Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   Japoneza ordinara..... (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/55116-japoneza-ordinara.html)

RED_LAF 22-10-07 16:15

Japoneza ordinara.....

1 Attachment(s)
Japoneza ordinara old time sport car 1983 tractiune spate incapabila de a ma propulosa rapid uitata de timp intr-o hruba din Iasi are tupeul de a provoca diversi ursi pana in 200CP.

3SGE 22-10-07 16:26

Re: Japoneza ordinara.....

Am admirat-o la Buzau. Destul de rara! Frumos exemplar si pare f bine conservat! Ce motorizare are? A fost baza de plecare pt Starion de Grupa B?

flipper 08-11-07 10:11

Ce zici incercam? Meciul final. 2 ture invingatorul castiga o cola.

hanneman 08-11-07 20:43

Quote:

Originally Posted by flipper (Post 1189020)
Ce zici incercam? Meciul final. 2 ture invingatorul castiga o cola.

Pe asta nu o vrei in club?

RED_LAF 08-11-07 22:36

Quote:

Originally Posted by hanneman (Post 1190137)
Pe asta nu o vrei in club?

boss ,asta cred k si pus ceva la pisik aia da o da la pariu cu noi k dak ne bate sa renuntam la actualul club si sa intram la el dak pierdem .D ar u flipare ce pierzi dak te dau?hai sa iti spun ceva .cum poti sa te tii u cu mine .doar sa am legat eu la eleron o punga cu pernute wisks sa traga pisik ta pina la ultima viata cred k este peste a 9 viata de pisik.;) ;) :lol: :twisted: :rolleyes2 8)

hanneman 14-11-07 12:41

Quote:

Originally Posted by 3SGE (Post 1161999)
Am admirat-o la Buzau. Destul de rara! Frumos exemplar si pare f bine conservat! Ce motorizare are? A fost baza de plecare pt Starion de Grupa B?

2.6.I-are 155 cai stock

flipper 16-11-07 11:05

Quote:

Originally Posted by RED_LAF (Post 1190362)
boss ,asta cred k si pus ceva la pisik aia da o da la pariu cu noi k dak ne bate sa renuntam la actualul club si sa intram la el dak pierdem .D ar u flipare ce pierzi dak te dau?hai sa iti spun ceva .cum poti sa te tii u cu mine .doar sa am legat eu la eleron o punga cu pernute wisks sa traga pisik ta pina la ultima viata cred k este peste a 9 viata de pisik.;) ;) :lol: :twisted: :rolleyes2 8)

Deviem de la subiect...ne dam sau nu, sau trebuie sa-l intreb pe Adi?

RED_LAF 17-11-07 11:55

Quote:

Originally Posted by flipper (Post 1201683)
Deviem de la subiect...ne dam sau nu, sau trebuie sa-l intreb pe Adi?

omule te astept la ce h vrei u ,eu team invitat si tu u u u,pl:lol: :lol: :lol:

flipper 29-11-07 07:18

Quote:

Originally Posted by RED_LAF (Post 1203249)
omule te astept la ce h vrei u ,eu team invitat si tu u u u,pl:lol: :lol: :lol:

Atunci, zic eu ca ar fi cazul sa se pregateasca si domnul Adi pentru start, iar referitor la ce ai scris tu cu pernutele pentru pisici, iti promit ca o sa-i dau de mancare inainte de a ma da cu tine, nu de alta dar momentan daca stau sa ma gandesc eu bine sunt inaintea ta, iar daca as pierde nu m-as oftica mai ales ca ai hp mai multi ca mine. Pariul cu intratul in club il am doar cu tine si nu cred ca m-ai auzit tu pe mine sa alerg lumea pe strada si sa lansez provocari de genul...daca te bat iesi din clubul in care esti acum si intrii la noi...si nici nu ai sa ma auzi. Sincer, este alegerea ta daca vrei sa intrii sau nu, acum chiar nu ma mai intereseaza.

zapacittu 29-11-07 12:52

.......si?

RED_LAF 01-12-07 23:53

Quote:

Originally Posted by flipper (Post 1221031)
Atunci, zic eu ca ar fi cazul sa se pregateasca si domnul Adi pentru start, iar referitor la ce ai scris tu cu pernutele pentru pisici, iti promit ca o sa-i dau de mancare inainte de a ma da cu tine, nu de alta dar momentan daca stau sa ma gandesc eu bine sunt inaintea ta, iar daca as pierde nu m-as oftica mai ales ca ai hp mai multi ca mine. Pariul cu intratul in club il am doar cu tine si nu cred ca m-ai auzit tu pe mine sa alerg lumea pe strada si sa lansez provocari de genul...daca te bat iesi din clubul in care esti acum si intrii la noi...si nici nu ai sa ma auzi. Sincer, este alegerea ta daca vrei sa intrii sau nu, acum chiar nu ma mai intereseaza.

boss eu nu stiu unde esti inaitea mea ,ca atunci neam dat amikl ca eu nu stiam dak mai ajung aksa cu ia si nu uita ca nu mai dat numai u tiai cam luato;) te rog nu abera vb la start nu te scoate ca am mai multi cp k tine ca ai un mot mai performant si ai bagat ceva banisori in iel ,dak esti sigur k te dau nu mai are rost sa ardem gazu ,.k eu inaite atunci nu am zis ca aveam vreo 160cp 170 si nu mai mam dat lovit ca u dabea pusesei mot pe masina ,u ai bagat bani si eu intodeauna iti arat ca imi fac un mot din ce am arunkt prin curte :lol: :lol:

flipper 04-12-07 08:57

Hai ca am inceput sa deviem de la subiect, iar asta nu este bine. Stii cum se spune, victoria este victorie, iar la faza asta nu prea ai ce zice. In fine, asta este postul pentru masina lui adi, deci nu este vorba de masina ta aici.

ady_gti 21-12-07 14:02

Quote:

Originally Posted by RED_LAF (Post 1161982)
Japoneza ordinara old time sport car 1983 tractiune spate incapabila de a ma propulosa rapid uitata de timp intr-o hruba din Iasi are tupeul de a provoca diversi ursi pana in 200CP.

am vazut masina la bucuresti la MASTER T. e misto jucaria turbo + cip tare .. daca vi la vara la saturn as vrea sa facem si noi o cursa ;)

mihai clio willy 05-01-08 23:57

tatal meu avea un starion EX de prin 93 pana prin 97.motor de 2000 turbo 180cp sau mai bine.tractiune spate.super masina,mi-as dorii una acum.succes posesorilor.cred ca foarte putini.

RED_LAF 21-02-08 01:53

Quote:

Originally Posted by ady_gti (Post 1256641)
am vazut masina la bucuresti la MASTER T. e misto jucaria turbo + cip tare .. daca vi la vara la saturn as vrea sa facem si noi o cursa ;)

ANK SE MAI LUCREAZA LA MASINUTZA .DAR LA NOI LA GARAJ ACUM ,POATE VA IESI TREABA ;):rolleyes2

All times are GMT +2. The time now is 00:02.

- Copyright 2026 4Tuning