Member of: [Moderators] [NoSpeedLimit Romania Club] [DACIA] [BMW]
Re: PLM Tuning&Sound Bacău - tuning cum vrea p..ielea ta
Quote:
Originally Posted by sageata
va urma... abia asteptam pozele aleks. multe din ele le stiu dar numai in faza de lucru. nu pot sa zic decat stii tu ce.... MDA! celebra mea vorba...golful 1 e criminal si vad ca a rezistat spoilerul. golful lui FIL-ul care mi-a mancat creierii si rinichii
Mi-am permis sa postez aici (nu am stat sa caut vreun topic de-al tau), vreau sa-ti multumesc pentru ajutorul dat de pe 2 ianuarie cand eram prin piatra neamt cu probleme la masina si baietiilor pe care i-ai trimis la mine! nota 10
Quote:
Originally Posted by Mustang
Buna treaba!
Intrebari suplimentare pe forumul site-ului.
Tigra-ul e pur si simplu demential.
Mulţumesc frumos Gabi
Quote:
Originally Posted by KAY_
Ati avut ceva de munca ultima perioada , Sageata iar e forta ,spor la treaba in continuare domnilor !
Săgeată e toată şforţa, mereu Mulţumim, să fie
Quote:
Originally Posted by cezar_baja
salut pe vreun SANDERO nu ti-ai pus amprenta ? respect pt munca depusa
Nu încă, dar am ceva idei speciale puse deoparte pentru el
Quote:
Originally Posted by ggd_87
Mi-am permis sa postez aici (nu am stat sa caut vreun topic de-al tau), vreau sa-ti multumesc pentru ajutorul dat de pe 2 ianuarie cand eram prin piatra neamt cu probleme la masina si baietiilor pe care i-ai trimis la mine! nota 10
Săgeată e omul care rezolva tot timpul cazurile astea şi la noi, de aia l-am şi rugat să te sune, ştiam sigur că el o rezolvă cumva
__________________ Noi nu schimbăm o uniformă cu alta, facem doar custom adevărat.
Member of: [Moderators] [4Rally] [Shadows Racing Team] [ALFA ROMEO]
Nu am cuvinte....Tigra e dementiala....sincer nu`mi place Tigra ( fara suparare pentru posesori ) dar asta e o masina cu pretentii....sunt curios cum ar da vopsita in alb sau negru. Imi place mult si S3`ul cum a iesit....felicitari
Quote:
Originally Posted by trafy-vr6
Nu am cuvinte....Tigra e dementiala....sincer nu`mi place Tigra ( fara suparare pentru posesori ) dar asta e o masina cu pretentii....sunt curios cum ar da vopsita in alb sau negru. Imi place mult si S3`ul cum a iesit....felicitari
Mulţumesc frumos Trafy Probabil că Tigra va fi modificată şi revopsită anul ăsta, din nou, după ce trece de ceva hopuri financiare proprietarul
imi poti spune ca o idee cat a costat la logan modificarea spoilerului? si eleronul de pe loganul argintiu?vreau sa-mi fac o idee de pret sa stiu cam la ce bani sa ma astept. multumesc
Quote:
Originally Posted by cezar_baja
imi poti spune ca o idee cat a costat la logan modificarea spoilerului? si eleronul de pe loganul argintiu?vreau sa-mi fac o idee de pret sa stiu cam la ce bani sa ma astept. multumesc
Sunt impresionat de modificarile facute la unele lucrari si de calitatea executiei, de aceea vin si eu cu unele intrebari. Nu intreb daca puteti, sunt sigur ca puteti
O modificare de eleron putin mai lung(peste luneta) si cu implementarea unui stop de pe bmw e46 touring. Poate-mi dati o mana de ajutor si in alegere lui, am pus mai multe modele.
M-ar interesa si o pereche de pleoape(modelul e cel din poza)
Cam cat m-ar ajunge modificarile si cam cat dureaza.
E o poza si cu masina mea sa va da-ti seama de dimensiunea actuala a eleronului