK! insa am spus ca exista loganuri la raliuri, si cielo n-am vazut! ai vazut cupa cielo? sincer...are rost sa ne contrazicem pe ceva? cand vad cielo nu pot decat sa-mi imaginez kadettul!! adik ceva mai vechi k el...knd vad logan? ce vad? vad o masina facuta pentru low-cost dupa megane 2! i s-a mai parut cuiva ca loganul este varianta low-cost de la megane 2? logane-ul este chiar o versiune mai noua a vechiului megane! care desi dupa atati ani au cam acelasi pret! RESPECT pentru cei ce posteaza cu cap si nu enerveaza din insctinct!
|
|
|
10-01-08, 19:36
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Un logan amarat - ANM
prietene...iti pierzi timpu aiurea pe forum...nu citesti tot! ci doar pe franturi...serios acum, am spus eu ca loganul "pe care l-am avut" era de raliuri? am spus ca era STOCK! insa am spus ca exista loganuri la raliuri, si cielo n-am vazut! ai vazut cupa cielo? sincer...are rost sa ne contrazicem pe ceva? cand vad cielo nu pot decat sa-mi imaginez kadettul!! adik ceva mai vechi k el...knd vad logan? ce vad? vad o masina facuta pentru low-cost dupa megane 2! i s-a mai parut cuiva ca loganul este varianta low-cost de la megane 2? logane-ul este chiar o versiune mai noua a vechiului megane! care desi dupa atati ani au cam acelasi pret! RESPECT pentru cei ce posteaza cu cap si nu enerveaza din insctinct!
|
loganu e o masina care trebuia sa apara cam cand a aparut si cielo in romania, nu e nici p departe peste cielo, poate doar cu motoru dci, dar in rest ca finisaj ca aspect si ca... tot c vrei nu prea ai avut dreptate in ce iai zis lu tov meu YBR si in legatura cu raliurile iti explicam de ce e loganu acolo, dak aveai u logan de raliu era ceva si oricum naveam de gand sa provoc o masina pregatita pt un raliu  , io am provocat unul stock, pacat ca nul mai ai....
|
|
|
|
|