sa sti ca nui chiar asa cum zici tu cu motoarele turbo trebuie sa ai grija cu spunea si georgeb adica sa la incalzesti si sa le racesti turbina....si nu vei avea probleme deloc!! cunosc in forum la audi
www.audi-speed.com pe alti care au deja cu rs4 peste 200 de mii de km liderul este unu care are deja 250 mii de km si masina inca merge fara probleme...deci eu zic ii ceva...nu contest faprul ca tu spui ca bmw a fost tare a fost!! in ani 90!! pe cand avea seria 3 e36 ii cel mai reusit model atunci era bmw tare avea o fomra de masina sport...dar de cand a venit bangle asta la bmw pana cand si bmw a inceput sal critice..!! nu stiu eu nu ma impac delco cu noul design mai ales bordul ala care parca ii facut in valuri.. si nu cred ca sunt singurul mi se pare o prostie mai ales seria1!!!! daca audi nu ar fi masina buna atunci ma intreb de ce au castigat la toate categoriile locul 1

oricum la design sa aratat ce poate audi...fara suparare mai ales acuma cand au prezentat si noul rs4... cea mai buna calitate...carbon,alu etc...