PROVOCARI Locul in care puteti lansa provocari |
22-10-07, 17:15
|
|
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club]
|
Japoneza ordinara.....
Japoneza ordinara old time sport car 1983 tractiune spate incapabila de a ma propulosa rapid uitata de timp intr-o hruba din Iasi are tupeul de a provoca diversi ursi pana in 200CP.
|
|
|
22-10-07, 17:26
|
|
Stage 5
Member of: [4Tuning International]
|
Re: Japoneza ordinara.....
Am admirat-o la Buzau. Destul de rara! Frumos exemplar si pare f bine conservat! Ce motorizare are? A fost baza de plecare pt Starion de Grupa B?
|
|
|
08-11-07, 11:11
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [Fanatik MotorSport]
|
Ce zici incercam? Meciul final. 2 ture invingatorul castiga o cola.
|
|
|
08-11-07, 21:43
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by flipper
Ce zici incercam? Meciul final. 2 ture invingatorul castiga o cola.
|
Pe asta nu o vrei in club?
|
|
|
08-11-07, 23:36
|
|
Stage 5
|
|
|
|
14-11-07, 13:41
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by 3SGE
Am admirat-o la Buzau. Destul de rara! Frumos exemplar si pare f bine conservat! Ce motorizare are? A fost baza de plecare pt Starion de Grupa B?
|
2.6.I-are 155 cai stock
|
|
|
16-11-07, 12:05
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by RED_LAF
|
Deviem de la subiect...ne dam sau nu, sau trebuie sa-l intreb pe Adi?
|
|
|
17-11-07, 12:55
|
|
Stage 5
|
Quote:
Deviem de la subiect...ne dam sau nu, sau trebuie sa-l intreb pe Adi?
|
omule te astept la ce h vrei u ,eu team invitat si tu u u u,pl
|
|
|
29-11-07, 08:18
|
|
Stage 5
|
Quote:
|
Atunci, zic eu ca ar fi cazul sa se pregateasca si domnul Adi pentru start, iar referitor la ce ai scris tu cu pernutele pentru pisici, iti promit ca o sa-i dau de mancare inainte de a ma da cu tine, nu de alta dar momentan daca stau sa ma gandesc eu bine sunt inaintea ta, iar daca as pierde nu m-as oftica mai ales ca ai hp mai multi ca mine. Pariul cu intratul in club il am doar cu tine si nu cred ca m-ai auzit tu pe mine sa alerg lumea pe strada si sa lansez provocari de genul...daca te bat iesi din clubul in care esti acum si intrii la noi...si nici nu ai sa ma auzi. Sincer, este alegerea ta daca vrei sa intrii sau nu, acum chiar nu ma mai intereseaza.
|
|
29-11-07, 13:52
|
|
Fanatik MotorSport Member
Stage 1
Member of: [Fanatik MotorSport]
|
.......si?
|
|
|
02-12-07, 00:53
|
|
Stage 5
|
Quote:
Atunci, zic eu ca ar fi cazul sa se pregateasca si domnul Adi pentru start, iar referitor la ce ai scris tu cu pernutele pentru pisici, iti promit ca o sa-i dau de mancare inainte de a ma da cu tine, nu de alta dar momentan daca stau sa ma gandesc eu bine sunt inaintea ta, iar daca as pierde nu m-as oftica mai ales ca ai hp mai multi ca mine. Pariul cu intratul in club il am doar cu tine si nu cred ca m-ai auzit tu pe mine sa alerg lumea pe strada si sa lansez provocari de genul...daca te bat iesi din clubul in care esti acum si intrii la noi...si nici nu ai sa ma auzi. Sincer, este alegerea ta daca vrei sa intrii sau nu, acum chiar nu ma mai intereseaza.
|
boss eu nu stiu unde esti inaitea mea ,ca atunci neam dat amikl ca eu nu stiam dak mai ajung aksa cu ia si nu uita ca nu mai dat numai u tiai cam luato te rog nu abera vb la start nu te scoate ca am mai multi cp k tine ca ai un mot mai performant si ai bagat ceva banisori in iel ,dak esti sigur k te dau nu mai are rost sa ardem gazu ,.k eu inaite atunci nu am zis ca aveam vreo 160cp 170 si nu mai mam dat lovit ca u dabea pusesei mot pe masina ,u ai bagat bani si eu intodeauna iti arat ca imi fac un mot din ce am arunkt prin curte
|
|
|
04-12-07, 09:57
|
|
Stage 5
|
Hai ca am inceput sa deviem de la subiect, iar asta nu este bine. Stii cum se spune, victoria este victorie, iar la faza asta nu prea ai ce zice. In fine, asta este postul pentru masina lui adi, deci nu este vorba de masina ta aici.
|
|
|
21-12-07, 15:02
|
|
Speedline Motorsport Member
Stage 4
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [A.C.S. Speedline Motorsport]
|
Quote:
Japoneza ordinara old time sport car 1983 tractiune spate incapabila de a ma propulosa rapid uitata de timp intr-o hruba din Iasi are tupeul de a provoca diversi ursi pana in 200CP.
|
am vazut masina la bucuresti la MASTER T. e misto jucaria turbo + cip tare .. daca vi la vara la saturn as vrea sa facem si noi o cursa
|
|
|
06-01-08, 00:57
|
|
Stage 3
|
tatal meu avea un starion EX de prin 93 pana prin 97.motor de 2000 turbo 180cp sau mai bine.tractiune spate.super masina,mi-as dorii una acum.succes posesorilor.cred ca foarte putini.
|
|
|
21-02-08, 02:53
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by ady_gti
am vazut masina la bucuresti la MASTER T. e misto jucaria turbo + cip tare .. daca vi la vara la saturn as vrea sa facem si noi o cursa
|
ANK SE MAI LUCREAZA LA MASINUTZA .DAR LA NOI LA GARAJ ACUM ,POATE VA IESI TREABA
|
|
|
|
|